Harvey Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Film hakkında bikaç soru Şimdi mandarinin boynundaki kaptan amerika sembolü neyinnesi ? Ek olarak mandarin nasıl yenilecekki bu kadar güçlü biri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 yokmu cevaplayacak babayiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 iron man zeki çünkü öyle yenecek. adamın göğsünde füsyon reaktörü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 mandarinin boynundaki kaptan amerika sembolu ne peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 varmı aydınlatacak biri beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 kaptan amerikadan çalmış. çünkü mandarin puşt ve şerefsiz biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 kafa buluon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 abi çizgiromana göre ilerlemiyor ki. zenci adam falan girdi işin içine. bilinmiyor yani ondan öyle diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ekstremis falan diyodunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ekstremis armor işte. en son avengerstaki mark 7 idi değil mi? da avengerstaki en son armoru giyişi epicti arada izliyorum deplop deplop diye bağırdığı sahneyi ^^ HD izleyelim hakkını verelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Hah afişe kötü diyenleride buldum arada şu en alttaki arkadaş biri diğerlerini aramaktayım :) HarveyQuinn said: ekstremis falan diyodunuz here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Godkiller Armor gelio askfjaslkfsa OHAOHOHOAOHAOHA AĞIR SPOILER !!! OKUMAYIN The new armor also contains an A.I. named P.E.P.P.E.R., which is modeled after Pepper Potts. Pepper Ölüyormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 okumayın diyorsan neden yazıyorsun lan döveyim mi :D sanmam. ayrıca senin yazdığın belli oluyor, named değil called yazarlardı hihi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 fragmanda pepper niye çıplak biyerde ve kızgın bakıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 trailer ikincisindeki kadar heyecanlandırmadı doğrusu ama demir adam olsun, demirden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 HarveyQuinn said: fragmanda pepper niye çıplak biyerde ve kızgın bakıyor ? Çıkacak film sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Lectre said: HarveyQuinn said: fragmanda pepper niye çıplak biyerde ve kızgın bakıyor ? Çıkacak film sakin. biliyosan pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Lectre said: okumayın diyorsan neden yazıyorsun lan döveyim mi :D sanmam. ayrıca senin yazdığın belli oluyor, named değil called yazarlardı hihi :> ingiliz dili edebiyatı mezunu ve master yapan birisine söyledin bunu bravo :) google da arat aynen cümleyi görürsün ki yukardaki wiki linkinde okudum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 master bitmemiş ben anlamam wiki miki ^^ trailerdaki on yüz milyon tane iron man hoşuma gitmedi bu arada ya bir tane iken iyiydi ayrıca ben amerika ingilizcesi biliyorum ahudasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 cantug said: Godkiller Armor gelio askfjaslkfsa OHAOHOHOAOHAOHA AĞIR SPOILER !!! OKUMAYIN The new armor also contains an A.I. named P.E.P.P.E.R., which is modeled after Pepper Potts. Pepper Ölüyormuş :( abi o sonuca nereden vardın ki? Belki yaşarken onore etti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 hissettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmad Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ne abarttınız şu osuruktan filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 cantug said: Godkiller Armor gelio askfjaslkfsa OHAOHOHOAOHAOHA AĞIR SPOILER !!! OKUMAYIN The new armor also contains an A.I. named P.E.P.P.E.R., which is modeled after Pepper Potts. Pepper Ölüyormuş :( Nereden çıkardığını hiç bir şekilde anlayamadım. Modeled after Pepper Pots cümlesinden çıkardıysan sanırım ingilizce dili ve edebiyatını da ahmet yesevi üniversitesinde okuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Kadını düdüklemek için yapmadığı kalmadı zaten(bişeye de benzemiyor). Şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar