Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Yeni LoTR oyunumuz. http://www.warinthenorth.com/ Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=_RTVABNpPx8 War in the North, bir aksiyon rpg türüdür. Cooperative oynama fırsatı sunacak oyun PC, Xbox 360 ve PS3 için 2011'de çıkacaktır. Ünlü Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden esinlenilen oyun; cooperative oyun tarzı, zor ve gerçekçi mücadeleler, benzersiz ve çekici yeni hikayesi ile sizleri Orta Dünya'nın karanlık güçleriyle buluşturacaktır... Çıkış tarihi 2011. Umarım başarılı bir LoTR oyunu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ya return of the king güzeldi.ama şu konsepte bi güzel oyun cıkaramadılar demon's souls u lotra uyarla mis gibi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 umarım sadece parry ve kılıç sallamak üzerine kurulu bir oyun olmazda keyifle oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Red said: ya return of the king güzeldi.ama şu konsepte bi güzel oyun cıkaramadılar demon's souls u lotra uyarla mis gibi olur :)daha çok dragon age gibi olcak gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Dragon Age gibi olursa cidden çok güzel olur. Uzun bir hikaye level alma, unique char setup vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ya adam akıllı RPG yapsınlar ya da süper bir aksiyon oyunu. İkisi arasında kalmış ortalama bir oyun olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 gameplay tam DA gibi olmasın aslında ya. oyunu oynamaktan çok pauselamak biraz sıkmıştı beni açıkçası. daha serbest oynanış ile hikayeyi baştan sona oynasak mis olur. yani çok zor şeyler değil sağlamda para kazandırır atıyorum oyunu 3-4 parçada yaparsın. sc2 misali, ilk çıkaracağın oyun frodo'nun hikayesini oynatır, 2.si aragorn olur 3. sü gandalf olur falan fişman. gayet satılır sağlamda para kazandırır. ilk bi fellowship of the ring oyunu vardı dandik olan, aslında oyun ilk başladığında ne güzeldi, frodoyu oynuyosun shiredasın kontrol tamamen sende. ama sonra harry potter tarzı yerden coin topla armut topla gibi şeyleri görünce kapatıyosun tabi. o tarz serbest oynanış ile mis olur mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi gayette dragon age gibi olsun. izometrik rpg gibisi var mı ? zaten tuhaftır şu lotr'a adam gibi bir rpg yapamadılar. filler karekterler yaratsın oyuncu herhangi bi küçük olaydan küçük işlerle başlasin işe sonra ne bilim minas trith de aragornla karşilaşsin etc etc. zaten neden bilmem ama bi dragon age havasi sezdim o kısacık vidyodan hehe. ki dark messiah gibi bir action rpg olursa da süper olur. bu arada dragon age çikarken şöle mod olacakti böle campaingler hazirlanilincak denildi anca saç falan var gördüğüm. nwn mesala o konuda süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Esnaf said: daha çok dragon age gibi olcak gibi geldi bana aynen bana da dragon age gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 demons soul gibi olsun oynayalım 60-70 saat.öyle dialog mailog kasmyalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 diablo tarzı hekensileş yapsalar olmazmı ? (şimdi ben böle dedim ya, kesin benm bilmediim bi oyun vardır, biri linki koyar gt olurum ahah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Dragonmax said: diablo tarzı hekensileş yapsalar olmazmı ? (şimdi ben böle dedim ya, kesin benm bilmediim bi oyun vardır, biri linki koyar gt olurum ahah) http://armorgames.com/play/5734/sydney-shark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 dragon age aksiyon rpg mi yahu? sira tabanli degil miydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ohhh ilaç gibi haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Aslında çok potansiyel var ama gariptir ki umursamamaları gerek normalde ki belki umursamıyorlardır da ama sanki rage'e bağlamış fanları delirtmek istemiyorlar da o yüzden lolore yapmıyorlar çok gibi. third age bile ne kadar dikkatliydi hiçbir şeyi elleyip dokunmayacaz diye. bir birazcık rise of the witch king'de biraz dokanmışlardı lore'a o kadar o da çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=k7AcVmIFKDg&feature=player_embedded daha da heyecanlandım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hmm güzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 O değilde şunu izleyin. Muzik, ortam of çok pis gaz oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 uuuu beybi you have my bow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 and my axe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Ne kadar özgür olucaz acaba. Yani istediğimiz yerleri gezdirmeyecek oyun heralde. Lineer bir oynanış olacak gibi duruyor. Art stilini beğendim oyunun, filmi baz alarak yapmışlar belli umarım filmin soundtrack'inide kullanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ya benim istediğim tamam tolkienin pek elleşmediği noktalarda kafanıza göre yazabilirsiniz ama mesela tolkien'in kuzeyde üzerinde durduğu şeylere de değinebilirsiniz. ne bileyim o druid herif gelsin (türkçe'si kocaoğlandı sanırım tam hatırlamıorm) böyle bi atar yapsın falan. ondan sonra erebor'a gitsinler. demir dağlara gitsinler. göl şehre gitsinler nevlem mirkwood'a gidip thranduilden quest alsınlar. yani tolkien'in bahsettiği karakterlerle kontakt içinde olsunlar biz de çok götten sallama bi hikaye içinde lotrla alakası olmayan bir şey oynuyormuş gibi hissetmeyelim. bi de şu var ki hiç bir oyun yapamadı. orda trollün kafasına tırmanıp kafasına kılıcı sokuyor adam. bu oyunlarda x y z'ye basarak yapılan otomatik bir fatality move. bir oyun çıksın öyle bir fiziksel özgürlük olsun ki o troll'ün kafasına tırmanıp kılıcı biz geçirelim var mı böyle bir babayiğit oyun firması yoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bahsettiğim şey deamon stone'da vardı. forgotten realms settinginde faerunda geçiyodu. bi bölümde resmen drizzt ve ekibiyle karşılaşıp o bölüm boyunca drizztle oynuyodun. hani acaip gaza gelmiştim. (gerçi bruenor olsa gaza gelme katsayım <9000 olurdu ama neyse :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bence yapılabilir. Yani Assassin's Creed'te ki tırmanma olayı için duvarlarda belirli noktalar var, aynı noktaları Troll'un üzerine koy, Karaktere fizik koy ki troll döndüğünde bu tek elle savrulsun, tutunmaya çalışsın falan. Yapılır çok rahat ve Epic olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yapsınlar aga o zaman. yapmıyolar işte. demekki o kadar kolay deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar