Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Man 3 (2013)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yarin gidiyorum ama Iron Man filmi oldugu icin pek bir beklentim yok. En nefret ettigim Marvel karakterlerinden, burada begenmedim diyince insanlar tek dusundugum gercegine yakin oldugu.
Mesaj tarihi:
Trias said:

feci sıkıldım. bir konu beklemiyordum, ama aksiyon vs de kötüydü.

23432 tane iron man in var, niye sona saklarsın ki, film olsun

ev yıkılınca gömüldüydü o durdukları mekan. anca filmin sonunda açtı işçiler işte kapağın üstünü

bide jarvis'te offline dı fln bir ara.

Mesaj tarihi:

hiç makul değil. neyse. az bir eğlendik.

progamer said:

Trias said:

feci sıkıldım. bir konu beklemiyordum, ama aksiyon vs de kötüydü.

23432 tane iron man in var, niye sona saklarsın ki, film olsun

ev yıkılınca gömüldüydü o durdukları mekan. anca filmin sonunda açtı işçiler işte kapağın üstünü

bide jarvis'te offline dı fln bir ara.

Mesaj tarihi:
df said:

bunu da beğenmeyen kişilere yazık ya. izledikleri 100 filmin 90'ı hüsran oluyor heralde. o kadar beklentinizi uçurmayın bence. gayet güzel filmdi =)

siz de o 10 filmi anlamıyosunuz zaten :SssS:S:S :S :Ss
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Film olarak çok güzeldi ama Mandarin gibi bir adam öyle harcanmaz yahu. Ayıp. Neyse, Thanos geliyor en azından. AIM düşündüğümden daha iyi olmuştu ama. AIM işe girince film boyunca MODOK hakkında bir şey bekledim ben, şöyle sonraki film için bir plot girişi ama gelmedi.

Mesaj tarihi:
said:
According to studio estimates Sunday, "Iron Man 3" had the second-biggest debut ever, behind the $207.4 million start last year for "The Avengers," which teamed him with other Marvel Comics heroes.

Opening a week earlier overseas, "Iron Man 3" has hauled in $504.8 million internationally, giving the blockbuster a worldwide total of $680.1 million.

The film shot past the $312 million international total for "Iron Man 2" in its entire theatrical run.

2 haftada 680 milyon dolar yapmış film
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Cizgiroman yapmayi birakacaklar boyle giderse. MCU cok tuttu. DC de yakinda ayni ise girer bence ama onlarin lisanslar cok daginik, birkac karakter disinda o kadar da bilinmiyorlar.
Mesaj tarihi:
DC hiç tek tek origin filmleri ile uğraşmayıp direk 2015 de Justice League çıkartacak Man of Steel'den sonra deniyordu. Çıkarsalar bile bir Avengers kadar tutmaz bence.

Öte yandan Guillermo Del Toro Justice League Dark üzerinde çalışıyordu. Umarım o çıkar :D

edit:Bunlarda filmin openingi için yapıp kullanmadıkları opening sequencemiş.
http://imgur.com/a/Ml86s/layout/blog#13

hatta gif

http://i.imgur.com/DuHYXDG.gif
Mesaj tarihi:
Bu akşam gittim, izledim ama beğenmedim pek... Niye beğenmedim bilemiyorum ama, havamda değildim büyük ihtimal.

1>2>3 olur benim sıralamam
  • Yeni Oluştur...