Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Yarin gidiyorum ama Iron Man filmi oldugu icin pek bir beklentim yok. En nefret ettigim Marvel karakterlerinden, burada begenmedim diyince insanlar tek dusundugum gercegine yakin oldugu.
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Trias said: feci sıkıldım. bir konu beklemiyordum, ama aksiyon vs de kötüydü. 23432 tane iron man in var, niye sona saklarsın ki, film olsun abi enkazdan çıktı ?
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Trias said: feci sıkıldım. bir konu beklemiyordum, ama aksiyon vs de kötüydü. 23432 tane iron man in var, niye sona saklarsın ki, film olsun ev yıkılınca gömüldüydü o durdukları mekan. anca filmin sonunda açtı işçiler işte kapağın üstünü bide jarvis'te offline dı fln bir ara.
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 filmi izlemiyorsunuz doğru düzgün sonra çok kötüydü, hayal kırıklığı bıdıbıdı
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ben baya baya eğlendim izlerken güzel film olmuş :)
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 4 de gerçek Mandarin gelse bu Tony kafaya falan almasa oyuncu falan diye ama patates olsa falan güzel olur
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 hiç makul değil. neyse. az bir eğlendik. progamer said: Trias said: feci sıkıldım. bir konu beklemiyordum, ama aksiyon vs de kötüydü. 23432 tane iron man in var, niye sona saklarsın ki, film olsun ev yıkılınca gömüldüydü o durdukları mekan. anca filmin sonunda açtı işçiler işte kapağın üstünü bide jarvis'te offline dı fln bir ara.
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 copry said: Inanilmazdi. Aynen. Herkes eleştirmiş ama bence serinin en iyi filmiydi.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 df said: bunu da beğenmeyen kişilere yazık ya. izledikleri 100 filmin 90'ı hüsran oluyor heralde. o kadar beklentinizi uçurmayın bence. gayet güzel filmdi =) siz de o 10 filmi anlamıyosunuz zaten :SssS:S:S :S :Ss
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 yıl 2013 , akisyon sahnelerinin %60 ı gece. Neyi saklıyorsun :P
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Tony Stark'ın labaratuarında wing tsun dummy'si vardı, çok hoşuma gitti :) Si-Fu Eric Oram'la bayadır çalıştığına güzel bir gönderim olmuş.
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Ben inanılmaz beğendim, çok çok eğlendirdi film.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Film olarak çok güzeldi ama Mandarin gibi bir adam öyle harcanmaz yahu. Ayıp. Neyse, Thanos geliyor en azından. AIM düşündüğümden daha iyi olmuştu ama. AIM işe girince film boyunca MODOK hakkında bir şey bekledim ben, şöyle sonraki film için bir plot girişi ama gelmedi.
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 said: According to studio estimates Sunday, "Iron Man 3" had the second-biggest debut ever, behind the $207.4 million start last year for "The Avengers," which teamed him with other Marvel Comics heroes. Opening a week earlier overseas, "Iron Man 3" has hauled in $504.8 million internationally, giving the blockbuster a worldwide total of $680.1 million. The film shot past the $312 million international total for "Iron Man 2" in its entire theatrical run. 2 haftada 680 milyon dolar yapmış film
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Cizgiroman yapmayi birakacaklar boyle giderse. MCU cok tuttu. DC de yakinda ayni ise girer bence ama onlarin lisanslar cok daginik, birkac karakter disinda o kadar da bilinmiyorlar.
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 DC hiç tek tek origin filmleri ile uğraşmayıp direk 2015 de Justice League çıkartacak Man of Steel'den sonra deniyordu. Çıkarsalar bile bir Avengers kadar tutmaz bence. Öte yandan Guillermo Del Toro Justice League Dark üzerinde çalışıyordu. Umarım o çıkar :D edit:Bunlarda filmin openingi için yapıp kullanmadıkları opening sequencemiş. http://imgur.com/a/Ml86s/layout/blog#13 hatta gif http://i.imgur.com/DuHYXDG.gif
bck Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bugun izledim tam bir fiyaskoydu benim için.terrorist abiyi makaraya aldıklarından sonra filmin ciddiyeti kalmadı.
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Bu akşam gittim, izledim ama beğenmedim pek... Niye beğenmedim bilemiyorum ama, havamda değildim büyük ihtimal. 1>2>3 olur benim sıralamam
Öne çıkan mesajlar