moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=wZJ0TP4nTaE&feature=channel fringe deki kelleri almışlar aşklı film yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 adını da dark city 2 "bu film de gündüz de var" koysalarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ahahah harbiden ama kadro sahaneymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 oo güzel hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 matt damon varsa izlenir.konuda güzel.bayan arkadaş kim bilmiyorum ama evlenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Matt Damon kakişkosunu yapsa izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 kız önemli birisi olmak için observerlardan birisini öldürünce dokanmıyorlar, film mutlu sonla bitiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Eğlenceli bir filmdi. Sonu çok klişe bitti, daha farklı bitirilebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 film beklediğimden iyiydi, sonu evet daha iyi olabilirdi. Philip K Dick hayranıysanız mutlaka izleyin, hani onun tarzına çok sadık kalınmış. Herşeyden önce adamın tasvirlerine ciddi anlamda sadık kalınmış. Lakin kapı olayını 1 senedir düşünüyordum. Yine K Dick üzerine izlediğim birşeylerden edindiğim fikirdi. Bir kısa filmimde kullanmak istiyordum lakin yapıldı :( Şimdi bunu kullansam popüler kültür bebeleri "FİLMDE GÖRDÜ" çaldıya getirir, hocalar falan da o yöne kayar :( Gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 filmin türkçesi "kader ajanları". izleyemiyorum bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ahaha türkçesi efsane olmuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Ne desin adamlar? Ayar Bürosu? (Aslında fena olmazmış bak) Perde Arkası Aslında Neler Oloyor? Kaderimse Çekerim Planda Yazmıyor Dediler Vermediler Şapkalı, Kedi Canını Senin! vbg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Fragmandan izlediğim kadarıyla türkçe çevrilmiş ismi baya başarılı olmuş filmin. Yakın bir vakitte izleyeceğim inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ayar bürosu iyi olurdu, türkiye memesi çıkardı. ayar verince şapkalı ajan resmi koyardık. filme hebeleee diyerekten girdik ve zerre fikrimiz yoktu konu hakkında. bourne çakması birşey çıkacak sandık, haliyle hoşumuza gitti. eğlenceliydi ama keyif almak için "yok yaf bunu yapan bunu yapamıyor mu" düşünceleriyle izlememek lazım. final chairman olsam vurdururdum başlarını, öyle aman aman bir fedakarlık yapmadılar duygulanayım ve bağışlayayım ki heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 afişte kader ajanları görünce salak bir film zannetmiştim de değilmiş, aylar önce gördüğümüz adjustment bureau filmiymiş. düzeltme bürosu olabilirmiş aslında. şu filmi izleyenlerin yorumunu almak istiyorum, fragman çok dram geldi, içimi sıkıyor bu tip şeyler. filmde dayanamıyorum. inception, dark city, ghost in the shell gibi şeyleri seven birisi olarak gidersem hoşuma gider mi, aksiyon felan bol mu bu filmde? yoksa film aynen fragmandaki gibi mi gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 quixef said: Ayar Bürosu? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bone, aksiyon bayağı az son kısma kadar. oradaki de klasik anlamda aksiyon denemez yani, toplam iki tane yumruk atıldı filmde. tabanvay kaçma kovalama filan en yüksek halindeyken bile. drama kaçıyor gibi ama bana zerre üzücü gelmedi, daha ziyade bilim-kurgu hikayelerindeki kayıtsız durum tespitini sunumu gibi bir akış var demek belki daha doğru olur. konu ilgi çekiyorsa izletir ama beklentiyi fazla yüksek tutmayın bence her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 peki sam, dark cityi izlediysen, oyle bi olay mi, yoksa baska bisey mi? izlemediysen bakma uzaylilar filan mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aquila matt "melek misiniz" diye sorunca "öyle dedikleri de olmuştu" diye cevaplıyorlar. dini motifi olmayan kader, tanrı ve ajanları diyelim. 50'lerin fbi ajanı tipler ve organizasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 meh izleyicinin seysine biraktim kafasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yok aslında direkt öyle ama incognito çekmişler sadece. başka yoruma açık değil film sonuna gelindiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Hemen hemen filmin basindan itibaren kimlerin soz konusu oldugu belli oluyor bence. Chairman'e siz baska isimler verirsiniz denmesi, melek diye isimlendirildigimiz de olmustur denmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bunun gibi mi http://www.imdb.com/title/tt0120632/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 evet direkt aklıma arcane'in yazdığı film geldi ertesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Film: Where is your god now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar