Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Adjustment Bureau

moriQ

Öne çıkan mesajlar

• 9 ay sonra ...
film beklediğimden iyiydi, sonu evet daha iyi olabilirdi.

Philip K Dick hayranıysanız mutlaka izleyin, hani onun tarzına çok sadık kalınmış. Herşeyden önce adamın tasvirlerine ciddi anlamda sadık kalınmış.

Lakin kapı olayını 1 senedir düşünüyordum. Yine K Dick üzerine izlediğim birşeylerden edindiğim fikirdi. Bir kısa filmimde kullanmak istiyordum lakin yapıldı :(

Şimdi bunu kullansam popüler kültür bebeleri "FİLMDE GÖRDÜ" çaldıya getirir, hocalar falan da o yöne kayar :( Gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

ayar bürosu iyi olurdu, türkiye memesi çıkardı. ayar verince şapkalı ajan resmi koyardık.

filme hebeleee diyerekten girdik ve zerre fikrimiz yoktu konu hakkında. bourne çakması birşey çıkacak sandık, haliyle hoşumuza gitti. eğlenceliydi ama keyif almak için "yok yaf bunu yapan bunu yapamıyor mu" düşünceleriyle izlememek lazım.

final

chairman olsam vurdururdum başlarını, öyle aman aman bir fedakarlık yapmadılar duygulanayım ve bağışlayayım ki heh

Sosyal ağlarda paylaş

afişte kader ajanları görünce salak bir film zannetmiştim de değilmiş, aylar önce gördüğümüz adjustment bureau filmiymiş.
düzeltme bürosu olabilirmiş aslında.

şu filmi izleyenlerin yorumunu almak istiyorum,
fragman çok dram geldi, içimi sıkıyor bu tip şeyler. filmde dayanamıyorum.
inception, dark city, ghost in the shell gibi şeyleri seven birisi olarak gidersem hoşuma gider mi, aksiyon felan bol mu bu filmde? yoksa film aynen fragmandaki gibi mi gidiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

bone, aksiyon bayağı az son kısma kadar. oradaki de klasik anlamda aksiyon denemez yani, toplam iki tane yumruk atıldı filmde. tabanvay kaçma kovalama filan en yüksek halindeyken bile.

drama kaçıyor gibi ama bana zerre üzücü gelmedi, daha ziyade bilim-kurgu hikayelerindeki kayıtsız durum tespitini sunumu gibi bir akış var demek belki daha doğru olur.

konu ilgi çekiyorsa izletir ama beklentiyi fazla yüksek tutmayın bence her şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...