Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe @ 28.03.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Deacon said:

Ya hala hakem diye ağlıyor ya galatasaraylılar ben ne diyeyim ya. Utanın ya hahah.

Ezbere konuşmadan önce yazıyı okuyun ağlamakla alakası var mı, hiç hakem yüzünden yenildik falan gibi bir laf var mı, ya da ne bileyim malubiyeti hakeme bağlayan bir gönderme var mı bir tartın biçin öyle karar verin. Senelerdir herhangi bir yorumda üstelik de hiç o yönde olmamasına rağmen anında cevap ağlıyor mağlıyor diye işi çirkinliğe çekmenin manası yok. Hani yazılar yorumlar o yönde olsa anlayacağım da okumadan düşünmeden hemen cevabı ezbere vermeyin hele bir, kendi zekanıza hakaret etmeyin, insanların gözündeki değerinizi bu kadar düşürmeyin.
kısacası gerizekalı olmayın önce okuyun diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Bonjo said:

Ulan bu gs lılarda hiç yüz yok valla , sen avrupayı yok say sırf lig için City den Jo yu , Everton dan Santos u al , Ardaydı Keitaydı say say bitmiyor ama bir Selçuk Şahin yetiyor işte size harbi az susun artık , yok keita maymun etmiş şuymuş buymuş komik oluyorsunuz..
galatasaraylılar bir şey demiyor ki? bence sen komik oluyorsun.

yenildik işte, neden yenildiğimizi de söylüyoruz kendimizce. en azından sizin gibi her yenildiğimiz maçta HAKEM FEDERASYON MHK TARAFTAR kombosu çekip ağlamıyoruz.

Sanamı diyorum ne atlıyorsun?

Git Seagle nin yazısını oku öyle konuş , Güizalarla Selçuklarla yeniyoruz hala bıdı bıdı konuşuyorsunuz ahrbi acınacak haldesiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

DoruK said:

Bonjo said:

Ulan bu gs lılarda hiç yüz yok valla , sen avrupayı yok say sırf lig için City den Jo yu , Everton dan Santos u al , Ardaydı Keitaydı say say bitmiyor ama bir Selçuk Şahin yetiyor işte size harbi az susun artık , yok keita maymun etmiş şuymuş buymuş komik oluyorsunuz..
galatasaraylılar bir şey demiyor ki? bence sen komik oluyorsun.

yenildik işte, neden yenildiğimizi de söylüyoruz kendimizce. en azından sizin gibi her yenildiğimiz maçta HAKEM FEDERASYON MHK TARAFTAR kombosu çekip ağlamıyoruz.

Sanamı diyorum ne atlıyorsun?

Git Seagle nin yazısını oku öyle konuş , Güizalarla Selçuklarla yeniyoruz hala bıdı bıdı konuşuyorsunuz ahrbi acınacak haldesiniz..

e sen çok mu beğeniyorsun selçuğu guiza'yı? gol attı diye kral mı oldu selçuk?
Sosyal ağlarda paylaş

Derbinin önemli anları:

Disappear said:

sleepingdeath said:

http://img38.imageshack.us/img38/4909/dsc01403ph.jpg

erucalavera said:

http://www.baylar.net/sporcu_resimleri/selcuksahin.jpg

Bonjo said:

Llama said:

Baggio said:

kermit said:

Estel_Anorien said:

artık yargı başlasın!

BAŞLADI REHA HAHAHAHAHAHAH

Tıkla.

----------------------

Son olarak yine alkışlar;
gecko said:

Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

Buddha said:

barnacle said:

sırt kasları vücudun en sağlam kaslarıdır. hissetmemiştir bile.

Zaten sırt kısmı titanyumdan oluşuyor. O şişenin ağız kısmı o kadar uzaktan neresine değse fena acıtır. Birde Keita'nın su sıçrayarak yere atlaması var. Harika bişeydi o. Su ayak bileklerine dokunduğunda orası çok hassastır ölebilirdi.

ayak bileği daha hassas.

O video'yu buldurtma bana 2 damla su değiyor. Bu seneki en büyük gaf Keita'nınkiydi. İzlediğimde fena gülmüştüm =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Bu maçta maymun edecek son kişi Keita'ydı. Yaptığı rollerle aslında maymunluk yaptı. Kaçırdığı saçma sapan pozisyonlardan sonra böyle konuşulmasıda garip. Maymun eden biri vardıysa oda Andre Santos'tu.

Ayrıca Selçuk gol attı diye abartmayın. Çok kötü oynadı bir golü var ondada biraz şans var.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

DoruK said:

"gs lılarda (ne demekse) hiç yüz yok" derken bana demiş oluyorsun gayet.
stad içerisinde de tezahürat yapan taraftarınız "hepiniz o.o.p. çocuğusunuz" diye bağırıyor, bunu üstümüze alıp gidik mahkemeye mi verelim?

http://img136.imageshack.us/img136/360/fikrimizdegismedi1hk.jpg :P
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

DoruK said:

"gs lılarda (ne demekse) hiç yüz yok" derken bana demiş oluyorsun gayet.
stad içerisinde de tezahürat yapan taraftarınız "hepiniz o.o.p. çocuğusunuz" diye bağırıyor, bunu üstümüze alıp gidik mahkemeye mi verelim?
verin banane allahalla ne biçim demagoji bu şimdi? ben mahkemeye mi verdim adamı?

gaza gelmiş fakir edebiyatı yapıyor resmen, elanomuz jomuz yok, selçuğumuz ve guizamızla yeniyoruz abiğğ diye. komik.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

valla fenerdeki santosu baya beğendim ben
baya iyiydi bu maç
fenerde kötü oynayan yoktu zaten
gsde iyi oynayan yoktu bide.

Ve ben hala Santos'un gidecekler arasında görünmesini anlıyamıyorum. Her maç bunları yapıyor adam ki kazandırdığı maçlarda var.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Yuco said:

Selam,

Selçuk Şahin.

Saygılar.

maç için söylenecek her şey şu mesajda gizli boşa germeyin birbirinizi

hayır hacı
adam vurdu gol oldu
kaleciniz yer tutmasını bilmiyosa
defansınız adamın önünü kapatamıyosa napsın selçuk
kaleyi gördümüydü vurun diyo daum
fener beraberliğe geldi o sahaya. golü attılar bu sefer yattılar gayet geüzelce =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...