roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Arkadan gelen ses kesinlikle uyuşturucu falan almış, başka türlü bu kafa yaşanmaz yani, sese gel ajajsadlka İNŞALLAAH, İNŞALLLLLAAAAAAAHHHHHHHH http://www.youtube.com/watch?v=fuhjgMWU2c0&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Maşallah ne ses varmış herifte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 KENDİLERİNE BAĞLADILAR! http://images.habervitrini.com/haber_resim/muslum_gurses.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ahauahashha çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 abi haha. ben de cok guldum. arkadaki adam ayrı komik. "ne hortumaaa, kanalizasyon borularını" ayrı haha. bi de bıyık altı gulusu atiyo ondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 uhahaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kaldı mı dohuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Cassiline said: KENDİLERİNE BAĞLADILAR! http://images.habervitrini.com/haber_resim/muslum_gurses.jpg hahah aklıma gelmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 BÜLEND BAŞKAAAAAAAN diye bağırcak sandım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Devlet bahçelinin motivasyonlarına bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 AHAHAHAHASGFUYGFWBHVJHS ABIIII ahahsdfs. öldüm lan resmen. beyazda vardı sanırım böyle bir tipleme. saçma sapan şeylerden bişi türeten. mükemmel resmen hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 barbu said: abi haha. ben de cok guldum. arkadaki adam ayrı komik. "ne hortumaaa, kanalizasyon borularını" ayrı haha. bi de bıyık altı gulusu atiyo ondan sonra o bıyık altı gülüşü şey abi, "doğaçlama bi gaz vereyim dedimde iyi uyduramadım lan galiba sıçtık mitingin içine" gülüşü. hani utanç içeriyo biraz, kızarıyor orda hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bağladıııııııı. oyuncu değiştirme hakkımız da dolduaaaaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 arkadaş bu tayfa her ortamda atarlı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Xenocide said: barbu said: abi haha. ben de cok guldum. arkadaki adam ayrı komik. "ne hortumaaa, kanalizasyon borularını" ayrı haha. bi de bıyık altı gulusu atiyo ondan sonra o bıyık altı gülüşü şey abi, "doğaçlama bi gaz vereyim dedimde iyi uyduramadım lan galiba sıçtık mitingin içine" gülüşü. hani utanç içeriyo biraz, kızarıyor orda hafiftentam tersi , iyi gaz verdim gülüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Hahah. Bunun birde baterili versiyonu vardı, onuda biri eklesin. http://www.youtube.com/watch?v=RhwPE5F9_hQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 KENDİLERİNE BOĞLADILARRRRR KENDİLERİNE BOĞLADILARRRRR ahahahah of öldüm öldüm ahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kendilerine bağladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 azıcık da bana bağladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 muhteşem ya. izlemeyen kaldıysa izlesin FÖKSTÖR OVONTOJOOO gibi adamın sesi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Law said: Hahah. Bunun birde baterili versiyonu vardı, onuda biri eklesin. http://www.youtube.com/watch?v=RhwPE5F9_hQ bateriliden daha güzelmiş bu ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ahahah abi devlet bahceli giro ne hortumu ananıza ..... der gibi ne dio orda lan beyler yanlıslıkla anne dedim,özür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar