Holy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Gerçekten Ceyhun büyük kalas yalnız. Hüseyin Cimşir'den kurtulduk derken bu kalas çıktı. Her ayağına top değdiğinde sanki ilk kez topa vuracakmış hissi yaratıyor, o kadar yabancı bu oyuna.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Red said: ufukla devam edilir.ha sinan bolat geliceksede farketmez açıkcası önümüzdeki sene şampiyon olmasak bile en azından yarış içinde olan ve iyi top oynayan.50 bin kişilik sahasında rakiplerinin çekindiği ve taraftarı costuran bir takım olur umarım. kalede ufuk varken zor o :)
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 http://fc02.deviantart.net/fs71/i/2011/124/b/b/ali_sami_yen_by_sotwdevi-d3fjugr.jpg çok acayip olmus
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Şimdi oraya gidip top oynamak lazım aslında sdf
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mustafa Sarp, Sabri, Ayhan , İnsua, Zapata, Cana, Misimovic, Culio, Arda gönderilsin. Sezer Öztürk, Yiğit İncedemir, Murat Duruer, Olcan Adın, Hüseyin Tok, Yiğit Gökoğlan alınsın. Bir yabancı kaleci, bir yabancı forvet, bir yabancı sağ bek, bir yabancı sol bek, bir yabancı sol açık alsın. (Yukarıda 5 yabancı gönderiliyor zaten) Bu arada bu transfer ihtiyaçlarını minimuma indirgeyerek söyledim. Yani hiçbir şey yapılmasa bile bunların yapılması şart. Ekstra olarak Hamit, Mehmet Ekici, Gökhan Tosun fln dolanıyor dillerinde, alırlarsa iyi olabilir tabi, fakat zor tabi. Anıl Dilaver ve Emre Çolak verimli bir şekilde kullanılsın. İkinci yarılarda da alınabilir. 2-3 maçta bir de oynatılabilir. Ama oynatılsın. Son olarak da, hücum gücünü kısıtlayan saçma taktiklerle oynanmasın. Örneğin bir 4-4-2 veya 4-1-2-1-2 'yle oynanılsın. will be champion
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 abi paticikte futbol bolumune yazan bazılarınız çok fazla fm oynuyosunuz. biraz azaltın bence.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 misimovic mi? insua, cana, culio kalmali, sabri de zaten gitmez.
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 mokoko said: abi paticikte futbol bolumune yazan bazılarınız çok fazla fm oynuyosunuz. biraz azaltın bence. canlı izlemediğim oyuncuları yazmadım şahsen. tabi daha iyileri bulunursa onlar alınsın farketmez aquila said: misimovic mi? insua, cana, culio kalmali, sabri de zaten gitmez. misimovic, insua, cana, culio, sabri kalırsa da, şampiyonluk zaten gelmez
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Ciddi ciddi transfer yapmıyalım artık dıyorum ben. Tamam bu kadroyla ne halde oldugumuz ortada ama gözünüzü seviim her sene her sene takım degiştirince adamlarda nasıl olsa 1 sene oynar gıderım dıyor ondan durum bu. Bu kadroya adam almadan birebir bu şekilde seneye oynasınlar yıne naparlarsa yapsınlar ve bir daha aynı kadroyla ondan sonra ki sene şampiyon olmazlarsa adam degilim. İstikrar biraz ya biraz istikrar yok bu sene olmadı adam al yok bu adam nazlı çıktı yarıda cezalandır kov gonder küfür et say söv yok bunun tendonunda dansöz çıktı fasıla gitsin noluyor ya ben düz bir 11 bulunsun hatta 15 bulunsun o 15 evire çevire oynasın ve 3-4 seneye yenılmez olalım ıstıyorum çok mu?
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 misimovic gonderilsin diyen adamla tartismam.
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 aquila said: misimovic gonderilsin diyen adamla tartismam. benim için hava hoş. benim tuttuğum takım 14. sırada değil nasıl olsa. şampiyonluk için kurulması gereken kadro tartışmaları yapılmış son 2-3 sayfada, onlara hitaben yazdım.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 aquilanın haklı isyanının sebebi Misimovic'in 3 ay önce falan gönderilmiş olması. Sabri gayet iyidir, boşa göndermeye gerek yok. Cana da daha iyisi gelene kadar mutlak kalmalı. Insua alınabiliyosa alınsın ve kalsın. Insua, Cana, Baros ve Culio (yedek olarak) kalsın, üzerine 1 kaleci, 1 zenci ön libero, 1 sağlam stoper ve bir de kanat da oynayabilen hızlı forvet gelirse gayet etkili yabancılar elde ederiz. Servet, Zan, Sarp, Barış, Ayhan, Aykut, Serkan ve Aydın'a güle güle. Yerlerine alınacak çok yerli var zaten.
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Misimoviç'i hala GS'de sanmıyorsunuz heralde değil mi?...Yok artık öyle biri, bitti gitti... Polyushka 3 ay geriden gelmiş hakikaten:)...
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 galatasaray ortasahasında okan emre suat kalmalı.. çok iyiler onlar. onlar gönderilmesinler.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Hagi genç daha gelmez, yaşlanınca geliyo öyle yıldızlar.
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ya asıl mecidiyeköye stad yapılıyormuş 22800 kapasiteli. kaleleri koymuşlar üstüne tribünleri dikeceklermiş.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 forvete ayı gökmen iyi bir alternatif.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 turgay kıran ve troll helvacı atıp tutuyorlar vaatlerde unal aysal başkan olsun adamın vaatlerinden belli kalitesi gstv ücretsiz yapıcaz.stadın üstünü normal bir şekildek kapatıcaz ilk 3 ay durum tespiti yapıcaz diyor. öyle şunu alcaz bunu kesicez 5 sene şampiyonuz şl final oynarız demiyor
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 aaa ulan stadın ustunu unuttum he ben. polat yonetimi yapacaktı yazın. o yalan olmasın bari.
Öne çıkan mesajlar