Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 4Ever said: * stealth failed. * gittiler mi ? zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Eğlenceye açacaktım da açıldı derler diye korktum.. Selçuk böyle olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Buyse said: 4Ever said: * stealth failed. * gittiler mi ? zaaaa /vanish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 güzel maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ''Mesele 40 metreden gol atmak değil yeğen, mesele 40 metreden gol yemek. '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://www.tirajik.com/mun-fe-rit-0-1/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 cavanagh said: bence ceza bile gelmez=) Para Cezası verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 vaniLLe said: ''Mesele 40 metreden gol atmak değil yeğen, mesele 40 metreden gol yemek. '' çok izliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 xaty said: Eğlenceye açacaktım da açıldı derler diye korktum.. Selçuk böyle olmalı.. ahahahahahaaha adam nasıl inanmış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ahahahaahahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 beyler yeni uyandım o yuzden anca ZAAAAAAAAAAAAA. ayrıca OSTOTOSTUKLERE BAK. demek de istiyorum zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 selam ZAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ahahah ligtvde baslik. NE O FRANCO?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 kerim said: bence son yillarin en igrenc derbisini yasariz, maks 1 gol olur tebriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 şu pozisyona da devam dedi hakem bütün gs takımı ofsayt neredeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hakem de mis gibi yerde, o arkadaki kararti hakemse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 evet o karaltı hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 tnkt said: şu pozisyona da devam dedi hakem bütün gs takımı ofsayt neredeyse.. ilk yarıda Guiza nın offsite olmayıp offsite verilen ve gogusle aldıgı ancak elle mudahele denen 2 pozisyonda var, macın sonundada gs nin verilmeyen penaltısı cok mudahele etti hakemler maca, allahtan yendikde sorun olmadı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 BUCA SPOR şampiyon1!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Gs li veya Fb li olsam utanırdım konuşmaya.. Avrupada herhangi bir ligde, hiç bir iddiası olmayan iki takımını maçını izlediğimizde hop oturup hop kalkıyoruz... fakat bizim en büyük derbi dediğimiz maçta, hala şampiyonluk iddialarıda devam ettiği halde futboldan eser yok.. Bu kadar kalitesiz mi bizim ligimiz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Soru sormaya gerek yok kalitesiz zaten hep öyleydi hala öyle ama derbi maçlarında heyecanlı olmak sahadaki futboldan dolayı değil bir alışkanlık ve birazda refleks meselesi ve maçtan sonraki duruma göre ertesi günü nelerle karşılaşıcağın ile ilgili yani bir tür refleks... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 mistik bir olay bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 http://i42.tinypic.com/1z3xk3m.jpg heuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 o değil de zurnacı kılıklı selçük atmasaydı gölü:D Alex falan atsaydı.. elin zurnacısı gol atıyo bizim zurnacı Sarp pas veremiyo abi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Şu volkana ne ayar oluyorum ya. Allahın barzosu. Baros sabit duruyor cezasahasında, arkası da dönük görmüyor bişi. Herif geldi bindirdi barosa sonra da dayılanıyor. Keşke kafa atmaya kalksaydı çek maçı gibi sonra da o da küfretti deseydi. Göt kontrolu de çok çirkefti. Böyle adamlar milyon dolarlar kazanıyor işte senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar