Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Eskişehirspor 01.05.10 @ 20.00

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

xwhiplashx said:

ceza sahası içerisinde biz nasıl neden öyle bi faul kullandık yoksa gözüm mü seçemedi ? :S noldu ?
Endirekt serbest vuruş verdi taban var diye. Halbuki o taban bacağa geliyor net bir şekilde. Topa da vuruyor adam. O yüzden ben emin değilim kararın doğru olup olmadığına. Penaltı da verilmez gibi geliyor ama ne yapılması gerektiğini bilemiyorum. Darbe olunca endirekt verilmemesi gerekiyor gibi geliyor bana hep.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Bjk son maça kasmaz ve yatar Bursa'ya zaten Uefa ligine nasılsa gidiyorlar.
Bizim her 2 maçımızı da bugünkü gibi hırslı oyunla almamız gerek yoksa gider şampiyonluk.
Beşiktaş 1 hafta içinde 20 milyon tl vergi ve sgk borcunu ödemesse avrupaya gidemiyor lisans alamayacak çünkü ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

xwhiplashx said:

ceza sahası içerisinde biz nasıl neden öyle bi faul kullandık yoksa gözüm mü seçemedi ? :S noldu ?
Endirekt serbest vuruş verdi taban var diye. Halbuki o taban bacağa geliyor net bir şekilde. Topa da vuruyor adam. O yüzden ben emin değilim kararın doğru olup olmadığına. Penaltı da verilmez gibi geliyor ama ne yapılması gerektiğini bilemiyorum. Darbe olunca endirekt verilmemesi gerekiyor gibi geliyor bana hep.

aynen temas olan durumda endirekt diye birsey yok penaltı vermesi gerekirdi, ama bana pek penaltılık gibi gelmedi hareket zaten, kaleciyede cok yuklenmeyin bence ilk gol cok klas vurdu alex ve topa abanmadan geldi 1 sn icinde vurusu yaptı kalecinin topun nereye gidecegini gormeye/tahmin etmeye zamanı olmadı, 2. goldede ozer le defans aynı anda vurdu topa ve top cok eblek bir sekilde dönüyordu, bizim şansımıza sekti girdi, ama bence farketmezdi bugun bayaa dır oynadıgımız en guzel maclardan birini oynadık o olmasa baskası olurdu ...
Sosyal ağlarda paylaş

Maçı oturduğum kafede takip ettim biraz fenerbahçe cidden çok hırslı başladı maça çok güzelde ataklar gerçekleştirdi. Motivasyon olarak çok iyi duruma gelmişler en azından bu maç için. Ancak Alex'in freekick'inde ivesa gibi bir kalecinin yerinden kıpırdamamasına şaşırdım ilginç doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

Şans veya değil tartışması yapmıyorum ben. Herkes şike diye konuşmaya başlamış. Siz bir takıma "aziz boşa dememiştir" gibi suçlamalarda bulunurken normal de, biz size ağlamayın diyince mi seviyesiz olduk? Kim objektif kim değil bir bakın bakalım.

Önce kendi laflarınıza dikkat edin ondan sonra gelip "ezbere ağlamayın diyorlar" diyin. Fanatik falan değilim, süper top oynadığımızı falan da iddia etmedim ama nasıl ki siz şansla şampiyon olduğunuz senede 90+4lerde attığınız gollerde şike falan demedim, sizden de aynı saygıyı beklerim. Önce siz saldırmamayı öğrenin ki biz cevap vermek zorunda kalmayalım.

Hayat dersi gibi bir mesaj olmuş, tavsiye ederim herkese. Abuk subuk laflar edip sonra "e ben şaka yaptım nasıl anlamazsınız, gerizekalı trollsünüz siz o zaman" moduna girmek ne oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

baggio havaya mesaj atıyorsun.biri cıkıp cevap verse haklı yani.bu da ben oluyorum.daecon benle rewendora yazdı onu.yazdık ettik bitti.kimse şike var maçı sattı demiyor.gerizekalı troll de demedi kimse kimseye şu topicte

hayat dersi gibi bir mesajda değil ayrıca.yeri geliyor siz galatasaray için saçma sapan konusuyorsunuz beşiktaşlı fenere fenerli beşiktaşa.

futbol bolumunde şaka olarak mesaj atmayıp ciddi ciddi saçmalıkları savunanlar var.bence onlarla ugraşın

fenerbahçe şampiyonluga gidiyor.rakip takımın laflarına alınganlık yapıp cool cevaplar vermenin anlamı yok.şampiyonlugunuzu kutlayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yeri geliyor siz galatasaray için saçma sapan konusuyorsunuz beşiktaşlı fenere fenerli beşiktaşa.

sorun burda başlıyo zaten.
6 yaşındaki bebeler gibi
"onlar yapıyo biz niye yapmayalım."
"onlar yapınca suç değilde bizmöi yapınca suç." mantığıyla düşünürseniz şu futbol bölümünde ve genellikle galatasaraylı 24 gram beyne bile sahip olmayan troller mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

Lauranas said:

ankaragucu ezicek falan zannediyor millet gorende ilk 2`ye oynuyor sanar ankaragucu`nu. fenerbahce buyuk maclarin takimidir baski altinda cok daha iyi oynuyorlar ayrica takim sampiyonluga inaniyor ankaragucunu cok rahat yeneriz bursa kardesligi falan sokmez hayal gormesinler.

http://www.ezikfb.com/haberrsm/denizli053410.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...