BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dün gene izledim de süper yaaa herşeyle dalga geçmeleri ayrı bir güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 şu todd u daha fazla filmde görmek isteriz doğrusu bi de euro tripte görmüştüm, alman rolünde ssfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 superman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 superman, chuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Brandon Routh ya, yavaş yavaş yükseliyor. Piyasadaki en iyi genç aktörlerden bence, yani çokta genç değil tabii ama anladınız işte, Daha çok filmde/dizide görmek istiyorum ben onu asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 topoş olsam veririm yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 adamın sesi de iyi.. cleaning lady.. she dusts.. http://www.youtube.com/watch?v=Rp81S0W0F7E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ne kdar overeyted film imdbde de hak ettiği yere düşer tez zamanda seneryo geçişleri çok rezil, kamera açıları fazla dar, seneryo örgüsü zayıf anime yapalım demişler kız çizgi filmi olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Eylenmek için izliyicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 anime ha.. prhhhh rkkkk....puahahha... ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 amerikan anime styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bu filmin tek bi sahnesinde bile zerre kadar eğlenmedim. Sizn hatrınıza bi daha izliyem, neyi kaçırıyorum anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesela ben Knivesın suratının O_O gibi bir şekil almasına çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 esas oğlanın filmlerini de beğenmek lazım açıkçası. hep aynı şekilde çünkü eleman, o mal mal hareketler sözler yarıyor beni şahsen. herkes aynı şeyi düşünmez tabi. zevk renk vs. çok başarılı geldi film bana beğenmediğim tek sahnesi yoktu 3.kez izleidm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 film güzelde sürekleyicilik falan yok. 2 kere izlerken uyuya kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-Sw-x8bUT1k hacım beğenmediyseniz kasmayın zaten 2.ye vs. sonuç aynı oluyor çünkü. misal inception iyi film ama 2sa20dakika!! izlerken fenalıklar geçirdim, indirdim bi daha bakayım dedim.. yine fenalıklar geçirdim.. iyi film ama benim eğlenmek isteyen bünyeye hiç hitap etmiyor hani. ne müziklerinden tat alabildim filmin ne çekimlerinden..bi daha bağlasan bakmam, tv'de çıksa koltuk altına falan saklanırım.. darlanıyorum abi filmde! bu filmin kalitesini değiştirmiyor. iyi bi film, sadece bana göre değil. bu da öle bi film, gerçekten iyi olması seveceğiniz anlamına gelmiyor. size hitap ediyorsa acaip seversiniz ve süper eğlenirsiniz. etmiyorsa da kasmayın zaten. benim 2010 içinde izlediğin en eğlenceli -ve galiba tek gerçekten eğlenceli- film budur. şu da süperdi mesela http://www.youtube.com/watch?v=JgAphJ8rAQg gerçi "I'm So Sad, So Very, Very, Sad" şarkısı falan da süperdi. dsfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dasaaa said: http://www.youtube.com/watch?v=-Sw-x8bUT1k abi şu sahneyi 4-5 defa izledim ya of süper ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dasaaa said: gerçi "I'm So Sad, So Very, Very, Sad" şarkısı falan da süperdi. dsfsdfdsf SOOOOOOOOOOO SAAAAAAAAAAD! thank you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ahahaha videoyu postlayan baloncukla DURP yazmış. herrrrp derrrp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Film harikaymış. Sevmeyenler gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Film son zamanlarda izlediğim en eğlenceli film. oyuncular harika, black sheep şarkısıda mükemmeldi bağımlılık yaptı sürekli dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 xunn said: Film harikaymış. Sevmeyenler gerizekalı. dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 GEd said: film güzelde sürekleyicilik falan yok. 2 kere izlerken uyuya kaldım aynen. geçen burada yorum yaptığımda ilk yarısını izlemiştim ve uyuyakalmıştım. 2. yarısını da yakın zamanda izledim. 2. yarından azda olsa güldüğüm sahneler vardı. çekimlere falan lafım yok. çok hoş yerler var ama sanki birbiri ardına dizilmiş parodiler gibi. bütünlük akıcılık yok gibi geliyor. ayrıca dövüş sahneleri çoğu aksiyon filminde bile bu kalitede değil. tebrik ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 adamlar resmen üşenmemiş ve yapmış helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar