sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 barbu said: ya simdi diger gs lilere ayıp olmasın diye demiyodum ama demek zorundayım ya. abi nileppezdelin tuttuğu bir takımdan bahsediyoruz ya. utanın ve kendinize gelin jahrein de kesin gs'li filan cıkar arkadaşım çok ciddi hakaret ediyorsun, kendine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bakalım nasıl açıklanacak resmi 11'ler. BEN bu maçta BArış'ın olması gerektiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 arkadaşlar haddimi aştım nileppezdel diyerek. pardon. ama adam gs li ben napabilirim. ama arada yanlıs yapmıs, aynı kefede olmayan gs liler de var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 cuneyt çakır gs sahasında. kesin gs'yi tutcak. hakemler cok taraf tutuyo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mustafa Sarp oynamasın. Her maçta istediği kadar pozisyon harcayabilir ama Fenerbahçe maçında pozisyon harcamasın yani. O kadar öfkeyi kaldırmaz bünye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=YFGubHkuObg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kv nin şu muziğide gazmış he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Muhabbet edilir iyi güzel de, spam derecesinde saçma sapan mesajlar gelmezse iyi olur, MSN değil burası. Daha maç başlamadan temizliğe sokmayın bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Olm çok samimi birşey söyleyeceğim, fenerbahçeyi tutmayın. Valla bak, kendi iyiliğiniz için. Ne başkanınız başkan, ne kadronuz kadro. Takım ruhu desen 0. Başarı desen yok. Ben üzülüyorum Fenerbahçe'li arkadaşlar için. Ve gayet ciddiyim. Galatasaraylıyım ama hiç olmadı Beşiktaş'ı tutun yani, yazık ediyorsunuz kendinize. edit: yukarıdaki uyarı çerçevesinde mesajımı ciddiye almayıp cevap vermeyiniz, gülüp geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/1992de-bir-g-saray-f-bahceSXTVQ14985SXQ/?ref=WKM6 !992 derbi muhabir direk epicmiş yarıldım burda izlerken:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 emre oynamıcak diyo ntvspor, şehit vermeyecek bugün gs sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Emre ilk 18de Arda ilk 11de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 3-6 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 38futbol.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 belki alakasız ama hoşuma gitti. koyiyim dedim günün anlam ve önemi adına keyifli maç olsun kavga dövüş olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Kalten said: http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/1992de-bir-g-saray-f-bahceSXTVQ14985SXQ/?ref=WKM6 !992 derbi muhabir direk epicmiş yarıldım burda izlerken:D abi harika birşey bu ya. tanjunun zıplayarak dönmesi... ÜMİT NEDİR PROBLEM ? VALLA GİDİYORDUM ARKADAN VURDU YA... NEDEN BU TARAF ? KALECİ ÖYLE İSTİYOOO epic bir video cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Arda kesin değil ama 18lik kadroda var. Emre de çıkartılmış kadroda yok. Takdir-i ilahi :p Antep maçının devre arasında koridorda rakiple kavga ediyordu, hakem olayı görünce kırmızı göstermek için yanına giderken Aziz Yıldırım müdahale etmiş, sırf emre kırmızı görmesin de derbide oynasın diye 1-0 öndelerken hakemlere bağrıp çağırmış dikkati kendi üstüne çekip kendi ceza almayı kabullenerek o arada gürültü sırasında emreyi soyunma odasına ceza almadan sokmuştu. Ama çabası boşa gitti, Emre yine yok :) Hoş, ben GS'li olarak sahada bulunmasını tercih ederdim de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Emre ve Arda olmasın derbide zaten.Ayhan ve Lugano'yu da dahil edebilirim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sipeyskeyk said: ÜMİT NEDİR PROBLEM ? VALLA GİDİYORDUM ARKADAN VURDU YA... NEDEN BU TARAF ? KALECİ ÖYLE İSTİYOOO "Zor maç... Her maç zordur, aslında her maç da kolaydır." -Ahmet Çakar, 1992. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Ahahah en sonda herkesin maç devam ederken penaltıyı vermedi demesi 2 saat orda röportaj yapması ayrı efsane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 42. dakkada gol olucak ama kimin atacacğınıg söylemyiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Cons said: 3-6 biter bende 9 gol olur diyorum ama 0-9 geçiyor içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 MrLevie said: geçen sene ligin sonuna doğru 1-1 biten gs-fb maçı sonrası ligtv.com.tr de TOPLU İNTİHAR diye başlık atılmıştı. umarım aynı olmaz yine=) sanırım bizim açımızdan (Fenerbahçe) açısından öyle olcak. Bence maçı bu ligteki hakemlerin yönetmesi değil fenerbahçeyi bir almanın yönetmesi sorun. En büyük handikap bizim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 fener alsın maçı kavga gürültü olsun keita coşsun yine kırmızı görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar