Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ohaaa vurdular shizuo yu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ahahahauauahu shizou well, at first i thought i'd slipped in the rain. abi lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 spoilerin gazina geldim uyumam gerekmesine ragmen indiriorm izlicem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 inanılmaz sönük bir finaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Hakkaten final: meh. "Hmm bitti mi, bitti" dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 dediğim gibi ikinci yarı sönük karakterler üzerine geçince olmadı, herhalde hikaye devam edecek ama baccano'daki gibi. nihai olarak onun hayli gerisinde kaldı, potansiyeli kullanamadı. 24 "motorlu polis çıksa hadi" derken birden çıkıverdi lol, onu da değerlendiremediler yeterince. TRAFİK POLİSLERİNİ KÜÇÜMSEDİLER! celty başına kavuşamadı. :( "provoke ediyorum var mı" lol (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 beyler 6 dayım.. ömrümü yedi ne anlatıyo bu? sonuda yok diyosunuz bırakıyımmı hiç uğraşmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 12 ye gel halen sarmazsa birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ilk yarı güzel zaten, ikinci yarı sıkıcı karakterler üzerinden dönüyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Arararagi-kun... http://www.atalude.net/wp-content/uploads/2009/07/bakemonogatari4%20(15).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 s2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Celtyyyyyyyyyyy!!! baccano beklerken bu geldi, neyse buna da şükür ama iyi karakterler üzerinden devam eder umarım. İlk sezonun ikinci yarısı hüsran olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ahah güzel başladı yeni sezon, celty bölümü. (tu) (tu) yalnız tonla yeni karakter gelmiş, bazılarını da iyi hatırlayamadım yan karakterlerin ama seyrettikçe anlaşılır herhalde. s2 - 1 celty ve müstakbel kayınvalidenin etkileşimi lol (tu) motorlu polis de maksimum hardcore ahah, kaçana da kovalayana da aynı anda sempati besliyorum. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 eski tadı aldım ya güzel ancak ben de karakterlerin ve olayların bazılarını unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Şahane gidiyor, çok değişik karakterler yazmada usta adam ya. Dönüp dolaşıp bağlıyor hikayeleri filan. Yeni karakterler de çok eğlenceli, eskinin de iyi charları önde hep şimdilik. Umarım o okul üçlüsüne fazla dönmez uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ikinci sezondaki dususu yasamasinlar da sezon boyu boyle ful goygoy olsa yine izlerim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 dördüncü bölüm de süperdi, yeni karakterler de süper, eskilerden de süper olanlar önplanda. tam curcuna oldu hem aksiyonlu ahah. 4 celty'nin "şizuo ile asla dövüşmeyin" dediğinde hatırlamaları ve birbirlerine bakmaları ahahaha "celty hangi tsundere tipine uyar" konulu tartışma da ayrı bombaydı ahah, çok iyi o ikili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 şu parçayı çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 5 bitiş: shit just got real 6 bitiş: shit just got surreal ahah 5'in sonunda "iyi ki bekletip beraber izlemişim" diyordum, 6'nın sonu gene cliffhanger oldu. :p çok iyi ama yeni karakterler ve olaylar, halloween knight'ın ne yapacağını merakla bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 varona iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 evet varona da cidden iyi, kapışma da iyiydi ehu. şimdi gene herşey birbirine girdi baccano tarzı, süper gidiyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 ahah gene çok iyiydi, nasıl oluyor da kimse izleyip konuşmuyor bunu cidden şaşılacak iş. ilk sezona kıyasla çok daha iyi. 9 "buradan geçen bir şehir efsanesiyim bana aldırış etmeyin" dediği yerde koptum lol. yalnız efsanelik bir işi kalmadı artık bu sezon, kameralar, telefonlar, herkes çekti ehu. başını sonunda bulabilecek mi ya, en merak ettiğim şey. http://animegamecosplay.weebly.com/uploads/1/6/7/9/16794920/9698944_orig.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 evet kesinlikle geçen sezonlardan daha iyi shizuonun güçlerinin anlatıldığı kısım güldürdü beni "eline ne geçerse kullanıyor" izayanın kardeşleri bayadır görünmüyor. ben ümitliydim o ikiliden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 chatroom'daydılar son bölüm. :) evet orası da çok komikti, "e normal ya bunda ne var" deyip yanlış anlaması her seferinde ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 o chatroomdaki isimleri bilmiyorum ben ya sadece kanra-san=izaya olduğunu ve kılıçlı kızın nickini biliyorum. vikisinden bakayım şunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar