Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MrLevie said:

Yalniz su 5 dkdaki hareketleri bile yeter cem sultan icin.

Saglikli degerlendirme icin bi kac mac daha lazim tabi de, ama baya yapili eleman ve top kabiliyeti var.

Seneye banko oynar gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
abi adamin karin boslugna tekme sallams ya :D manyak hem gol yedrms hem adami öldurcek ya :D ahaha abi karpuz tutarken görup kaleci yapmslar gibi bir hava var adamda.. bu kadar olmaz gece gece kendmden gectm ya
Mesaj tarihi:
yanına 2 kaleci daha koyup 3 kaleci maça çıkabileceksek neden olmasın :P

fanatik fotomaç coşmuş yine. Elmander ve Pirlo'yu alıyomuşuz, yerlilerden de Orhan Şam, Mustafa Pektemek, Sezer Öztürk (bunu fenerin elinden kapacakmışız), Selçuk İnan ve Semih Şentürk'ü alıyomuşuz. Ahaha
Mesaj tarihi:
Galatasaray’da yönetime talip olan enerji sektöründeki yatırımlarıyla tanınan Unit Group’un sahibi Ünal Aysal, Bombardier Challenger 604 tipi bir iş jeti satın aldı. Uçak geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul Atatürk Havalimanı’na getirildi. Henüz tescil işlemleri tamamlanmadığı öğrenilen uçak, Türk tescilini aldıktan sonra TC-ASL kuyruk tesciliyle gökyüzündeki yerini alacak. Uçağın, Ünal Aysal’ın başkan seçilmesi durumunda önümüzdeki yaz transfer döneminde gelecek futbolcuları Türkiye’ye getirmek için kullanılacağı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; ultra lüks uçağın değerinin yaklaşık olarak 15.5 milyon dolar olduğu öğrenildi. Uçağın kabin yüksekliği 1,85 metre olan uçak, 7,491 kilometrelik bir menzile sahip.
Mesaj tarihi:
ahahaha. ben de takım ucagı yapacak sandım. cok fantastikmis.
neyse konuyla alakasız su anda gs'nin sitesinde arena'nın muhtesem acıdan cekilmis bir fotografı var. arsivlerinize ekleyin.

http://cdn.galatasaray.org/images/giris/5097__wallpaperseyrantepe.jpg
Mesaj tarihi:
yalnız bu haber beni gaza getirdi birazs sdfs uzun zamandır böyle şeyler duymuyorduk garip geldi

bende aha takıma jet mi almış lan diye okudum ama bu da birşeydir

cunku suan galatasaraya gelmek istemicek cogu adam ligi 14. bitirmiş avrupa yok filan.böyle şeyler yapıcak adam
Mesaj tarihi:
Ortada transfer yokken, transferi taşımak için şak diye 15 kağıt vermek iyiymiş...Dahası adam başkan bile değil...Ne bileyim ortada ev yokken en lüks mobilyaları almaya benziyor..

Gerçi zaten kendi için almıştır, yoksa transferleri bunda taşıyacağız garip geldi bana, onun yerine 15 milyona adam al o zaman di mi..First class THY ile getirirsin paşa paşa...:)
Mesaj tarihi:
25 milyar dolari mi ne varmis adamin , ntvspor`daki spor servisinde oyle demislerdi.Enerji menerji her isi kovaliyo benim bildigim , bi de kotu durumdaki sirketleri alip costurma becerisi varmis o yuzden "ben hayatim boyunca risk yonetimi yaptim" diyip duruyo.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...