burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 imdb puanları beni hiç ilgilendirmiyor ama bunu sanırım 3. 4. kez yazıyorum. district 9 efekte boğulmamış diyorsun gerçekçi ve monoton diyorsun da yani o filmin post prodüksiyonu avatardan daha fazla şey gerektiriyo olabilir. scott pilgrim; hot fuzz ve shaun of the dead'in getirdiği yeniliklerin bilmemkaç lvl daha üstü yenilik getiriyor sinemaya. sinematografi ve post prodüksiyonun +sanat yönetiminin bu kadar ortak, bu kadar profesyonel çalıştığı çok az film vardır. sadece sinemadaki yerinden bahsediyorum. sevmesem de bunları yazardım. postta hallederiz diye bi laf vardır mesela, bu filmde görüyoruz ki hiçbir şey posta bırakılmamış, gerçi çizgi roman uyarlaması olmasının bunda çok büyük etkisi olsa da nice çr uyarlamaları gördük efektleri saçma sapan falan olan. yaşça küçük de değilim mesela, nerd de sayılmam ama o kültüre sempati duyuyorum. bence nerd ıyk öeğk komiklikleri bile komik değil demek yerine otur bi düşün neler getiricek bu film ana akım sinemaya, ne gibi teknikleri genel geçer teknik haline getirecek. film konusundan ziyade bir sinema eseri olarak çok farklı bi noktada durmakta ve bence daha bir sürü yapıma ilham verecek teknik malzemeye sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Of indireyim de temiz kayayım Rewendor'a. Troll-free. Burto kesin haklı zaten, yoksa waifu'm olamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 said: otur bi düşün neler getiricek bu film ana akım sinemaya, ne gibi teknikleri genel geçer teknik haline getirecek. film konusundan ziyade bir sinema eseri olarak çok farklı bi noktada durmakta ve bence daha bir sürü yapıma ilham verecek teknik malzemeye sahip. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Sinema yapımcısı değilim, yönetmen prodüktör değilim, sinema yatırımcısı da değilim. Bu yüzden film ileride sinemaya ne getirecek getirmeyecek zerre umrumda değil. Ya da hangi tekniği ne kadar başarılı ya da başarısız kullanmış o da değil. İzleyiciyim ben. Filmi izlerim, beğenirsem beğenirim, beğenmezsem de beğenmem. Gerisi beni ilgilendirmez. Filmi beğenmişsem başarılıdır, beğenmemişsem değildir. Yoksa isterse dünyayı yerinden oynatacak teknik getirsin, filmin kendisi beni sıkıyosa yine o film kötüdür. Ya da ileride bu filmin açtığı tekniği kullanarak yapılacak çok daha iyi bir film bu filmin değerini arttırmaz gözümde. En fazla "e iyi ki bu tekniği uygulamışlar" derim. Klasik girdiği her dükkan restoran ya da sinema salonunda koltuk sayısından aylık ciro hesaplamaya çalışan, tuvalette fayans sayan türk insanı tabii filmin tekniğine, gelecektik getireceği kara falan da kafa yorar, ben yormam. D9 konusuna gelince, zaten efektleri kötü, uğraşılmamış ya da yersiz diye bir şey demedim, ama efekte boğulmuş görselliğe abamış bir film değildi, amacı o yönde değildi, tam tersine gerçekçiliğe oynamaya çalışıyordu, haliyle sinemadansa evde izlenmelik film tanımına uyuyordu genel kitlenin gözünde dedim. Son olarak yaşın kaç bilmiyorum, nerd misin değil misin orasını da bilmiyorum, zaten umrumda da değil bunlar. O yorumu yapan kişi de ben değildim, ama şurada alt tarafı bir filme kötü eleştiri getirdik diye sergilediğin tutum tamamen nerd rage, kusra bakma. İşi kişisel boyuta taşımak, sinirlenmek agresifleşmek falan, pek normal insanın yapacağı iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 You mad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 adres ver dövüşecez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 noldu ya burda biri filmi beğenmedi diğeri beğendi. niye beğenmiyosun kavgası mı döndü ? özet geçin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Scott seni dövücekmiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Dynun özeti kendin geçmişsin abi tamamen öyle oldu olay :) dasaaa said: adres ver dövüşecez! Dövüşelim, öyle efekt yapmak yok ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Dynun said: noldu ya burda biri filmi beğenmedi diğeri beğendi. niye beğenmiyosun kavgası mı döndü ? özet geçin pls Rewendor inatla beğenmiyor filmi, o laf ettikçe de nerd rage oluyoruz olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ya abi beğenmeyebilirsin filmi ama bu filmin kötü olduğu anlamına gelmiyo. ben de shawshank redemptionı beğenmiyorum ama dayak yememek için kalkıp burda kötü film demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 yes bebelik, troll'lük ve nerd rage +100000 aldı bu topikte forum ortalamasına göre. ha bu arada ben de son derece beğendim filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 vay amma denk gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 valla benim için beğenmediğim film kötüdür, beğendiğim iyidir, kriteri tamamen sol testisim yani :) Dedim ya filme iyi ya da kötü derken sadece beni eğlendirip eğlendirmediğine bakarım ben diye. SHR'yi beğenmiyosan senin için de o kötüdür yani ne var ki bunda büyütülecek? Ha, benim taptığım filmler de var, onu da siz beğenmeyebilirsiniz, kötü diyebilirsiniz normal şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sen de beğendiğin filmleri söyle laf edelim bak bakalım nasıl oluyomuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 star wars çok kötü mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Ben de burdaki hype'a güvenip izledim, o yüzden biraz hayal kırıklığı oldu. Rewendor da aynı durumu yaşamış olabilir. Yoksa film çok kötü değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 xunn said: Of indireyim de temiz kayayım Rewendor'a. Troll-free. Burto kesin haklı zaten, yoksa waifu'm olamazdı. mağara da mı yaşıyordun son 1 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Annenleydik. Konustuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 oha annesi mağarada yaşıyo dedi hakarete bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 oha konuştuk dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ne konuştunuz babanenle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Sparkcaster said: ne konuştunuz babanenle win. en ağırından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sabonis said: Sparkcaster said: ne konuştunuz babanenle wincest fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar