Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 stun upgrade yaptığı işe göre çok ucuzdu, ranger upgrade'leri komedi ama 1000g ona rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ranger lar hala 1000g. daha da vardır bişeyler. bunlar tek senaryo da gördüklerim. wizard tower a filan hiç bakmadım. patch le beraber read me gelmedi. sitesine de uyuzum zaten, girip bakmadım :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Gizli herolar varmış diyorlar ice mage gibi, bilen var mı? Hatta bir kaç komut ekleyerek oyuna koyabiliyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 pronoit said: eldar said: steamde var oyun. yahu benim tüm aliş verişlerimi yaptiğim kredi kartını steam kabul etmiyor neden ? Vallahi hiç bir fikrim yok, normal kredi kartı mı kullanıyorsun? Ben mail ordera kapalı internete açık düz kredi kartımla alışveriş yapıyorum steam'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Dungeon keeper 3 çıksın artık ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 steam'de 10$ bugünlüğüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Kaede said: Life/Death seçtikten sonra kaç map daha var Sam ? Life and Death bölümünden sonra 7 tane map daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Apis said: Şu sınırlı zamanda 35k altın toplama görevini başarabilen varsa bana anlatabilir mi nasıl becerdiğini? bi saldım rujları dört bir yana :p iki tane ruj guildi kurdum dierlerinden de defans için kurdum birer tane, doldukça gold bonusu açtım, 3 düşman ruj guildini temizleyince 26ncı günde bitti :D bu arada baştan 3-5 mapin başında yükleme sırasında elemanın bölümü anlattığı yerde escape yapıp dinlememiştim, sonradan geri dönüp hepsini tek tek dinledip çok matrak herif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sadrazam zaten oyunun keyfinin yarısı, generic fantezileri de ti'ye alıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sadrazamın nolduğunu anlamam 2 dakikamı aldı ahah,iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Barlog,demon of logic! Son bölüme geçtim ama çok zormuş, bu demonı uzaklaştıracak crownı nasıl ediniyoruz anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 oyunun bölümleri çok yavaş mı ilerliyor ben mi hatalı oynuyorum. örneğin bir bölümde mage saldırıyor diye bizden mage tower kurmamızı istiyor, 2000 gold var, 1400'ü gidiyor direk. 600 gold ile birşeyler inşaat edene kadar zaten werewolflar saldırmaya başlıyor. bir werewolf tüm orduyu darmadağın ediyor. bir yandan gıdım gıdım para biriktiriyim diyorum, ama her yerde içinden ratman fışkıran sewer kapakları açılıyor, onları yıkamıyorsun yanına tower dikmek gerekiyor. her deliğin başına bir tower dikiyim derken 5000 gold'a çıkıyor tower fiyatları. para akışı çok yavaş oluyor, birkaç marketplace koyayım daha hızlı para kazanayım olayı da olmuyor. benim para kazanmamdan hızlı sewer hole açılıyor etrafta. oyun böyle gidiyor. aslında oyun zor değil de çok dolambaçlı. bir şey yapmak için 50 day geçmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ben askerdeyken exp. ı çıkmış bunun. kimse göz attı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 acelen ne ki bone, oyna işte yavaş yavaş en güzeli. (:P) bakmadım expansion'a henüz, şu ara birikti bayağı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 peki öyle diyorsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 İlk olarak mage tower yapma. Oyunda herşeyin sırası var. Eğer uber yetenekli karakterleri önce çağırmaya çalışırsan farelerden overrun yersin. Sewerlar oluştukça girişlerine kule sonra hayvanlara yetecek kadar ranger, sonrada asıl defans için warrior+cleric falan kurmaya başla. İnce bir denge var. Etraftan yağan düşmanlarla birlikte senin askerlerinde clericlerinde güçlenmesi lazım. Clericler warriorları ölümden koruyabilecek yetecek seviyeye düşmanlar iyice sağlam yağmadan gelebilmeli. Mage tower falan lüks en başlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 bu topiği gördüğüm iyi oldu 56k zamanlarında yani çook çook eskiden oynadığım bir oyundu yorumlardan gördüğüm kadarıyla oyunun sistemi pek değişmemiş rogue+paladin+healer akar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Bone said: oyunun bölümleri çok yavaş mı ilerliyor ben mi hatalı oynuyorum. örneğin bir bölümde mage saldırıyor diye bizden mage tower kurmamızı istiyor, 2000 gold var, 1400'ü gidiyor direk. 600 gold ile birşeyler inşaat edene kadar zaten werewolflar saldırmaya başlıyor. bir werewolf tüm orduyu darmadağın ediyor. bir yandan gıdım gıdım para biriktiriyim diyorum, ama her yerde içinden ratman fışkıran sewer kapakları açılıyor, onları yıkamıyorsun yanına tower dikmek gerekiyor. her deliğin başına bir tower dikiyim derken 5000 gold'a çıkıyor tower fiyatları. para akışı çok yavaş oluyor, birkaç marketplace koyayım daha hızlı para kazanayım olayı da olmuyor. benim para kazanmamdan hızlı sewer hole açılıyor etrafta. oyun böyle gidiyor. aslında oyun zor değil de çok dolambaçlı. bir şey yapmak için 50 day geçmesi gerekiyor. hafiften nalet bir bölüm o gerçekten de, eğer iyi yönetirsen o sewer hole lar ciddi xp kaynağı. ben kule dışında her birinin dibine olmasa da yakınına (dibine kurarsan yıkıyorlar) bir barrack kuruyordum (archer vs diğerlerinin çıktığı yerlerin adını unuttum, işte onlardan). sağlam xp geliyordu oyunun başında. ilerlerde zaten kulelerle halledersin. çok oldu oynayalı, iyi hatırlayamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 dün gece oyunu indirdim kurdum rusça çıktı 1.1.179 diye patch arattım ingilizcedir diye bana 1.1.88 patchini önerdiler kuruyorum şimdi bakalım olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bu arada king maker diye eklenti paketi yayınlandı öyle ahım şahım bir eklenti değil ama yeni bir campaign ve map editor eklenmiş tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 majesty 2 beni hüsrana uğrattı. Artı yönleride var ama 1'de ki renk yok oyundan. Gnome yok,Druid yok,Garden yok,Crooom diye bağıracak biri yok. Ben + üniteler beklerken tam tersi yaşandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bana asiri kolay geldi, lvl 20 kusur bi ranger lordum var, onu cikartip duruyorum ucuza. 5xde oynuyorum. o mageli bolumde, ilk mage tower yap upgradele, baya farkettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Majesty 2 Monster Kingdom'ı oynayan varmı ? güzel bir review'ı var gamespot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 fena değil bu sefer yaratıkları oynuyorsun tek olayı o yani.lich çıkartıyorsun goblin üretiyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Bunun turn-based bi browser oyunu var oynayanınız var mı? tavsiye ederim.. www.heroesofardania.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar