Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kötü bölümdü harbiden

eger çizgi romanla aynı gidiyorsa dizi.çizgi romanda boktanmış demek sdf

güzelim hatun allahın japonuna yar oldu üzüldüm

Mesaj tarihi:

peki ormana gidip çiş yapmak ve kuyu olayı.hayatımda gördüğüm en mal senaryo.yapacak bişi bulamayınca ottan boktan heyecan yaratmak mı istemişler nedir.git klozete işe.test sonucuda çıkıp bahçeye gömersin çok istiosan sdf

kuyudaki zombinin salyası sümüğü osu busu ile bulaşmayan virüs kanı ile mi bulasıcaktı sadece sdf

Mesaj tarihi:

çiftçinin kızı

abi "clitoris? i never heard that pokemon" tipi gameboy asyalısına durduk yere nasıl yar olur o kız ya. çaresizlikten diyosun, elli tane adam var orada. bak zenci sopayla zombi parçalıyor abazanlıktan. çok zoraki ve saçmaydı. sırf kız oğlana yazıldı zaten başından beri.

Mesaj tarihi:
Bir dişi specimen daha vardıgı erkek sebebiyle kalitesizliğini daha ortaya koymuş.

Karakter tahlili direkt. Sınıfta kaldın güneylim.

bu arada dizi direkt bom bok artık. tebrikler, mis gibi potansiyelin içine limon sıktınız.
Mesaj tarihi:

öteki bölümlere nazaran çok fena değildi , yine pek aksiyon yok böyle çiftlik hayatı şekli takılıyorlar falan.çinli nerd ile hatunun 11 kondom 11 dakika olayı iyiydi :D

Mesaj tarihi:
Çok iyi bölüm yapmışlar, Daryl'e zaten hastaydım double hasta oldum.

Eski aşkım köylü güzeli hala yollu. Allah kurtarsın.

Vücudundan çıkardıgı okla avını öldüren erkek Valhalla'yı haketmiş erkektir.

NEYSE SKYRIM BYE.
Mesaj tarihi:

merak

neden ahırda tutuyorlar acaba? arkadaşları da öldüremedikleri için mi orada saklıyor, yoksa deneyler mi yapıyorlar. bu kadar kompleks olamaz herhalde :)

darly'nin şaka yapmıştım lafı da süperdi hahaha
Mesaj tarihi:
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/41818/the-walking-dead-istanbul-zombi-icerir

abi ahahahaha bu ne ya belliki eski video ama yeni görüyorum.

Ugglı zombiler, ercan tekel virali, teyzenin zombiden kaçışı, adamın zombiye kafa selamı ahahahahaha
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...