Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 abi öldür öldür hangi birini ben olsam ama gidipte şehrin götünde dağda beklemezdim tabi dünya kocaman yer.git bi kasabaya yada adaya temizle orayı yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 En sonunda kaynaklar tükencek açlıktan gebercen zaten gfsdfgsd.Düşünsene bu devrin kızlarına un buldum ekmek yapın mı dicen :D geberirler yine yapmazlar.En iyisi toplu katliam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Silphatos said: rusyayı zombi basarsa şu tek başına kurtarır, gerçi putin önce davranır da hani o gün canı sıkkı olursa falan başkanın, işi falan çıkarsa yani.. i just came a little bit in my pants. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 en güzeli gideceksin bi marinaya zombie apocalypse olduğunda kıyı kıyı dolaşacaksın. yakıt sıkıntısı olursa bas yelkeni. ayrıca deniz canlıları da yok mu oluyor nedir yani ? olmuyorsa oh her akşam rakı balık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 gerek yok abi. şundan yaptıralım bi tane http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/107887_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Sam said: hem kaçarak, saklanarak nereye kadar? eninde sonunda eldeki kıt kaynaklar tükenecek. korku içinde mağara adamı gibi yaşayacaklarına alırlar ekipmanı, savaşı onlara götürürler. X( . OLUCEKSEK SAVASARAK OLELIM LAN! sevismeden uyumayalim savasmadan olmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ölmüyosun işte kötü yanı o, direk karşı tarafın adamı oluyosun. sam'i ilk günden karşı tarafa vericez anlaşılan, bana katılmak isteyenler strongholduma bekliyorum. sıcak duşum ve konserve dolmam var. http://forum.paticik.com/thumbnails/8df/af6/46c/ba3/231/ed1/9c3/989/9d1/62c/b8_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5RQBwjgGz8I&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi zombie MMO'su yapılmadı mı yaw hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 mmo değilde şöyle l4d harici adam gibi zombi oyunu yok ilk resident evillar gibi oyun yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 resident evil 3 gibi olursa hatta şahane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 http://img2.timeinc.net/ew/i/2011/07/15/walking_dead_1200.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ipuXgEQarPI&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Hmm sondaki fısıldaşmanın ortaya atılan teorilerle pek ilgisi olmadığı belli oldu sanırım. Heyecanlandım ama izleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Güzel olmuş trailer. 4:18'deki kız ne güzelmiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 aynen kız tatlı. ama zencileri hiç görmedik lan trailerda... nerde baba oğul niggalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 çizgi romanda hesnel'ler mi ne vardı, hatta onların evinde kalan birileri rick'in oğluna sıkıyordu yanlışlıkla falan onlar tedavi ediyordu. Sonra gruba katılıyorlardı falan, birkaç büyük olaydan sonra sadf çizgi romanla aşırı bağlantısız gidiyor gerçi ama büyük ihtimal onlardır, sonuçta çiftlik evi falan birde baba-oğul zenci zaten çizgi romanda da sadece ilk sayılarda vardılar. Yani bende bütün seriyi okumadım ama okuduğum kısma kadar daha giriş yapmadılar da adsfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 nefret ediyorum bu kadar kısa dizilerden ya, yani toplam bölüm az olsa sorun deil de sezon başı 6 bölüm 13 bölüm falan oldu mu yılda izlediğin bölüm sayısı çok düşük oluyor, hele güzel saran bir diziyse kabus. İzlemeye başlayacaktım başlamıyorum, bi sezonda 6 bölüm ne ya çalışın azcık hayırsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 4,5 saatlik bomba bir film gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 çizgi romanda hastalığın nerden çıktığı anlatılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 knox said: 4,5 saatlik bomba bir film gibi düşün ya öyle mini dizi olsa güzel zaten, senede bu kadar az bölümle birkaç sene devam ettirmek eziyet ama :D angels in america ya da lost room gibi osla iyi olurmuş, neyse bikaç sene sonra bitince maraton yapar hepsini izlerim, 2 house sezonu etmez nasıl olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ingiliz dizileri gibi sdf. kanal bolum siparisi veriyo adamlarda ona gore cekiyor. izlenirse devamini cekiyorlar iste. tutmazsa da 12 bolum parasi yerine 3 bolum parasi gitmis oluyor. 2. sezon cok daha iyi olur. normalde boyle iyi yonetmenler kadro secer, pilot ceker, herseyi yoluna koyup birakir produktor olarak arada fikir verir. frank darabont ise devam ediyor. mesela senaristleri cikardi bolum basina freelancer adamlara yazdirip ustunden gececek. herseyi kontrolune aliyor. ilk sezondan cok cok daha iyi bisey cikarir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 the office us de 6 bölümdü ilk sezon, sonradan 25-27 bölüme kadar falan çıktı ki gayet başarılıydı, hala da öyle sanırım son sezonu henüz izlemedim. Bu da öyle olacaksa tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 2.sezon daha aksiyonlu gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar