Harvey Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 mandarini yeniyormu sonda viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 4chanda spoiler yazıyorum, 1 hafta içinde 2 farklı lokasyondan all boards banı yemiş olucam bolece <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 fena degildi, sevdim ama birinci hala en iyi iron man filmi benim icin ufaklik cok iyiydi, mandarin trollu mukemmeldi. RDJ her zamanki gibi dokturmus. kotu adamlarin teknolojisini sevmedim ama, cok siritti bazi yerlerde "eeh bu ne lan" dedirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 HarveyQuinn said: mandarini yeniyormu sonda viktor yok abi yenmiyor filmde fantastik kahraman değil, dram filmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Çok az kaldı, http://www.youtube.com/watch?v=1xNNhtcS8yg Robert Downey Jr. , Tony Stark karakteri için %100 oturuyor bu harbiden kaçınılmaz bir gerçek. Mesela dizi sherlockta ki sherlock , roberttan daha uyuyor , ama tony olunca bi başka oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Ya tony stark cover olarak robert downey jr i oynuyor bu hayatta, ole bi insan yok yani gercekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ya doğruya doğru, ben iron man'i robert downey oynadıktan sonra sevdim. adam kendini oynuyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ilk gün istinyepark düşünüyoruz inş bilet kapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Lectre said: HarveyQuinn said: mandarini yeniyormu sonda viktor yok abi yenmiyor filmde fantastik kahraman değil, dram filmi :D hani nebiliyim batman sonu gibi olsa güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 sanirim herkes robert'in mahalle arkadasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bu robert cocukken de boyleydi, tam firlama, kizlarin etegini kaldirirdi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 4. film olmıcakmış dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 olcak olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Gwyneth Paltrow dropped the bombshell pretty nonchalantly: I don’t think there’s going to be [an Iron Man 4]. I think we’re done with Iron Man. demişti ama geçen gün :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 marvel is going to milk that cow until it's dry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Ugradigim hayal kirikligini ifade edebilecegim bir yol yok sanirim. Resmen mutsuz etti film beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Norak said: Gwyneth Paltrow dropped the bombshell pretty nonchalantly: I don’t think there’s going to be [an Iron Man 4]. I think we’re done with Iron Man. demişti ama geçen gün :/ bunun kararini gwyneth vermiyor ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 rabırt yaşlanmadan çekip çekip stoklasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 merakımdan kasti spoilerlara baktım ama bir bok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 açılış gişe hasılatında avengers ı geçmiş. $195.3 million earned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Spoiler icerir Film bence asiri kotuydu. Tony Stark Megalomaniasi kusturdu. (Televizyoncuyla kamyonette olan muhabbetler mesela asiri gereksizdi) A takimi gibi marketten malzeme toplayip Terroristin evini basmasi falan film uzadikca daha da kotulesti. Avangers da mesela cok iyiydi. Orada Iran man uzayli ordusunu dagitirken burda 2 siringa yemis adamlardan dayak yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Bunun imax biletleri niye hala çıkmadı ya. Avengers ve Dark Knight Rises ne kadar önceden çıkmıştı. Mybilette yok hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 biz de takipteyiz ama tık yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 http://www.mybilet.com/event/14108/iron-man-3-imax-3d-iron-man-3-imax-3d-orj/?date=03.05.2013&placeid=498 çıkmış biletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Sp6IxvJzZ-k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar