fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bana da çarşamba mı ne olmuştu, 5-10 refreshte geri geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 nordlydian said: dungeon siege bundle aldım ama kodlar gelmedi.. ilginç.. Kodlardan hala haber yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Benimki düzeldi, 'your libary' kısmında show cd key butonu yokolmuştu her oyun için. CD key leri mail ile yollamıyorlar library den kendin bakıyorsun yada birine giftleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 sabah baktıgımda benımde gelmişti. heralde steamle problem yasadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 İndirimler bitti herhal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Hitman Super Bundle - 4 oyun - Steamworks - 18.85$ (Hitman Absolution'a Hitman: Sniper Challenge (Preorder bonusu) and Hitman Absolution Suit and Gun Collection (5.99$'lık 8 item) DLC'leri de dahil.) http://www.game.co.uk/en/hitman-super-bundle-207015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 para biter indirim bitmez :D neyse ki sağanak yağış durdu en azından ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paskalya ya kadar rahatız =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Xenus said: Hitman Super Bundle - 4 oyun - Steamworks - 18.85$ (Hitman Absolution'a Hitman: Sniper Challenge (Preorder bonusu) and Hitman Absolution Suit and Gun Collection (5.99$'lık 8 item) DLC'leri de dahil.) http://www.game.co.uk/en/hitman-super-bundle-207015 Bu site bende sterlin dolar olmadı bir türlü :) Edit: 11,99sterlin zaten 18,85$ ediyor sen çevirip mi söyledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 DareJedi said: Xenus said: Hitman Super Bundle - 4 oyun - Steamworks - 18.85$ (Hitman Absolution'a Hitman: Sniper Challenge (Preorder bonusu) and Hitman Absolution Suit and Gun Collection (5.99$'lık 8 item) DLC'leri de dahil.) http://www.game.co.uk/en/hitman-super-bundle-207015 Bu site bende sterlin dolar olmadı bir türlü :) Edit: 11,99sterlin zaten 18,85$ ediyor sen çevirip mi söyledin? evet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 35,70TL ediyor paypal ile ödeyince merak edenlere duyrulur. Çok ucuz değil ama diğer hitmanlar + ek paketler ile uygun sayılır. 1 sene sonra steam hepsini 12-15dolar arasında satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Çok iyi bundle bence, direk aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 paypal ile almaya çalışıyorum UK, US seçince bu hata çıkıyor Maalesef PayPal Türkiye içinde ikamet edenlerin Birleşik Krallık içine gönderim yapmasına izin vermiyor. gelde küfretme bu paypala. eskiden ne güzeldi. country de de türkiyeyi göremedim nasıl aldınız paypalla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Benim paypal eskilerden yani TR yerleşkeli değil ondan sorun yaşamamış olabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 benim paypalda eski de sonrandan ne oldu tr ye geçirdiler. bakiyedeki parayı da kullanabiliyordum eskiden. zaten bende kredi kartı ile aldım siteden kaldırabiliyormuşuz alışverişten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Gmg üyelerine 1 günlüğüne beleş ekleyin dursun... http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/action/zombies/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 gog'da ultimate square enix indirimi var, bu topiğe bakan varsa deus ex, thief gold, startopia, pandemonium, urban chaos oyunlarını öneririm, alsın oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Clive Barker's Jericho - 3.33$ (Steamworks) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Be Mine Anniversary Bundle - http://groupees.com/bma For $1: Eschalon Book II iBomber Defense Pacific Livalink Party of Sin Be Mine Anniversary EP For $5: Men of War: Assault Squad Two Worlds 2 Edna & Harvey: Harvey's New Eyes Planets Under Attack Party of Sin Soundtrack Two Worlds 2 Soundtrack First bonus: Major Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 eschalon book 2 , demosuna bakındıydım avadon gibiydi hikaye kalitesi felan nasıl ? oynayan varmı? bi onun için alınabilir. hatta gergeye soralım kesin biliyodur gerge said: i summon thee indie gala colossus bundle da gelmiş, hoi3 ve 7.62 güzel . demigod da lolz için bakınılabilir (yada hayatında moba oynamadıysan giriş için belki) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Bi de şu var; the Valentines Bundle 2.0 Serious Sam 3: BFE Shad'O Oozi: Earth Adventure Doc Clock: The Toasted Sandwich of Time Lunnye Devitsy 2013 Wake 2013 bi de 8 dolar verirseniz, SLIPSTREAM [ volume two ] by CoLD SToRAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Max Payne 3: Complete Pack - kuponla $ 14.00 - http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/action/max-payne-3-complete-pack/ GMG20-P4DLK-FKYRS Rockstar Pass includes: Max Payne 3: Painful Memories Pack Max Payne 3: Hostage Negotiation Pack Max Payne 3: Local Justice Pack Max Payne 3: Silent Killer Loadout Pack Max Payne 3: Cemetery Map Max Payne 3: Special Edition Pack Max Payne 3: Deadly Force Burst Max Payne 3: Pill Bottle Item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Max payne 3 guzelde su social club zımbırtısı uyuz ediyor.Gecen sunucuda sorun varmış, social cluba login olamadığı için , single bile oynayamadım oyunu.Hayır bide aktivasyon falanda yapmıştım , illa her oyun girişte social cluba login olcan yoksa single player bile oynanmıyor.Gfwl den sonra social club arayüzünü kullanan oyunları da banlistime ekliycem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Demigod çok keyifli oyun en azından saatler sürmüyor gayet akıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Mass Effect 3 - 4.95 euro - Origin EU - http://www.gamesrocket.es/Descargar/Mass-Effect-3-Standard-Edition.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar