Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LoTR: War in the North


Masquerade

Öne çıkan mesajlar



Yeni LoTR oyunumuz.

http://www.warinthenorth.com/

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=_RTVABNpPx8

War in the North, bir aksiyon rpg türüdür. Cooperative oynama fırsatı sunacak oyun PC, Xbox 360 ve PS3 için 2011'de çıkacaktır. Ünlü Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden esinlenilen oyun; cooperative oyun tarzı, zor ve gerçekçi mücadeleler, benzersiz ve çekici yeni hikayesi ile sizleri Orta Dünya'nın karanlık güçleriyle buluşturacaktır...

Çıkış tarihi 2011.

Umarım başarılı bir LoTR oyunu olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gameplay tam DA gibi olmasın aslında ya. oyunu oynamaktan çok pauselamak biraz sıkmıştı beni açıkçası. daha serbest oynanış ile hikayeyi baştan sona oynasak mis olur. yani çok zor şeyler değil sağlamda para kazandırır atıyorum oyunu 3-4 parçada yaparsın. sc2 misali, ilk çıkaracağın oyun frodo'nun hikayesini oynatır, 2.si aragorn olur 3. sü gandalf olur falan fişman. gayet satılır sağlamda para kazandırır.

ilk bi fellowship of the ring oyunu vardı dandik olan, aslında oyun ilk başladığında ne güzeldi, frodoyu oynuyosun shiredasın kontrol tamamen sende. ama sonra harry potter tarzı yerden coin topla armut topla gibi şeyleri görünce kapatıyosun tabi. o tarz serbest oynanış ile mis olur mis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi gayette dragon age gibi olsun. izometrik rpg gibisi var mı ? zaten tuhaftır şu lotr'a adam gibi bir rpg yapamadılar. filler karekterler yaratsın oyuncu herhangi bi küçük olaydan küçük işlerle başlasin işe sonra ne bilim minas trith de aragornla karşilaşsin etc etc. zaten neden bilmem ama bi dragon age havasi sezdim o kısacık vidyodan hehe. ki dark messiah gibi bir action rpg olursa da süper olur.


bu arada dragon age çikarken şöle mod olacakti böle campaingler hazirlanilincak denildi anca saç falan var gördüğüm. nwn mesala o konuda süperdi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
Aslında çok potansiyel var ama gariptir ki umursamamaları gerek normalde ki belki umursamıyorlardır da ama sanki rage'e bağlamış fanları delirtmek istemiyorlar da o yüzden lolore yapmıyorlar çok gibi. third age bile ne kadar dikkatliydi hiçbir şeyi elleyip dokunmayacaz diye. bir birazcık rise of the witch king'de biraz dokanmışlardı lore'a o kadar o da çok az
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
ya benim istediğim tamam tolkienin pek elleşmediği noktalarda kafanıza göre yazabilirsiniz ama mesela tolkien'in kuzeyde üzerinde durduğu şeylere de değinebilirsiniz.
ne bileyim o druid herif gelsin (türkçe'si kocaoğlandı sanırım tam hatırlamıorm) böyle bi atar yapsın falan. ondan sonra erebor'a gitsinler. demir dağlara gitsinler. göl şehre gitsinler nevlem mirkwood'a gidip thranduilden quest alsınlar. yani tolkien'in bahsettiği karakterlerle kontakt içinde olsunlar biz de çok götten sallama bi hikaye içinde lotrla alakası olmayan bir şey oynuyormuş gibi hissetmeyelim.

bi de şu var ki hiç bir oyun yapamadı. orda trollün kafasına tırmanıp kafasına kılıcı sokuyor adam. bu oyunlarda x y z'ye basarak yapılan otomatik bir fatality move. bir oyun çıksın öyle bir fiziksel özgürlük olsun ki o troll'ün kafasına tırmanıp kılıcı biz geçirelim

var mı böyle bir babayiğit oyun firması
yoh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettiğim şey deamon stone'da vardı. forgotten realms settinginde faerunda geçiyodu. bi bölümde resmen drizzt ve ekibiyle karşılaşıp o bölüm boyunca drizztle oynuyodun. hani acaip gaza gelmiştim. (gerçi bruenor olsa gaza gelme katsayım <9000 olurdu ama neyse :D)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...