Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

aklı başında futbolcu kaçar bu haldeki takımdan zaten.

arda, baros falan muhtemelen gidecekler seneye. gittikleri yerde de tıkır tıkır top oynarlar.
böyle devam ederlerse sakatlıktan topa vuramazlar kendilerine iyi bakmıyorlar ben fb li olarak arda kewell baros üçlüsünü izlerken zevk alıyorum adamlar topçu ama kendilerine bakmıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

"Kewell'a komik teklif" said:

G.SARAY yönetimi, erken anlaşmak isteyen Harry Kewell'a maç başına para teklif edecek. Yönetimin, sakatlık nedeniyle istikrarlı performans gösteremeyen Oz Büyücüsü'ne maç başına sadece 20 bin euro önereceği öğrenildi. Avustralyalı yıldızın, bu teklifi kabul etmemesi bekleniyor. Yönetim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lucas Neill'e ise 1 yıllık yeni kontrat için 1.5 milyon
euro teklif edecek.
Sosyal ağlarda paylaş

34 lig maçı var, hadi 10 tane kupa maçı da oynadı diyelim (iyimser ihtimalle), Avrupa zaten yok. 44 maç eder. 880000 euro para ediyor. primlerle falan 1 milyon euroyu bulur. Tüm maçlarda oynayacak olsa agayet güzel teklif. Ama Adam senede 15 maç falan oynadığı için bayağı sıkıntı olabilir bu tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya adam bu sene 1 milyon garanti + 30 bin euro maç başı alıyor. Adam yaşlanıyo, daha düşük kontrat normal de öyle bir fark ayıp.
Kewell zaten dediğin gibi her maç oynayan bir adam olmadığı için (ki öyle bi beklenti de yoktu geldiğinde bile) öyle düz bi hesap haksız olur bence. 25 maça çıksa hayli iyi. İlk senesinde bile o civar maç yapmış olmalı.

Ama bu teklif gerçekse bile sezon içinde bi öneride bulunmuş olmak içindir sadece, ciddi olduğunu sanmıyorum. Yine sezon sonuna bırakırlar gibi geliyor bana (yoksa şüphen mi var?)
Sosyal ağlarda paylaş

Son 4-5 yıldır aldığım tek forma Kewell forması...Çok seviyorum adamı, fakat Galatasaray'ın iyiliği için teşekkür edip, yolları ayırmak gerek...
Baros da istemiyorsa gidebilir...
Takım artık 0'dan kurulmalı, daha mütevazi, ama daha istikrarlı yabancılarla...
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

"Kewell'a komik teklif" said:

G.SARAY yönetimi, erken anlaşmak isteyen Harry Kewell'a maç başına para teklif edecek. Yönetimin, sakatlık nedeniyle istikrarlı performans gösteremeyen Oz Büyücüsü'ne maç başına sadece 20 bin euro önereceği öğrenildi. Avustralyalı yıldızın, bu teklifi kabul etmemesi bekleniyor. Yönetim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lucas Neill'e ise 1 yıllık yeni kontrat için 1.5 milyon
euro teklif edecek.

kibarca "git" demişler
Sosyal ağlarda paylaş

yahu takımda kalmak isteyen bi adamı bu kadar övüp muthiş adamdı falan diye geri istemeniz bana garip gelio. bizde ki anelka mevzu aynı ama adam premier lige geri donmustu yine. keita sırf para için katara gitti yahu. bu kadar vizyonsuz bi adam için ağlamayın bu kadar arkasından.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

34 lig maçı var, hadi 10 tane kupa maçı da oynadı diyelim (iyimser ihtimalle), Avrupa zaten yok. 44 maç eder. 880000 euro para ediyor. primlerle falan 1 milyon euroyu bulur. Tüm maçlarda oynayacak olsa agayet güzel teklif. Ama Adam senede 15 maç falan oynadığı için bayağı sıkıntı olabilir bu tabii.

şu ana kadar gs 34 maç filan yapmış. bjk 46. avrupa kupalarına erken başlamamızın etkisi bu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...