Harvey Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Film hakkında bikaç soru Şimdi mandarinin boynundaki kaptan amerika sembolü neyinnesi ? Ek olarak mandarin nasıl yenilecekki bu kadar güçlü biri ?
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 iron man zeki çünkü öyle yenecek. adamın göğsünde füsyon reaktörü var
Harvey Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 mandarinin boynundaki kaptan amerika sembolu ne peki ?
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 kaptan amerikadan çalmış. çünkü mandarin puşt ve şerefsiz biri.
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 abi çizgiromana göre ilerlemiyor ki. zenci adam falan girdi işin içine. bilinmiyor yani ondan öyle diyorum.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ekstremis armor işte. en son avengerstaki mark 7 idi değil mi? da avengerstaki en son armoru giyişi epicti arada izliyorum deplop deplop diye bağırdığı sahneyi ^^ HD izleyelim hakkını verelim :)
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Hah afişe kötü diyenleride buldum arada şu en alttaki arkadaş biri diğerlerini aramaktayım :) HarveyQuinn said: ekstremis falan diyodunuz here
cantug Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Godkiller Armor gelio askfjaslkfsa OHAOHOHOAOHAOHA AĞIR SPOILER !!! OKUMAYIN The new armor also contains an A.I. named P.E.P.P.E.R., which is modeled after Pepper Potts. Pepper Ölüyormuş :(
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 okumayın diyorsan neden yazıyorsun lan döveyim mi :D sanmam. ayrıca senin yazdığın belli oluyor, named değil called yazarlardı hihi :>
Harvey Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 fragmanda pepper niye çıplak biyerde ve kızgın bakıyor ?
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 trailer ikincisindeki kadar heyecanlandırmadı doğrusu ama demir adam olsun, demirden olsun.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 HarveyQuinn said: fragmanda pepper niye çıplak biyerde ve kızgın bakıyor ? Çıkacak film sakin.
Harvey Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Lectre said: HarveyQuinn said: fragmanda pepper niye çıplak biyerde ve kızgın bakıyor ? Çıkacak film sakin. biliyosan pm at
cantug Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Lectre said: okumayın diyorsan neden yazıyorsun lan döveyim mi :D sanmam. ayrıca senin yazdığın belli oluyor, named değil called yazarlardı hihi :> ingiliz dili edebiyatı mezunu ve master yapan birisine söyledin bunu bravo :) google da arat aynen cümleyi görürsün ki yukardaki wiki linkinde okudum bunu
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 master bitmemiş ben anlamam wiki miki ^^ trailerdaki on yüz milyon tane iron man hoşuma gitmedi bu arada ya bir tane iken iyiydi ayrıca ben amerika ingilizcesi biliyorum ahudasd
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 cantug said: Godkiller Armor gelio askfjaslkfsa OHAOHOHOAOHAOHA AĞIR SPOILER !!! OKUMAYIN The new armor also contains an A.I. named P.E.P.P.E.R., which is modeled after Pepper Potts. Pepper Ölüyormuş :( abi o sonuca nereden vardın ki? Belki yaşarken onore etti :D
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 cantug said: Godkiller Armor gelio askfjaslkfsa OHAOHOHOAOHAOHA AĞIR SPOILER !!! OKUMAYIN The new armor also contains an A.I. named P.E.P.P.E.R., which is modeled after Pepper Potts. Pepper Ölüyormuş :( Nereden çıkardığını hiç bir şekilde anlayamadım. Modeled after Pepper Pots cümlesinden çıkardıysan sanırım ingilizce dili ve edebiyatını da ahmet yesevi üniversitesinde okuyorsun.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Kadını düdüklemek için yapmadığı kalmadı zaten(bişeye de benzemiyor). Şaşırmam.
Öne çıkan mesajlar