Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 valla ps de psnde kayıtlı olan her adamla oynayabiliyoruz:) bc2 baya iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 BC2 baya baya iyi bir oyun. Dengesiz deniliyor ama zaten hardcore oynuyorum o yüzden fazla fark etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 tabii askerlik yapınca vız geliyordur sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Sadece acemilikte elime 1 gün G3 aldım o kadar. Ama onda da 3 mermide 12'den. Bölüğün en iyi nişancısıydım. Onca yıllık CS'ciyiz, bırakında atalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yürüü beeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Penthesilea said: KHaRoN said: yok baska birsey valla, ben arkadaslar al dedi diye bc2 aldim oyunu yukledim 1 hafta sonra hdd m yandi , yeni hdd ye kurmadim bile daha 3saat playtime, ve hic kurmak dahi istemiyorum daha.abi bc2 ye alismasi suruyor ama mw2 den cok ama cok daha iyi bir oyun. kastim kendimi alismaya, 3-4 gun sonra gozum baska bisey gormuyodu. kilit nokta kendi basina oynamicaksin 4 kisilik squadin olucak akradaslarla, efsane oluyo ro sekilde oyun. Bence de MW2 BC2 den on kat daha iyi bir oyun... Oyundan ne beklediğine göre değişir bu göreceli birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Birde 3 saat oynadim oyunu dedim ama kendi squad imla mac serverlarinda , hardcore ve public olarak 3 ayri sekilde oynadim, hepsinde ownage takildik gayet, yeto fps oyuncusu sayilmam pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bu arada oyunun min specleri aciklandi, mw2 den bile daha dusuk ; * OS: Windows® Vista / XP / 7 * Processor:Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better * Memory: 2GB * HDD:12GB** * Video: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better * Sound: DirectX 9.0c-compatible * DirectX: 9.0c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 tamam abi sadete gelelim. aliyo muyuz almiyo muyuz? ver mi tayfa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Sen sniper ile çok eziyorsun hoş olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 biz kafadan 5 kisi aliyoruz gecekondu ekibi olarak asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Direk alıyorum heralde. Gerçi azıcık korku var içimde, Infinity Ward değil bu adamlar. MW2 kadar iyi olmayacak gibime geliyor. Ama aynı prodüksiyon kalitesi olsun yine iyidir heralde. MW2 oynuyorum hala, müzikler falan efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 MW2 son 2 senedir oynadığım en en en başarılı oyundu. Single Player'ı bi nefeste bitirdim, o kadar sürükleyici idi. Multiplayer'ı desen hala ilk günkü keyifle oynuyorum. Çok çok çok başarılı. Bir oyun ancak bu kadar gerçekçi görünüp aynı zamanda eğlence faktörünü koruyabilir. Bad Company 2 de güzel bir oyun ama realistik olacak diye zor ve keyifsiz bir simülasyon gibi olmuş. Yok sniperle ateş ederken yer çekimini hesaba katacan, yok helikopteri kullanmak için uzmanlaşacan vs. MW2 nin daha arcade vari bir tarzı var ki çok hoşuma gidiyor... Bütün bunu neden mi açıkladım? Çünkü sırf MW2 nin hatırına Black Ops da alınır. Call of Duty adını taşıdığı için gözü kapalı alınarak şansının denenmesi gerekli diye düşünüyorum. Medal of Honor'da fos çıktı ayrıca. MoH mu bu mu diye düşünüyodum, MoH foslayınca FPS babında başka da bir seçeneğim kalmıyor açıkçası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 MW2 single player'ı baya kısa olduğu için de bir solukta geçmiş olabilir tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 MW2'nin Amerikan tarafını beğenmedim ben. Ama ingilizlere gelince efsane oluyor oyun. Karakterler çok iyi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nileppezdel said: MW2 single player'ı baya kısa olduğu için de bir solukta geçmiş olabilir tabi.. Oyun dediğin uzun mu olmak zorunda yani bunu mu çıkarmalıyım yazından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ya sole bisey aslında kotu oyun degil mw2 ama adamların kac sene once yaptıgı cod4u mutlaka oynammıssınızdır o oyundan sonra bekledigim oyun bu degildi singleı yalan kalıyo resmen cod4un yanında multide aslında su hackerları 1 yontsalar baya guzel olabilir ama sıkıldım artık killcamde duvarın arkasında "you" yu takip eden adamlar gormekten iw/steam artık kim bakıyosa hile sistemine resmen hic, gram sallamıyolar uzucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 multi konusunda katılıyorum o yüzden bıraktım oynamayı. ama single kısa mısa bu güne kadar oynadığım en enfes single dı yani. cod serisini seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 tamam alalim o zaman bunu da. kadro varsa oynanir her turlu zaten. bi de dedicatedlar geldigine gore, guzel yerli sunucu bilem acariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mortyr said: nileppezdel said: MW2 single player'ı baya kısa olduğu için de bir solukta geçmiş olabilir tabi.. Oyun dediğin uzun mu olmak zorunda yani bunu mu çıkarmalıyım yazından? Yok be dalga geçiyorum. Ama o kadar güzel oyunun o kadar kısa single'ı olması, önceki cod'ların da güzel ancak daha uzun olduğu düşünülürse küfür gibi :( Daha uzun olsa daha iyi olurdu. Ama daha uzun olsa da bir solukta geçerdi zaten, oyun fazla iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 LathspeLL said: MW2'nin Amerikan tarafını beğenmedim ben. Ama ingilizlere gelince efsane oluyor oyun. Karakterler çok iyi çünkü. +1 buna. Amerikalıların bölümleri baymıştı beni biraz ama Roach ile Soap'un bölümelr efsaneydi tabii. Her türlü MW1 daha iyiydi ama bence. Bunuda alıcam. Treyarch da her CoD oyunuyla biraz daha iyi oldu. Yannız dedicated serverlar tam oalrak yokmuş oyunda sadece Activisionın anlaştığı firmalar server açabiliomuş gibi bir şey okumuştum Gamespotta. Umarım öyle olmaz. Pati CoD serverı olsa güzel olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 e hala pre order muabbeti var. çıkmıcak heralde bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 sunucuyu activisondan alalim abi ben raziyim.. yeter ki p2p olmasin gerzek ecnebilerle oynamayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 nileppezdel said: Mortyr said: nileppezdel said: MW2 single player'ı baya kısa olduğu için de bir solukta geçmiş olabilir tabi.. Oyun dediğin uzun mu olmak zorunda yani bunu mu çıkarmalıyım yazından? Yok be dalga geçiyorum. Ama o kadar güzel oyunun o kadar kısa single'ı olması, önceki cod'ların da güzel ancak daha uzun olduğu düşünülürse küfür gibi :( Daha uzun olsa daha iyi olurdu. Ama daha uzun olsa da bir solukta geçerdi zaten, oyun fazla iyi :) Kısaydı evet ama gene 5-6 saat sürdü. Daha uzunu da asosyale bağlatıyo, benim gibi takıntılı bi adamsan bitmeden evden çıkamıyosun, hayatın duruyo yani :D 2 kere terk edildim oyun bitiricem evde diye ikisine de değerdi hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 oyunları easy oynamaktan vazgeçeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar