Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 gift verdiyse portal 2'ye 50 cent veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 yok vermedi olanlardan ekstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 25 cent benden. Ben PS3 versiyonunu almak istiyorumda ülkemizde hiçbir şey doğru işlemiyor ki oyun piyasası işlesin. Bilgi yok oyunla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bu arada PC versiyonunu ucuza satan olursa alırım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 benimki bugun geliyor, yarin annemi yolcu edip yardiririm artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 50$ hala çok geliyor bana, hakkaten de valve'ın yaptığı en iyi single player mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 s'si fazla FP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis2 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Singleplayer'ın 6-7 saat olmasını bir kenara bırakırsak evet. Elbette HL'den iyi değil, ama farklı bir deneyim olması açısından oynanmalı. İkilemde kalanlar birkaç ay beklesin, nasılsa yaz indirimlerinde %30 düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ya aradım taradım bu oyunda HL ile ilgili bağlantı bulamadım. biri bişi bulursa yazsın plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 illaki bir gün 5-10 dolar olacak, ben beklerim tonla oyun var zaten oynayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis2 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 MrLevie said: ya aradım taradım bu oyunda HL ile ilgili bağlantı bulamadım. biri bişi bulursa yazsın plox Aynısını ben de aradım. Borealis achievement'ı nereden gelmiş anlamadım. Yarın coopa başlayınca bulmayı umuyorum. Edit: Aha buradaymış. http://www.youtube.com/watch?v=PVbqOwh2s3M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 lan valve ne büyük şirketsin portal 2 yi pre-order ettim diye beleş portal 2im olmadı diyodum, forumlara falan bakayım dedim ki çok kişi ağlamış zaten bu konuda adamlar complete packten gelen tüm ekstraları giftable yapmış eğer satın almak isteyen varsa bana anlaştığımız bir oyunu giftlesin, yollayayım portal 2yi ayrıyetten fazla olan oyunları da başka oyunlar karşılığında giftleyebilirim 2 tane half life2, 2 tane episode:1, episode:2, left4dead2, portal, amnesia, AaaaAaa, team fortress 2 var şu an fazladan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 http://half-life.wikia.com/wiki/Half-Life_universe http://half-life.wikia.com/wiki/Borealis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 razzRaziel said: 50$ hala çok geliyor bana, hakkaten de valve'ın yaptığı en iyi single player mı şimdi? bence fazlasıyla hak ediyor. yarın oyunu bitiririm. Aksam coop'a gecerim. Var mı coop'a 2. arayan burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hem sp hem coop bitti... laaaaan daha istiom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 SP bitmeden coop'a başlanmamalı gibi bi şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 yok yok oynayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 http://static.funnyjunk.com/pictures/2a8ab2dfe4cb706cc90759e0b075cfa01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 portal 2 ending SPACEEEEEEEEEEEE http://www.youtube.com/watch?v=xcs4klrjlwE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 map editor tarzı bişeyi yok mu acaba bunun? LBP gibi olsa herkes map falan yapsa iyi olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 PrudenT said: http://static.funnyjunk.com/pictures/2a8ab2dfe4cb706cc90759e0b075cfa01.jpg hocaya bak be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 en son halflife 2 birde delta force da mıgdem azıma gelmıstı, oynayamamıstım bulantıdan. bide simdi bunda oldu... fov kac portal2 de bilen varmı ? yada dev console falan acılıp fov degısebılırmı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ahahahahaha merlinin kazanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 artık hiçbi fpsleri oynayamıyorum zaten. hem bıkkınlık var hem başım dönüyo iki adım ilerleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Loxias said: map editor tarzı bişeyi yok mu acaba bunun? LBP gibi olsa herkes map falan yapsa iyi olur aslında map editor yok da, direk source sdk var. portal'a özgü değil, direk motora özgü. valve oyunları için map, mod vs yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar