sardalya Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 sen disini cektirip sigara ic sonra neden agriyor hala diye dusun.. ne sigaraymis arkadas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Travmatik çekimler de veya gömülü diş ameliyatlarında ağrı biraz uzun sürebiliyor. Ama alveolit veya enfeksiyona bağlı da olabilir. Kısacası görmeden çok doğru olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 . edit yıllar öncesinin problemiymiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 gecirmedigim islem kalmadi ama derin distasi temizligi kadar acitan bisey yokmus, uyusturucu sprey falan da sikmadi. distasi temizligi onun yaninda walk in the park gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Uyuşturmadan yapmışsa hekimin gg tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 ama diştaşı gittikten sonraki hissiyat çok güzel değil mi "aa benim dişim bu muymuş" diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 ilk 2 gün kabus bence, dilin takılıyor boşluklara sanki bişey varmışçasına , çok gıcık ama yaptırın , hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 copry said: . edit yıllar öncesinin problemiymiş ^^ ahahah ayrıntılı cevap için teşekkürler anacım :) kadının dediği gibi gerçekten yeni diş çıkınca gitti o boşluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 ben farketmedim bile, o kadar follos olmus agzim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Dişçiye gittim, 20liklerin ve yukarda uçlarda duranların çekilmesi lazım dedi, bi bakabilir misiniz? bi de diş beyazlatmayı önermiyorum dedi, o konuda ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 oooo gg kardes, o 20likler aglatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Aynı benim çene, yıllardır (10 sene oldu herhalde) böyle. Henüz bir sıkıntı yaşamadım. Ne zaman 2 hafta tatil için bu acıyı çekebilecek kıvama/ruh haline gelirsem, o zaman bir çene cerrahına görünürüm diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 µh said: Dişçiye gittim, 20liklerin ve yukarda uçlarda duranların çekilmesi lazım dedi, bi bakabilir misiniz? bi de diş beyazlatmayı önermiyorum dedi, o konuda ne düşünüyorsunuz? https://www.youtube.com/watch?v=W1OfnXU1EM0 bir tanesi aynıydı benim yarı-operasyon tarzı şeyle aldılar lokal anestezi ile. canımdan can verdim... bir de sonraki 2-3 gün fena... çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 gg o zaman xd bi de hastaneye gidip orda mı yaptırmak lazım yoksa özelde mi? Bu gittiğim yerde gömülülerin 2si için 1100 tl dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 µh said: Dişçiye gittim, 20liklerin ve yukarda uçlarda duranların çekilmesi lazım dedi, bi bakabilir misiniz? bi de diş beyazlatmayı önermiyorum dedi, o konuda ne düşünüyorsunuz? 20 likler nasıl çıkıyor la öyle yan yan acil çekerler onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 benim alt çenedeki yirmilikler de öyle sağdakini yıllar önce çektiler ama sol taraftaki sinirlere çok yakınmış o yüzden dokunulmadı henüz pazartesi günü de sol üst yirmilik için gidiyorum hatalı dizayn ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 öyle deme dünyadaki herşey mükkemmell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 dis allahin olmadiginin en buyuk kaniti la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 peki ya tırnak batması? gerçekten akıl alır gibi değil dediğinizi duyar gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 hacit hic olmadi ama dislerinden problem yasamamis eriskin insan tanimiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 vardır allahın bi bildiği, dişlerin dandikliği yüzünden yaşıyoruz belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 abi cok feci kufrediyoirum her dis sorununda cumartesi 11'de gene gidiyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 bi de disi kapsamiyor bu sigortalarya en cok ona ayar oluyorum sanki keyfimizden dislerimizi bozuyoruz.. sigara icenlerin/obezlerin problemlerini karsilayan sey bizi karsilamiyor X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 k1nJo said: peki ya tırnak batması? gerçekten akıl alır gibi değil dediğinizi duyar gibiyim. onun için de yarın sabah gidicem doktora tırnağım çekilmişti, yenisi çıktı şimdi ama etlerime bata bata çıkıyor şerefsiz bi de inatla her gün tam o parmağın orasını bi yerlere vuruyorum jsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 bizim genlerde bir spastiklik var herhalde. benim de aynen oyle 90 derece yatikti 20liklerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar