Dartanian Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 abi kesin gidicem ya ahahahah ibrahimovicten de gargamel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 şirinler iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 transformers'ın filmi çekildi. ayı yogi'nin de 3d'sini çekmişler şirinleri de çektiler. thundercats de yapım aşamasındaymış. sırada he-man var. seqıel olarak da she-ra çekerler hiçbiri de bi halta benzemiyor. y.ö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Olmaz bu. Normal bir şirinler öyküsü yapsalardı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 çok lüzumsuz işler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Son trailer epey epey eglenceli yalniz. Hani cok bos belestir diyerek izledim ama baya iyi cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Hakkaten yorumları okuduktan sonra traileri izledim gayet eğlenceli duruyor ne diye bu kadar atar yaptınız çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 paticik sevmez öyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Dogru aslinda, paticik ccc ile cok ters sirinler adi. adsadsaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 http://www.wtfcostumes.com/costumes/smurf_posse_costume.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 lüzümunu paticik ahalisine danışmaları lazımdı olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 hiç bir beklentim olmadan filme gittim, yarıda çıktım gittim. o kadar berbat olmuş. düşün son transformers filminde bile o kadar sıkılmama rağmen tahammül edebildim. buna edemedim. 3d olması, benim 3d göremiyor olmamın (belki de teknikten kaynaklıdır bilemiyorum) bir etkisi olabilir, türkçe olmasının da bir etkisi olabilir. ama esas hikaye canımı sıktı. "bana bak, ben new yorkum, mükemmelim, o yüzden new yorkta yaşıyor olmanla gurur duy". peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 herhangi bi bilgi sahibi olmadan ve fragmanını izlemeden oluşan ön yargım şey gibi oldu; çocuk kanallarında basit 3d animasyon çizgi filmler olur ya her gün, onlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 film çok fena beyler aman diyim sonra dönemdeki animasyonlarla falan karıştırıp eğleniriz ehe ehe diye gitmeyin. bildiğiniz 13- yaş grubu filmi sakın deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 epic fail çıktı lan film ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ucuz amerikan filmi senaryosuydu 3D olmasa çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 şu filmin en güzel yanı şu http://2.bp.blogspot.com/-aabWOL5Unlc/TjB9tQcJrvI/AAAAAAAADuY/TnN8B7olrQI/s1600/Katy_Perry_Smurfs_02.jpg başka da güzel bir tarafı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar