PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 floris epey iyi. brytenwalda ve prophesy of pendor'u da denedim ikisi de baya iyi. ama brytenwalda tarihe uygun olaraktan archery'i nerflemiş epey ben de çok sevdiğimden sıkıldım dsf. prophesy of pendor başlı başına oyun resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 brytenwalda zaten shield wall ile en dandik yayların olduğu bir dönem ve coğrafyada geçiyor, doğrudur. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 pendor efsane ya başlarken order of knights çok adaletli tipler fln olcak diyodum Knights of the dawn bi bandit grubuna saldırmışlardı, yardım ettim. Savaş bittikten sonra döndü durup dururken bana saldırdı, burnnnn burnnnn diye adfasdf Sonra bi tavernde sohbet ettim az, adama kimin sinner kimin pure olduğunu nasıl anlicağnız diye soruyorum Şüphe varsa hepsini yakcan aga diyor Utanmasa tanrı seçsin içinden kendisine ait olanları diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Bir ara sarleonların köyden adam topluyodum Adamların patrol saldırdı bana, yeter lan köylerimizden adam çaldığın diye Herkesi öldürdüler beni prisoner tabi Sonra ben kurtulana kadar tutsaklıktan bir grupla savaştılar, ben kurtuldum 4 kişi kalmışlardı Direk çıktığım gibi geri daldım Sonra bana düşman oldu pislik sarleonlar Alayını yakıcam o olacak ya asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 floris oynayanlar, freelance olacaksanız kralların ordulara katılmayın. genelde combat olmuyor. sınır soyluları ya da marshal lar iyidir o konuda. bir de floris kurdugumdan beri bir terslik var, millet catır catır defect ediyor. eskiden cok daha az olurdu, daha 3 günlük oyunda vaegirs de kral dısında tanıdıgım soylu kalmadı nerdeyse. yarısına yakını degismiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 floris'de swadya askeri oldum. da swadya tokat üstüne tokat yedi ben de arada kaynadım hep dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ben de swadia ordusuna girdim bi ara bi tek suno kalmıştı şehirlerden ama şimdi toparlıyoruz son promotion'a az kaldı, bakalım sonra neler olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 aldım bakalım zamanında çakmasını oynadımdı normalinden bahalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Kralın ordusundan çıktığımda rütbe düşüyor mu? düşmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 oy bu modları nerden bulabiliriz? bide bilgilerini? şöle güzel değişik bişi var mı? native oynuyorm ben hep bide benim makine yanacak kıvama geliyor çok ısınıyor işlemci ama fps de sıkıntı yok ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bu diplomasi modunu nası kuruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Saeros said: ben de swadia ordusuna girdim bi ara bi tek suno kalmıştı şehirlerden ama şimdi toparlıyoruz son promotion'a az kaldı, bakalım sonra neler olucak bi bok olmadı prophesy of pendor neymiş ona bakıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ya Floris'i nereye gömüyoruz? Install etti yeni bi klasore, ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kurduktan sonra launcher'da "native" yazan yere "floris" geliyor doğru kurduysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 floris'te 50 tane swadian knight olan ordu kurdum, saçmalıyor direkt hehe bir de 850vs200 kale savunup kazandık o şahaneydi, 170 kill yapmışım tek başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Saeros said: Saeros said: ben de swadia ordusuna girdim bi ara bi tek suno kalmıştı şehirlerden ama şimdi toparlıyoruz son promotion'a az kaldı, bakalım sonra neler olucak bi bok olmadı prophesy of pendor neymiş ona bakıcam şimdi garbage'da yazmıştım bi ara c/p edip biraz ekleme yapayım. Haritadaki incik boncuk factionlar sayesinde adeta first person combatlı homam. Mevcut Şovalyelik tarikatları kuruyorsun kalelerinde, hatta istersen sıfırdan tarikat da açabiliyorsun; atından silahına, yayına herşeyi seçebiliyorsun bu kurduğun tarikatın falan fistan. Haritada bi dünya irili ufaklı faction var; sürekli summon olan. Baya lore da kasmışlar oyun evreni için, masaüstü sistemi de vardı sanırım. En iyi ve aynı zamanda da en zor mod kanımca. Uzun soluklu mod arayan beri gelsin. floris'deki arena modunu da ekleseler efsane olucak ama neyse.(hoş en azından 5 ay oldu bakmadım hiç eklemiş de olabilirler, baya talep vardı çünkü eheh.) http://pop3.wikia.com/wiki/Prophesy_of_Pendor_3_Wiki * wiki sayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 pendor fazla yabancı ve fazla zor geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Jim_E_Rustler said: Ya Floris'i nereye gömüyoruz? Install etti yeni bi klasore, ee? oyun klasorunde modules un altina atacaksin floris klasorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Floriste kergitler göktürk, sarranidler osmanlı olmuş üstüne nordlara jomsviking ekipmanı gelmiş kararsız kaldım.*w* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ya last days of middle earth edinmek istedim ama indiremiorm önceden indirmiş kullanan var mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 şu ara a clash of the kings modunu oynuyorum. starkların vassalı olmayı başardım. lanisterlar ezildi. tyrell ler kingslandingi aldı. biz de demir adaları fethettik. bakalım daha neler olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 indirdim lotro modunu ama warbandde çalışmıomuş hakkaten =/////// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Reflective said: şu ara a clash of the kings modunu oynuyorum. starkların vassalı olmayı başardım. lanisterlar ezildi. tyrell ler kingslandingi aldı. biz de demir adaları fethettik. bakalım daha neler olcak. Bu mod nasıl güzelmi. Sadece harita ve item'mi ekliyo yoksa quest vs eklentiler varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 2 modu beraber kullanabiliyormuyuz. Mesela ; Floris ve A Clash of Kings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 birileri ikisini birlestiren bir mod paketi yapmadiysa bildigim kadariyla hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar