Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 mavi pokotontas iyimiş ahaha cameron spazm geçirdi o mesajdan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Yilin en tirt filmi olcak diye bekliyodum baya iyi elestiriler geliyo filme yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 xmen sadece çr benim için, belki birazcık da şu eski animasyon serileri. filmler çok lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 filmi çok beğendim ya. gidin bence düşünmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 gidicek insan yok ya. gitmiş arkadaşlarım hep. gitmeyenlerin de işi var. tek gitcem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Beğenmedim ben. Film güzel ama X-Men değildi yani. X-Men karakterlerini dövüp, konuyu yırtıp ayrı bir film çekmişler. GERGE said: Bu ne abi? Darkhölme (Mystique işte) 200 yaşına yakın bir hatun, ilk mutantlardan bile sayılır. Hepsi olmuş gibi de bu olmamış. Lore'un bu kadar da içine edilmez yani. İzlemem ben bu filmi. İzlemem dememe rağmen izledim ama keşke izlemeyeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 hah işte dediğim gibi x-menin o döneme dair çizgiromanlarını okumadım ben, o yüzden hayal kırıklığı falan yaşayabilirsiniz de, film olarak bakınca güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Harika olmuş film, deli uzun ama 1 saniye bile baymadı, herşeyi dozajındaydı, bi de dönüşte köprüde intihara kalkışan abim olmasa güzel bir akşam geçirmiş olacaktık genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 inip "atliycaksan atla lan" dedin mi zenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Yok abi garibimin yanında 2 polis bi de sarışın bir abla vardı. Ama herif böyle kendini bildiğin geri doğru yaylandırıyomuş ben kullandığım için detaylı göremedim pek. Açıktı ama önünden geçerken trafik, az orda durmak durumunda kalsak belki olaylar farklı gelişebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Korkarım karı için atlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Belki o da X-Men'i seyretmis ve Banshee'ye ozenmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bu kadar güzel konusu, değişik karakterlerin ve inanılmaz çok malzemenin olduğu bir hikayeyi nasıl bu kadar kötü film haline getiriyorlar anlamak mümkün değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 6/10 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 sinemada izlerken 7.5 cıkınca 7lik yürürken 6.5 eve varınca 6 evet notum altı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Turkiye hedesini duyunca aklima direk su geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 film güzeldi 7/10. bir tek; raven'in o salak salak tripleri ve beast ile konuşurken i just wanna be normal -normal beraber söyleyip duygusallaşma klişesi , sonlardaki üzerini çıkarıp prof. x'e yaptıgı tripler falan deli baydı, o sahneler de olmasaydı 7.5 verecektim wolverine çok güzel bi süpriz oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Abi, Darkhölme zaten o kadar OOC'ydi ki, izlerken çığlıklar atacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 10/10 verdim benn çokk beğendim.Magneto ve prof X'in böyle bir geçmişlerinin olmasıı...harikaydı! vee evet spoiler wolverine geldiğinde salonn wuaaaa diye bağırdıı..hemen ardından go fuck yourself dediğinde de alkışş koptuu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Hangi salon bu abi? 70'lerden kalma sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ahahah kanyon:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Lise çıkışına denk gelmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ırkçı abi film. köle mi olmak istiyorsunuz yoksa bilmemne mi diyodu tam "slaaavee" derken ekranda zencinin suratı close up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bende bebelerle izledim film,cumartesi sınav vardı sınavdan çıkan ilkokullular doldurmuştu salonu.wolverine çıkınca minik bi kıpırdama oldu ama kısa sürdü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 oh be adam gibi xmen filmi sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar