Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bonepart, dragonlance'de şopar diye birisi vardı sanki, sitesi felan da vardı http://geocities.com/soparsopar/ diye. hatırlıyor musun onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Yeter lan, ağlayacağım birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Şu kasalardan vardı bizde bi ara, sanırım bununla yapmıştım o fatura olayını Counter-Strike Beta 7.0 vardı o zamanlar, kurup consola "add bot 100 server" yazıyorduk bot eklemek için. Ama zip dosyasıyla bişey yapmak gerekiyordu o dosyayı da bulup inirmek ölümdü. Ah ulan ah edit: o cd hala duruyor, üstü kağıt kaplı cdlerdendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 benimde yazdığım icq uinleri hala duruyor arasam bulurum. cigicigi.com mu ne vardı ordaki programları indirip icq msn hacklerdik sora hackeriz biz 6 haneli icq'um var diye dolanırdık. kablo internet almıştık ultratvden. çok oyun oynuyorum diye annem okul zamanı kapatırdı kabloluyu bende çaktırmadan 146dan bağlanırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Absolut said: Ugrasırsın kasarsın sonra paralelden biri telefonu açar sen modemden DITT DIT sesleri duyarsın bilirsinki netin o an gitti en baştan indiricem claudiayı. AHAHAHA bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 14.400 modem ile başlamıştı benim internet hayatım 1996 falandı sanırsam telefon faturalarına internetin yansıdığı seneydi hatta cok ii hatırlıorum '96 yazından önce internet icin sadece paket parası veriodun sonra telekom işin parasına uyanıp hat kullanım bedeli almaya başlamıştı peeeh halen icq nun o real time chat olayını özlerim yazdığın harfi anında görürdü karşındaki SİLME SİLME DEDİM NE YAZIODUN CABUK SÖLE! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bu arada ben icq nuamramı buldum ama bir türlü şifremi alamıyorum ehe kayıltı mail adresine bakayım desem onu da bulamıyorum.. çok da güzeldi -numaram hackleyebilen biri ele geçirip bana iletirse sevinirim 84232487 hani listemde kimler vardı onu hatırlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 52703299 du sanırım benim en son kullandığım ve en uzun icq :D ahah telefon numarası gibi olduu icin direk ezberimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 66 92 02 benim hala duruyo kullanıyorum. Heryer bot olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 14 33 56k derken birde 99 da kabloya geçtim :) 128k olduk ama sonra gittim firmwarelerle oynadım bişiler keşfettim sonra site açtım yabancılarla beraber kendi firmwarelerimizi paylaştık... 10mbit hat açardim ilin çıkışı zaten 7mbit ti haha şaka gibi dönemler 700k la download yapardım 99 da :) ee naparsın bu netle ? UO oynarsın puhaha o günkü akılla süperdi ya ozamandan başlasaydım Host işine iyi iş yapardım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 kablo neti cıktıgı ilk gün baglatmıstım yalansız.200 dolar asky mi husky mi modem.ve işin ilginç yanı o modemi 2007 e kadar kullandım.ve 64kbs uzun zaman kullandım 512 ye baya geç geçmiştim :) dial upla half life oynamanın keyfi bambaşkaydı.kantırı sevmezdim ki çok sonraları keşfettim kantırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 allah belanizi versin simdi isi gucu biraktim icq passwordumu ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Red said: kablo neti cıktıgı ilk gün baglatmıstım yalansız.200 dolar asky mi husky mi modem.ve işin ilginç yanı o modemi 2007 e kadar kullandım.ve 64kbs uzun zaman kullandım 512 ye baya geç geçmiştim :) dial upla half life oynamanın keyfi bambaşkaydı.kantırı sevmezdim ki çok sonraları keşfettim kantırı. kablonet cikti betaya girdi bizim oudlan bi cocukta wardi ilk bolge acildi direk ben uye oldum modemim hala aynidir surf board canavar gibi calisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 evet numaram aklima kazinmis 51113668 de sifrem neydi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 BonePART said: evet numaram aklima kazinmis 51113668 de sifrem neydi acep zuhauha 8 haneli yapardık o zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 TRde Netin dogusuna/gelisimine tanik olduk!111!!1 ^^ Nisan 1993 sonrasinda mirc + lari ++ lari oplari, rengarenk akan yazilari, paylasilan txt, wav dosyalari, suratsiz yazari: :D :D ve benim netle ilgili ne lan bu diyip gordugum ilk sey belki sonrasinda icq nun vapur dudugu.. o.Ouavv!! uyarisi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Hala Khalad Mardam Beyin burnuna tıklayınca voink yapıyo mu ya da sağ clickleyince resme zıplayan top çıkıyo mu? üşendim yükleyip denemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ee irc halen var? su anda 20 kanalda onlaynim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 nedenini bilmem, hayatımda unutmadığım tek numara icq numaramdı 244-635-525 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ben unutmuşum ya. tc kimlik numaram geliyor aklıma onu düşününce hatta sdfghjmör. aa hatırladım lan 112303915. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 48481146 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 42313271 ve 59596999 vardı ama ikisinin de şifresini hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ah be ne zamanlarmiz gecti .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 456-xx-505 di icq şimdi hatırlayamıyorum o xx i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 mirc in popüler olduğu zamanlar orta okuldayım. prettygirl_17f diye nick kullanıp kendimizi eğlendirirdik arkadaşlarla. adamın tekiyle muhabbet çok ilerledi, 2-3 ay konuştuk resmen. telefon numaramı istedi verdim, amaç adam arasın küfür ediym. aradan 2-3 gün geçti okuldayım gene arkadaşlarla oturuyoruz. telefon çaldı, gizli numara. allah allah diyorum kim fln, dedim uğraşamam gittim yan sıradaki kıza verdim telefonu. açtı, adamın teki çıkmış konuşuyolar fln böyle kız da fırlama tabi. neyse telefon kapandı, kimmiş dedim bukadar konuştun. meğersem mircdeki adammış, bu kadar tesadüf olur fasdçöamsdas adamın hiç bir şüphesi kalmamıştı o günden sora. 2-3 gün sonra söylemiştim gerçi gerçeği öçasmndaçmösd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar