BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 aklı başında futbolcu kaçar bu haldeki takımdan zaten. arda, baros falan muhtemelen gidecekler seneye. gittikleri yerde de tıkır tıkır top oynarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Hagi takımdaki 3-5 iyi adamı da küstürmeden defolup gitmeli. Çok seviyoruz, ama beceremiyor bu işi, yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Masquerade said: aklı başında futbolcu kaçar bu haldeki takımdan zaten. arda, baros falan muhtemelen gidecekler seneye. gittikleri yerde de tıkır tıkır top oynarlar.böyle devam ederlerse sakatlıktan topa vuramazlar kendilerine iyi bakmıyorlar ben fb li olarak arda kewell baros üçlüsünü izlerken zevk alıyorum adamlar topçu ama kendilerine bakmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 "Kewell'a komik teklif" said: G.SARAY yönetimi, erken anlaşmak isteyen Harry Kewell'a maç başına para teklif edecek. Yönetimin, sakatlık nedeniyle istikrarlı performans gösteremeyen Oz Büyücüsü'ne maç başına sadece 20 bin euro önereceği öğrenildi. Avustralyalı yıldızın, bu teklifi kabul etmemesi bekleniyor. Yönetim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lucas Neill'e ise 1 yıllık yeni kontrat için 1.5 milyon euro teklif edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 20 bin de acımasız olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 34 lig maçı var, hadi 10 tane kupa maçı da oynadı diyelim (iyimser ihtimalle), Avrupa zaten yok. 44 maç eder. 880000 euro para ediyor. primlerle falan 1 milyon euroyu bulur. Tüm maçlarda oynayacak olsa agayet güzel teklif. Ama Adam senede 15 maç falan oynadığı için bayağı sıkıntı olabilir bu tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Ya adam bu sene 1 milyon garanti + 30 bin euro maç başı alıyor. Adam yaşlanıyo, daha düşük kontrat normal de öyle bir fark ayıp. Kewell zaten dediğin gibi her maç oynayan bir adam olmadığı için (ki öyle bi beklenti de yoktu geldiğinde bile) öyle düz bi hesap haksız olur bence. 25 maça çıksa hayli iyi. İlk senesinde bile o civar maç yapmış olmalı. Ama bu teklif gerçekse bile sezon içinde bi öneride bulunmuş olmak içindir sadece, ciddi olduğunu sanmıyorum. Yine sezon sonuna bırakırlar gibi geliyor bana (yoksa şüphen mi var?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Son 4-5 yıldır aldığım tek forma Kewell forması...Çok seviyorum adamı, fakat Galatasaray'ın iyiliği için teşekkür edip, yolları ayırmak gerek... Baros da istemiyorsa gidebilir... Takım artık 0'dan kurulmalı, daha mütevazi, ama daha istikrarlı yabancılarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Barosla kewella tesekkur eder yollariz ya , ozellikle kewell`a kalpten bagliyim ama cok sakatlaniyo adamlar sifirdan duzgun takim kurmak lazim artik ustteki arkadasin da dedigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agzimbozukcebimdelik Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 LucifeL said: "Kewell'a komik teklif" said: G.SARAY yönetimi, erken anlaşmak isteyen Harry Kewell'a maç başına para teklif edecek. Yönetimin, sakatlık nedeniyle istikrarlı performans gösteremeyen Oz Büyücüsü'ne maç başına sadece 20 bin euro önereceği öğrenildi. Avustralyalı yıldızın, bu teklifi kabul etmemesi bekleniyor. Yönetim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lucas Neill'e ise 1 yıllık yeni kontrat için 1.5 milyon euro teklif edecek. kibarca "git" demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 o sıfırdan takımı hagi kurmasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 sifirdan takim kurma deyince 2. fatih terim donemi geliyo aklima.. felipeler pintolar.. onlar bile iyi $u ankilerden de neyse =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 felipe kalsaydı galatasarayın alexi olurdu ya adam arifin o kötü dönemine bile ne goller attırdı kosmuo diye harcadılar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 RB'den AMC cikarttilar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Yanlis topic >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 said: Ben olsam Pires'in uçağına binerdim. havalanında protesto olucakmış.forumda şu yorumu okuyunca kahkhaya attım ama ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Z04doI5ldrY&NR=1 şu videoyu izledim de üzüldüm yahu. Bi aralar ne güzel bi takımımız varmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ya bu adamı biz alsa idik keşke yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yahu takımda kalmak isteyen bi adamı bu kadar övüp muthiş adamdı falan diye geri istemeniz bana garip gelio. bizde ki anelka mevzu aynı ama adam premier lige geri donmustu yine. keita sırf para için katara gitti yahu. bu kadar vizyonsuz bi adam için ağlamayın bu kadar arkasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Rewendor said: 34 lig maçı var, hadi 10 tane kupa maçı da oynadı diyelim (iyimser ihtimalle), Avrupa zaten yok. 44 maç eder. 880000 euro para ediyor. primlerle falan 1 milyon euroyu bulur. Tüm maçlarda oynayacak olsa agayet güzel teklif. Ama Adam senede 15 maç falan oynadığı için bayağı sıkıntı olabilir bu tabii. şu ana kadar gs 34 maç filan yapmış. bjk 46. avrupa kupalarına erken başlamamızın etkisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 vidyoda 1.34 deki okuz kim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 guiza o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17266454.asp?gid=373 metin oktay tesislerinde kadrolu pezeveng varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 keitayı lincoln arda baros ile oynarken görmek isterdim. ölümcül 4 lü olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar