Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

pendor efsane ya
başlarken order of knights çok adaletli tipler fln olcak diyodum
Knights of the dawn bi bandit grubuna saldırmışlardı, yardım ettim. Savaş bittikten sonra döndü durup dururken bana saldırdı, burnnnn burnnnn diye adfasdf
Sonra bi tavernde sohbet ettim az, adama kimin sinner kimin pure olduğunu nasıl anlicağnız diye soruyorum
Şüphe varsa hepsini yakcan aga diyor
Utanmasa tanrı seçsin içinden kendisine ait olanları diyecek
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara sarleonların köyden adam topluyodum
Adamların patrol saldırdı bana, yeter lan köylerimizden adam çaldığın diye
Herkesi öldürdüler beni prisoner tabi
Sonra ben kurtulana kadar tutsaklıktan bir grupla savaştılar, ben kurtuldum 4 kişi kalmışlardı
Direk çıktığım gibi geri daldım
Sonra bana düşman oldu pislik sarleonlar
Alayını yakıcam o olacak ya asdfadsf
Sosyal ağlarda paylaş

floris oynayanlar, freelance olacaksanız kralların ordulara katılmayın. genelde combat olmuyor. sınır soyluları ya da marshal lar iyidir o konuda.

bir de floris kurdugumdan beri bir terslik var, millet catır catır defect ediyor. eskiden cok daha az olurdu, daha 3 günlük oyunda vaegirs de kral dısında tanıdıgım soylu kalmadı nerdeyse. yarısına yakını degismiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

Saeros said:

ben de swadia ordusuna girdim bi ara bi tek suno kalmıştı şehirlerden ama şimdi toparlıyoruz

son promotion'a az kaldı, bakalım sonra neler olucak

bi bok olmadı
prophesy of pendor neymiş ona bakıcam şimdi

garbage'da yazmıştım bi ara c/p edip biraz ekleme yapayım.

Haritadaki incik boncuk factionlar sayesinde adeta first person combatlı homam. Mevcut Şovalyelik tarikatları kuruyorsun kalelerinde, hatta istersen sıfırdan tarikat da açabiliyorsun; atından silahına, yayına herşeyi seçebiliyorsun bu kurduğun tarikatın falan fistan. Haritada bi dünya irili ufaklı faction var; sürekli summon olan. Baya lore da kasmışlar oyun evreni için, masaüstü sistemi de vardı sanırım. En iyi ve aynı zamanda da en zor mod kanımca. Uzun soluklu mod arayan beri gelsin.
floris'deki arena modunu da ekleseler efsane olucak ama neyse.(hoş en azından 5 ay oldu bakmadım hiç eklemiş de olabilirler, baya talep vardı çünkü eheh.)
http://pop3.wikia.com/wiki/Prophesy_of_Pendor_3_Wiki * wiki sayfaları
Sosyal ağlarda paylaş

Reflective said:

şu ara a clash of the kings modunu oynuyorum. starkların vassalı olmayı başardım.
lanisterlar ezildi. tyrell ler kingslandingi aldı. biz de demir adaları fethettik. bakalım daha neler olcak.

Bu mod nasıl güzelmi. Sadece harita ve item'mi ekliyo yoksa quest vs eklentiler varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...