Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hadise milli marş

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

turkiye amerika olmasin

ayrica guzel okiyan kimse o okusun, kadin sesi daha estetiktir savasa gitmiyoruz sonucta (bizim mars cok sert gerci, erkegin soylemesine gerek yok sert olabilmesi icin)

http://www.youtube.com/watch?v=o8zgLiufbKI

http://www.youtube.com/watch?v=J4PPtIUW0wE&feature=related

remix filan yapsalar bari dicemde issiz bir rapci yapmsitir coktan lol
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

hani amerikalılar falan böyle özel maçlarda ünlüleri çıkartır marşlarını okuturya bizimkilerde o hesap gidip amerikada aynı boku yemişler. ayrıca baya boktan okumuş. zaten gereksiz bi olay böyle birine okutmak istiklal marşını.

allahtan şöyle bi rezalet olmamış.

http://www.youtube.com/watch?v=zcgRBkT69L8

kanada abi orasi

edit; cok kotu lan bu ne albumde slow sarki okuyo sanki
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Gayet olmuş, tabuları yıkın, yobazlıktan çıkın, yenilere alışın.

Bir sonraki adım türban ile üniversite. Yobazlıkla alakası yok, bazı şeylerde saygı esastır. Milli marşı elin bir yerinde tiriviri yapa yapa söyleyemezsin. Adam gibi saygı göstermek zorundasın. Tabu ile alakası yok bu işin.

Oldu olacak Ceza ile Sago Cover versiyon falan yapsın. Yo yo korkma sönmez hell yea bu şaaafucklarda! Bu mu yani? Yenilere alışmak, saygısızlık yapmayı gerektirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Saygıya bakış açısıyla alakalı. Farklı tarzda aynı sözleri söylemek saygısızlık mıdır? Kimine göre değildir Zira o marşı milli marşımız yapan da melodisi, notaları falan değildir. Sözleridir. Aynı sözleri söyledikten sonra daha değersiz yapmaz bence.

Ama o sözler ve o melodiyle de böyle söylenmez, müzikal olarak hiç hoş durmamış bir kere o var. Ama saygısızlık olduğunu düşünmüyorum. Düşünen vardır ona saygı duyarım :)
Sosyal ağlarda paylaş

saygıdan ziyade, kötü abi bırakın saygıyı falan olmamışki neyin saygısı.

hayır her müziğin bir tarzı tipi vardır, onu o tarzda söylersen birşeye benzer, kel alaka bi stile sokarsan olmaz, olurda böyle zorlama olur işte. sonuçta bi duyguyu yansıtmak istiyosan o duyguya uygun yapmak durumundasın. cıstak cıstak bi müzikle dramatik bi hikaye anlatamayacağın gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bizim marşa böyle hafif hızlı tempoda gümbür gümbür ses iyi gidiyor. durman gereken yerde kısa bir duruş sonra devam falan.

saygısızlık niyet etmeden mesela öylesi bir ortamda nasıl olması gerektiğini yazıyorum;

...kahraman ırkııma bir gül (buradan itibaren yükselme var) ne BU ŞİDDET BU CELAL SANA (burada kısa bir duruş, ses yankılansın) olmaz döküüleeen

şöyle olmuş olmasını Hadise'nin iyi niyetiyle söylediği versiyonuna her zaman terchi ederim.

ortaokulda müzik dersinde hoca söylemişti adını da şimdi hatırlamıyorum, kelimeleri böyle yarıda bölerek söylenmesi nedeniyle (prozodinin tersi işte) bağırmak gerekiyor söylerken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...