Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

if it exists, there is ....

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

arkadasim simdi msnden diyordu, hakli... kim gelcek ki simdi?

Gale says:
sdhdhd tabi canım güm güm saplamis
abi şimdi farkettim ki chp nin baykal harici kadrosu da tam bir skandal
kim gelicek abi
kılıçdaroğlu iyi ama tayyibin halk adamı karizması ile başedemez
sarıgül de assasin master diyorlar ssgs
Sosyal ağlarda paylaş

Daha geçen gün ancak medeni ülkelerde yöneticiler hatalılarsa istifa ederler demiştim. Umarım Baykal "beni nasılsa geri seçerler" düşüncesiyle istifa etmemiştir. Umarım adını zedeleme, chp'yi etkisizleştirme planını bozmak için partiden çekilmiştir. Onursal başkan vs. olsun tabi. Adı karalanarak silinmesin ama chp'ye fırsat bu fırsat yeni kan lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu şekilde kahraman gibi gitmesi yazık oldu. Gidişinin bir kalıcılığı olmayacak, %90 iki hafta sonra geri dönecek. Dönmese de sol açısından bir değişiklik olmayacak, çünki geride bıraktıkları kendi gibi.

Ayrıca ben bu işi bire bir akpnin yaptığına inanmıyorum. İnsanların şuanki tepkileri göz önüne alındığında bu olay akp hariç herkesin işine yarıyor. chp mazlum edebiyatı yapıyor diğer partiler de akp hede hödö muhabbeti yapmaya neden buldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

sarıgül gibi bir hırsıza oy atacağıma tayyip e atarım daha iyi,insanların medya gazıyla sarıgüllemesine deli oluyorum

Şişli civarında oturuyorum. Kendisinden son derece memnunum. Birşeylerden çalıyorsa bile bunu sonuçları bizim için ıstırap haline gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Akp tarafından gelmiş olması mümkün değil bence ya, nasıl bi kafayla düşünüyorlar. Ki herşeyi geçtim, adamlar çat diye engelledi videoyu hakikatten, hiç bişey yapmasa birazcık sarkıtırdı engellemesini, bekletirdi fln.

Ha bide, baykalın gidişi akp oylarını max %2 etkiler

edit: konuşmayı izliyorum da, görüntüler tazedir diyo lan sdgfs
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...