sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sipeyskeyk said: o değil de hon a başlıcam ben. napcam ne indircem yardımcı olun bi beta key bulucaksın ya da invitation alıcaksın birinden, sora oyunu indiriceksin, sora ultra mega über noob sdem oyunlara giriceksin, sora orda da sana oha bu adam noob wtf çekicekler vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 adamınbiri said: hem köpek hem hamile yuh be yuh neyin kafasını yaşıyomuş o hamile olması nasıl bir fark yaratıyor ki bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 adam sapiklikta sinirlari zorlamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 QueenofSpades said: numberten said: Bütün tecavüzcüleri hadım etmek lazım. ek olarak afedersiniz bi kopegi cevirip bu adamı domaltıp..öhöm evet hadım etmek iyi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 damat koğuşu rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Hadım etmenin çözüm olacağını sanmıyorum. Taksim meydanından daha net bir mesaj verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hadım etmeyi yanlış anlamışsın sen bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 suç köpekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 umarım bu elemanın anasının, bacısının, karısının ve kızının başına da aynı şey gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 vay random babali vicdansiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ne hadım edecen nede öldürücen verecen beynine elektro şoku olacak ıq 40 ondan sonra tarlada çalıştırıcan en azından soluduğu havanın karşılığını alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 türkiyeden bahsediyoruz ya abartmayın. yapsalar yapsalar en fazla tecavüzcüyle mağduru evlendirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 anski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 napae said: Hayvan herif. hakaret olarak "hayvan" kullanırken bir kere daha düşünmek lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bizim bi kere daha düşünmeye ihtiyacımız yok ama genelde ilk düşündüğümüzde kavrıyoz konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 oha allah belasını versin o adamın. abi işkence ediceksin böylelerine. gözlerim doldu okurken ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 azmış 24751203582173509 erkek köpeğin arasına salıcaksın böylelerini. daha çok laf ederdimde. pati kuralları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 UrsusMaritimus said: ne hadım edecen nede öldürücen verecen beynine elektro şoku olacak ıq 40 ondan sonra tarlada çalıştırıcan en azından soluduğu havanın karşılığını alırsın. adamın iq 70'i ancak geçiyordur zaten asdhsah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 suc aletini kesip eline vericeksin bi de serbest bırakmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Bi kangal da verelim buna tecavüz etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Hayvan olu hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hiçbir ceza almaması çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 O kangal hamile olmayaydı, gücü kuvveti yerinde olaydı görürdü it gününü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar