Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

ölmüyosun işte kötü yanı o, direk karşı tarafın adamı oluyosun.

sam'i ilk günden karşı tarafa vericez anlaşılan, bana katılmak isteyenler strongholduma bekliyorum. sıcak duşum ve konserve dolmam var.

http://forum.paticik.com/thumbnails/8df/af6/46c/ba3/231/ed1/9c3/989/9d1/62c/b8_450xNULL.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
çizgi romanda hesnel'ler mi ne vardı,

hatta onların evinde kalan birileri rick'in oğluna sıkıyordu yanlışlıkla falan onlar tedavi ediyordu. Sonra gruba katılıyorlardı falan, birkaç büyük olaydan sonra sadf

çizgi romanla aşırı bağlantısız gidiyor gerçi ama büyük ihtimal onlardır, sonuçta çiftlik evi falan

birde baba-oğul zenci zaten çizgi romanda da sadece ilk sayılarda vardılar. Yani bende bütün seriyi okumadım ama okuduğum kısma kadar daha giriş yapmadılar da adsfsda
Sosyal ağlarda paylaş

nefret ediyorum bu kadar kısa dizilerden ya, yani toplam bölüm az olsa sorun deil de sezon başı 6 bölüm 13 bölüm falan oldu mu yılda izlediğin bölüm sayısı çok düşük oluyor, hele güzel saran bir diziyse kabus. İzlemeye başlayacaktım başlamıyorum, bi sezonda 6 bölüm ne ya çalışın azcık hayırsızlar
Sosyal ağlarda paylaş

ingiliz dizileri gibi sdf.

kanal bolum siparisi veriyo adamlarda ona gore cekiyor. izlenirse devamini cekiyorlar iste. tutmazsa da 12 bolum parasi yerine 3 bolum parasi gitmis oluyor.

2. sezon cok daha iyi olur. normalde boyle iyi yonetmenler kadro secer, pilot ceker, herseyi yoluna koyup birakir produktor olarak arada fikir verir. frank darabont ise devam ediyor. mesela senaristleri cikardi bolum basina freelancer adamlara yazdirip ustunden gececek. herseyi kontrolune aliyor. ilk sezondan cok cok daha iyi bisey cikarir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...