burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 asdfsdf tamam olabilirdi. "mahcupsun dimi güntekin" oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Filmin ilk yarısı baya aynıyken çizgi romanla sora böle bi anda değişti baya. O hoş olmamış. Hani gayet aynı giderken bi anda özet geçti herifler 3. evil ex ile birlikte. Film iyide çizgi romanı daha çok beğenmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 film süperdi de keşke fragmanını izlemeseymişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bluray düşmüş byler, saldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 gelmiş 720p de insepşın yok hala bluray :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 40 GB seed'ledim ama download'im hala bitmedi. UL/DL miktarlarina gel; 5272.1 / 815.4 KB DL'de yeni artti daha o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 uploadum downloadumun bikaç katıydı benim de sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ratio olur işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ratio'yu duzelttim ben ya. Hem kendiminkini hem fizban'inkini. Ikimiz de power user olduk TL'de. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 TL kullanamadım ben evden. Demonoid ve Torrentday kullanıyorum. Demonoid rahat, yıllardır kullanıyorum ama torrentday'de ratio düzeltmem lazım. 0.4 oldum en son. Gerçi demonoid'de 3-4 yıldır 0.4 gidiyorum. kaderim belki de 0.4 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 çizgiromanı okumadım hiç, yarısını izledim, gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Eheh pek guzeldi film. Turkce alt yazi bulamadigimdan bir kac espriyi kacirdim ama yine de epeyce guzeldi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 burtonesk said: OHA ÇOK İYİYDİ DAHA İYİ OLAMAZDI evet aquila said: olabilirdi hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 arrested development tayfasından herhangi birini herhangi bi yapımda görünce tarkan görmüş genç kız gibi kuduran başka biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 10/10 konsept müthişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Gerçekten inanılmaz olmuş. 12 kere falan izleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Overseer said: arrested development tayfasından herhangi birini herhangi bi yapımda görünce tarkan görmüş genç kız gibi kuduran başka biri var mı? ben. hatta starcraft 2 streamlerde tasteless mı artosis mi hangisi emin değilim hala, sesi Gob'a benziyor diye izledikçe izleyesim geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 gerçi tarkan görmüş genç kız gibi çıldırmıyorum, abartmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 2. kez izledim bitti az önce eahu çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 michael cera'dan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Xaenin said: Gerçekten inanılmaz olmuş. 12 kere falan izleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 çok başarılı bir filmdi ya, bende ing altyazı ile seyrettim bazı şeyleri kaçırdım da türkçe alt yazı çıksın bir daha izlerim, hatta birkaç kişiye de izlettirirken birkaç kez daha izlerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 türkçe altyazısını bekliyorum bende. ingilizce anlamadığımdan değil, gosu olmadığımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 turkceye cevirisi ne kadar iyi olucak ki, bazi yerleri anlamadiginiz ingilizce hali daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar