Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men: First Class (2011)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Beğenmedim ben. Film güzel ama X-Men değildi yani. X-Men karakterlerini dövüp, konuyu yırtıp ayrı bir film çekmişler.

GERGE said:

Bu ne abi? Darkhölme (Mystique işte) 200 yaşına yakın bir hatun, ilk mutantlardan bile sayılır.

Hepsi olmuş gibi de bu olmamış. Lore'un bu kadar da içine edilmez yani. İzlemem ben bu filmi.

İzlemem dememe rağmen izledim ama keşke izlemeyeydim.
Mesaj tarihi:
Harika olmuş film, deli uzun ama 1 saniye bile baymadı, herşeyi dozajındaydı, bi de dönüşte köprüde intihara kalkışan abim olmasa güzel bir akşam geçirmiş olacaktık genelde.
Mesaj tarihi:
Yok abi garibimin yanında 2 polis bi de sarışın bir abla vardı. Ama herif böyle kendini bildiğin geri doğru yaylandırıyomuş ben kullandığım için detaylı göremedim pek. Açıktı ama önünden geçerken trafik, az orda durmak durumunda kalsak belki olaylar farklı gelişebilirdi.
Mesaj tarihi:
film güzeldi 7/10. bir tek;

raven'in o salak salak tripleri ve beast ile konuşurken i just wanna be normal -normal beraber söyleyip duygusallaşma klişesi , sonlardaki üzerini çıkarıp prof. x'e yaptıgı tripler falan deli baydı, o sahneler de olmasaydı 7.5 verecektim wolverine çok güzel bi süpriz oldu :D

Mesaj tarihi:
10/10 verdim benn çokk beğendim.Magneto ve prof X'in böyle bir geçmişlerinin olmasıı...harikaydı! vee evet

spoiler

wolverine geldiğinde salonn wuaaaa diye bağırdıı..hemen ardından go fuck yourself dediğinde de alkışş koptuu...

Mesaj tarihi:
bende bebelerle izledim film,cumartesi sınav vardı sınavdan çıkan ilkokullular doldurmuştu salonu.wolverine çıkınca minik bi kıpırdama oldu ama kısa sürdü :P
  • Yeni Oluştur...