Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye - Durarara


sQu

Öne çıkan mesajlar

Ne zamandır izlemek için bekliyordum ama bi 10 episode birikmeden anime izlemeye başlamamak gibi bir huyum var ^^. Hatta bu başlık da paticikte anime ile ilgili açtığım ilk konu. Şiddetle tavsiye edeceğim "a piece of life" diye nitelendirilen yeni bir anime türü. Baccano!'tu yazan kişi tarafından yazılmış. Konu olarak Tokyo, Ikebukuro'da geçen olaylar zincirini anlatıyor. Konuyu açma nedenim, aranızda bu animeyi izleyen yada bu başlığı okuduktan sonra izleyip beğenen var mı? Çok çok uzun bir süredir anime izliyorum ve neredeyse çıkmış bütün animeleri izlemiş biri olarak bu anime beni fazlasıyla etkiledi. İzleyen diğer arkadaşların da fikirlerini bir ögrenmek istedim :)


Konu

This time our story is set in Ikebukuro, Tokyo, and revolves around an ensemble cast including street thugs, high school students, a female radio host, an underworld doctor, a young information vendor, and a headless Irish fairy.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


10.bolum de shizuo nun simon a, 20'li yaslarindaki yakuzadan "yasam nedir" temali sorular almasi uzerine nasil patakladigini anlatirken simon un tepkileri, sonrasinda ustundeki adamla birlikte motoru kafasina gecirmeye calismasi falam harikaydi. ayni zamanda 11. ve 12. bolumde celty sahneleri.umarim bu kalitede devam eder.hikaye de cozumlenmeye basladi, cok daha guzel bir 2. yari bekliyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
hepsini izledim, çok güzelleşti.

11&13

AYZEGGÜ & MİLİA = SUGOOOOOYYYYY

of nasıl koptum ikisinin çıktığı sahnede, 10 numara cameo olmuş. zaten telefonlar öterken ağzım kulaklarıma varmışken süper oldu.

sonraki bölümde de you are under arrest'ten çıkma motorlu polisin monologu sinema tarihine girer, o kadar iyiydi. yazık celty bile korktu lol normal değil adam.

TRAFİK POLİSLERİNİ NAMERUNA!!!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...