BlackRose Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 büyük saçmalık yalnız dlc item transfer olmaması, mage karakterin elinde winter's breath staff var başka da staff yok ne üstümde ne kampta, ee nolcak şimdi? :p bütün yüzük kolye vs de siliyo zaten dlc ise edit: benim gibi illa bi iki item olsun diyosanız nexus'ta varmış çözümü; http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=874 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bitti kolaydı güzeldi üzüldüm sonunda =((((((( yeni paket gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 karakterler cok sig bu arada ya hic beenmedim ama sunu diyim mage main char + su elf agac olayi 650 dmg aoe friendly firesiz insta efsane bisi oneririm kesinlikle 2 buyuyle direk boslarin cani yariya iniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 dlcler için bioware "yaw biz onları expansiona uyumlu yapmaya kasmadık zaten en baştan, onu yerine effortumuzu yeni itemlar yapmaya şeyettik, belki ilerde patch çıkarırız yaparız" demiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ozetle abi siz para verdiniz biz vermemis sayiyoruz yedik o 6 dolarlari diyo abi ben bide seyde hata yaptim bende addonw ardi bi adam bole armory gibi item birakiyodun onun yeni exp versiyonu varrdir dedim yokmus butun itemlarim gitti ona yandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 "bir daha dlc'ye para veren ne olsun" dedirtmek istemiş oyuncuya şair burada. aynı black'in dediği gibi olacaktı durumum ostagar'dan direkt aktarmasaydım, inv'de yavan kuru kılıç kalmış bir tane. onunla oynattılar koca bölümü şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 http://www.dragonagejourneys.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 sonlara dogru secimya elimin altinda full upgradeli keep, sittin kisilik ordu, +3 yanima almadigim lvl 32 npc, kici kirik saldiriyi kiramiyorlar, ben sehri kurtarirken... ne anladim ben butun oyun o keepi upgrade etmekten bu mudur yani secim? Bari sehri kurtardiktan sonra keep'te kalan npcleri benim kontrolume verseydiler, sirf Anders ile sololardim ben saldiranlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Bitirdim. 100 üzerinden 85 veririm ama 40 dolar vermem. Olmamış dediğim yer çok. Nathaniel, Justice, Mother, Architect, Kal'Hirol (tu) Bu oyundan en çok epiklik hissi ve süper encounterlar bekledim ama onların yerine Bioware stili "çok yaşa paşam", manasız questler serisi, intihar görevi gibi bayık konseptler vardı. SonSadece Sigrun'u aldım. Karakterim healbot. Sigrun'u da kullanmıyordum, çantada kalan eşyalardan kendisine hemen bir çapulcu seti hazırladım. Mother'a kadar yavaş ama sorunsuz ilerledim. Çantada tek silah vardı. Dex Legionnaire rogue olan Sigrun'a kalkan da verince biraz ölümsüz oldu. Şehirde kaldım. Kale yıkıldı ama orada da savaşı kazandık ve Justice dışında kimse ölmedi. Yazılandan anlaşıldığına göre Justice force'a katıldı denilebilir. Architect'in anlaşmasını kabul ettim. Ne düşürüyor diye save alıp kestim, inanılmaz dandik loot. Kale 5 senede, şehir 1 senede eski haline dönmüş. İşin özeti biri olabilecek en dandik, alakasız itemlarla olmak üzere iki karakterle Nightmare'de son dövüşü geçmek mümkün. Zaten glyph of neutralization ve misdirection hex kullanan bossları görünce neredeyse gözlerim yaşardı. Bir sonraki oyunda ikisini de aynı yerde kullanırlarsa hep birlikte tebrik ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Son çok tırttı ya. Ayrıca enteresan bi durum yaşadım. Oyunun sonunda Mother'ı kestikten sonra çıkan video bir kere bitti arada bir iki zımbırtı çıktı olayları anlatan ve ardından aynı videoyu tekrar gördüm. Başka video falan mı olması gerekiyordu acaba? Sonuç olarak Justice karakterini sevdim baya. Genel olarak fena bir oyun değildi ama ilk oyunu ve dlcleri komple yok sayması hoşuma gitmedi. Edik: Resmen epic fail bir spoiler yapmışım. Düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 grafikler baya iyi olmuş ya da icewind dale dan sonra bana öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 hay senin yaptığın patche bioware! awakeining le beraber otomatik patch 1.3 geliyor ve ne yaparsam yapayım oyun çöküyor, özellikle mana clash gibi güçlü büyülerde. ekran kartıyla alakalı gibi, nette bakındım biraz, küfreden çok. -windowed çalıştırdım -xp sp3 uyumlu çalıştırdım -administrator olarak çalıştırdım -tüm grafikleri kıstım -frame buffed efects i kapattım -grafik kart driverı update ettim, gıh bişi değişmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Benimde karakterde 2h Starfang ve ostagar daki full armor set vardı. Set kalmış starfang yokolmuştu =p Yumrukla başlattı adiler =D bende geri dönüp stash deki eşyaları satıp yanı alıp bir daha import ettim hehe.350 gold ile başladım mis =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 keşke ben de öyle yapsaymışım, pişman oldum eski stash'in içeriğinin uçtuğunu farkedince. aptallık resmen başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bende pek para yoktu. Kazandıklarımla Spellweave miydi neydi o staffi aldım 175g sonra bitti para daha cüceye duvar yaptırmadan. Vendordaki magicallar süper. Hepsini alabilmek için 1k+ bir para lazım. 1K kastım potent lyrium potion ile, 80g falan arttı sonra merchant questini tamamladım 3 tane daha 175glik mis gibi magical, dedim abv bioware... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 save game'imi bulsam yükleyecem ama bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kaybettin mi save game i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 adamların kafasında yeni bir senaryo var sanırım. o yüzden alel acele bir eklenti paketi çıkarıp: spoiler darkspawn olayını bitirelim, önümüzdeki maçlara bakalım. demişler. hatta öyleki spoiler2 ilk oyunda yapılan hiçbir seçim oyunun ilerisini etkiliyor vaziyette değil. resmen dalga geçmişler. örneğin bir alistair ilk oyunda öldüyse eklenti paketinde sadece kraliçenin ziyarete gelmesi gibi basit bir detayı işlemek çok mu zordu yani? ben bu eklenti paketini bir sonraki çıkacak ve umarım origins i aratmayacak 2.oyuna bir geçiş dlc si gibi gördüm açıkçası. dlc demişken ilk oyundaki dlc olark gelen itemları upgrade etme şansı vererek tekrar kullandırmak çok mu zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 dlc leri zaten yukleyemedim hata verdi durdu o yuzden bende bi problem olmadı dlc ler icin ostaragarmı ne 6 dolar verip aldım o bile yuklenmedi hata verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sistem dilini Türkçeden ingilizceye çevirirsen her bişeyi yüklüyosun ama manuel, ostagarı da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Evet nedense orjinal oyuna DLC yükleyebilmek için işkence çekmen gerekiyor. Steam supportda rezalet zaten hiçbirşey otomatik yüklenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 BlackRose said: sistem dilini Türkçeden ingilizceye çevirirsen her bişeyi yüklüyosun ama manuel, ostagarı da... hepsini denedim olmadı herseyi ingilizceye cevirdim sinir etti zaten ek paketi aldım anladım ki ugrasmaya deymezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Luxor said: spoiler2 ilk oyunda yapılan hiçbir seçim oyunun ilerisini etkiliyor vaziyette değil. resmen dalga geçmişler. örneğin bir alistair ilk oyunda öldüyse eklenti paketinde sadece kraliçenin ziyarete gelmesi gibi basit bir detayı işlemek çok mu zordu yani? Devam olarak kötü ona katılıyorum da Bende Alistair ölmüştü, Awakening'de sadece kraliçe geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 İlk oyunun bitişinde... Benim dişi noble human karakter alister ile evlenerek kraliçe oldu. Oyun sonu yazılarında hatta çok iyi yönettiler ülkeyi vs yazıyordu. Expansion a geçince Alister geldi öpüştüler felan =P sonra bu Alister'e yanımda kalsana diyor, Alister'da sen gel saraya felan. Oyun sonunda ki yazılarda 'Queen returned to her court' , Alister onu merdivenlerde karşıladı ağzı kulaklarındaydı gibi bir laf ediyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 çok iyiymiş, oyunu bitirip görmem lazım çünkü aynı bendeki gibi anlattığın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar