Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 harun hellyeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 MrLevie said: yalnız uzaydan spor gelmiş diyolar... p90x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 sütü keşfeden adam o sırada ineğe ne yapıyordu acaba? teyy hep düşünürüm bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 daylan ne kadar sapıksın ya. şu forum senin gibi terbiyesiz ve ahkalsız düşüncelere sahip başkasını görmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hadi len ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 daylan said: sütü keşfeden adam o sırada ineğe ne yapıyordu acaba? teyy hep düşünürüm bunu. sütü keşfetmek* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Estel_Anorien said: insanı çok da matah birşey sanmayın. azıcık akıllı maymunuz neticede. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aaa benim 5k madalyama noldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 daylan said: sütü keşfeden adam o sırada ineğe ne yapıyordu acaba? teyy hep düşünürüm bunu. Bu yavrular ne emiyor acaba, tadı nasıldır demiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yavrular da içgüdüsel olarak yaptılar galiba bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 fede said: güzel kafaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yavrularını emziren bir ineği izliyodu muhtemelen^^ o değil de tavuk şnitzel nasıl bi kafanın ürünüdür çok merak ediyorum. "abi bak tavuğun yavrusunun embriyosunu alalım karıştıralım, sonra tavuğu kesip etini yavrusunun embriyosuna bulayalım sonra kızartalım. nasıl fikir?" karışık tostta benzer bi mantıkta. "şimdi şu ineğin yavrusunu keselim, sucuk yapalım, sonra ineğin yavrusu için ürettiği sütünü sağıp peynir yapalım, sonra bu sucukla peyniri birlikte ekmek arasında pişirelim, süper olur bence." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 fede said: güzel kafaymış :D http://i191.photobucket.com/albums/z289/outcastqueen/lsd23.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 umarım bu topic ölür artık her şeyi de merak etmeyin yeter, oldu bitti yiyin gidin lan aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yavuz niye öyle diosun? ben mesela merak ediyorum Albert Einstein neden 9 yasına kadar konusamadı. bu adam bu kadar zekiyken bu bunun yan etkisi mi? falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 babası dövüyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 deve kuşununda gözü beyninden büyük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ben hala konuşmuyorum mesela kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yavuz seninle bir gün oturup nihilizmi tartışmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 İhtiyaçtan keşfedildi hepsi. Üsüyordu ve baktıki yangınlarda ortaya cıkan ates onu ısıtıyor o zaman bunu kendi yararına kullanmayı akıl etti. Eti cigken yemesi zordu o da once suya koydu ama baktıki tadı kalmıyor birde yakayım dedi. vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 vitamini suyunda kalıyoyu kim icat etti aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 fede said: yavuz seninle bir gün oturup nihilizmi tartışmak istiyorum oho oturmaya mı geldik ;););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar