Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Man 3 (2013)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

MUAHHAHAHAHAH SANDALET ÇORAP LAN! AHAHHAHAHAHAHAH

abi yalnız bu tür şeyleri bi tek biz aşağılıyoruz galiba lan. adamlar beyaz çorap da giyiyo, paça boyu dik dururken ucu ucuna yeten pantolon da giyiyo takım elbise altında... görüldüğü üzere sandalet/çorap da giyiyo adsfdsaf

bunda komik olan ne lan?!
Sosyal ağlarda paylaş

troll vardı sandalla dışarıda yürüyüp milleti rahatsız eden

adamlar da rahatsız yani bu durumdan.

tüm nefretimizi dünyadaki sandal çorap kombosu yapanlara yöneltsek.
gidip bunları dövsek, kessek biçsek falan

herkes hırsını atmış olur bak. dünya 4sene savaşsız, huzur dolu bir şekilde yaşar gider.

sonrasında da hipsterları katlederiz.
2017 hipster soykırımı!

yine huzur
yine barış
yine güvercinler
Sosyal ağlarda paylaş

okumadan yazacaksan niye cevap veriyon ahah atmosferinden bahsetmedim. senaryo-hikaye-oyunculuk-görüntü yönetmenliği-yönetmen vs bunlardan bahsettim.

lay lay lom kaliteli ve komik superhero filmi yerine, biraz daha az komik biraz daha ciddi ve 10 sene sonra baktığımızda "vay be ne filmdi" dedirtecek bir film istiyorum, bunu dedim sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

kiss kiss bang bang'in yönetmeniymiş, şöyle klas hayvan bişi çıksa mest olsak... saf aksiyon değil yani, ufak çaplı bir dark knight havası olsun istiyorum iron man'in de.

burda öle bi anlam yok. ironmanın öle bi olayıda yok. luzumuda cok. dark knightda kötü ben cok ben sevmiyorum. değil 10 sene sonra cıktığında bile vay be demedim.

yeterli acıklama oldumu?
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

okumadan yazacaksan niye cevap veriyon ahah atmosferinden bahsetmedim. senaryo-hikaye-oyunculuk-görüntü yönetmenliği-yönetmen vs bunlardan bahsettim.

lay lay lom kaliteli ve komik superhero filmi yerine, biraz daha az komik biraz daha ciddi ve 10 sene sonra baktığımızda "vay be ne filmdi" dedirtecek bir film istiyorum, bunu dedim sadece.

Kiss kiss bang bang cok az komikti zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

kiss kiss bang bang'in yönetmeniymiş, şöyle klas hayvan bişi çıksa mest olsak... saf aksiyon değil yani, ufak çaplı bir dark knight havası olsun istiyorum iron man'in de.

burda öle bi anlam yok. ironmanın öle bi olayıda yok. luzumuda cok. dark knightda kötü ben cok ben sevmiyorum. değil 10 sene sonra cıktığında bile vay be demedim.

yeterli acıklama oldumu?

niye ters ters konuşuyon onu anlamadım zaten de hadi düzgün cevap veriim.

kiss kiss bang bang ile iron man'i bağdaştırmadım, kkbb çok çok başarılı bir filmdir gözümde ve onun yönetmeni çektiği için gaza geldim, "şöyle klas bişi çekse dark knight gibi ses getirecek" ededim... yoksa zaten kkbb gayet komedi filmi gibi bişi yani

anladın umarım şimdi.

ayrıca dark knight'ı beğenmemek, sc'yi beğenmemek gibi bir şey afedersin. çekilmiş en iyi superhero filmi, daha ötesi yok. ha imdb'de falan top 250'de 10. sırada mı neydi bence alakası yok ama, bu filmin çok iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

affedicek bişey yok ortada lakin üzgünüm yanı dk beğenmek gibi bir zorunluluğumda yok. kötü super kahramanların önde gidenidir batman zaten.

ben zaten kkbb ile ilgili bisey söylemdim, dark knight ile söyledim. dark knight havası olsun demişsin bende anladımki dark knightın atmosferine yakın bır atmosferi olsun filmin. bu cümlenin anlamı du değilmi? ben hala yanlısmı anlıyorum?

luzumu yok derken bunun luzumu yok diyorum işte. dknın karanlığı realistlği kendine, iron man'a biraz grimlik biraz dert stress katıcaksak gercekcilik katıcaksak, ironman karakterininde, cizgiromanın temalarınında zaten kendi dertleri var karanlık tarafları var. gidip batmandan import edip karakterinde, serininde tadını bozmaya gerek yok.

ters konustuğumda falanda yok yani, okumudan neden yazıyon diye kabarmıssın. bende net net acıkladım aynı netlikten doğan sertliklede yeterince acıklama oldumu demişim. agresif bi durum yok ortada.

ps: scyi beğenmiyende bi ton adam var. SC neki, bu dünyada Jack kirby'i beğenmiyen insanlar var, akıl mantık almıyo ama var, en fazla yuh lan ansı beğenmezsiniz diyorum gidip "doğrusu bepenmek üzgünüm beğeniceksin" demiyorum yanı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
niye ters ters konuşuyon onu anlamadım zaten de hadi düzgün cevap veriim.

Ters konuşmamış ki, çamur atayım dönüp okumazlar temalı post atmaktan sıkılmadın mı sen bu bölümde?

Cuce'ye de mi hipster spamliceksin, ne garip adamsın yahu. Mis gibi anlatmış herif, bin bir takla atıp ad hominem'e sarılıyorsun yine, kabak tadı verdin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...