Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hamile Köpeğe Tecavüz


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde M.A. adlı kişinin terkedilen bir eve götürerek üç gün süreyle defalarca tecavüz ettiği kangal cinsi "Masum" adlı gebe köpeğin karnındaki dokuz yavru öldü, veterinerde yapılan operasyonla rahmi alındı.

Suçüstü yakalanan M.A. götürüldüğü karakolda ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Hayvanseverler, M.A.'nın cezalandırılması için cumhuriyet savcılıklarına dilekçe verilmesi amacıyla internet üzerinden kampanya başlattı.

İddiaya göre M.A., avukat Senem Avcı’nın Sivas kangal cinsi dört yaşındaki dişi köpeği Masum’u geçen hafta tarla ortasındaki terkedilen binaya götürdü. Köpeği binaya kilitleyen M.A. defalarca tecavüz etti. Avcı tüm aramalara karşın köpeğini bulamazken, üçünçü gün mahalledeki çocuklar Masum’u terkedilen binada gördüklerini söyledi. Binaya giden Avcı, içerde bir kişinin olduğunu görünce eve dönüp babasına söyledi. Baba Avcı, terkedilen binaya gittiğinde M.A.'yı köpeğe tecavüz ederken gördü.

Ayağa kalkamayan bitkin haldeki köpek veterinere götürüldü. Veterinerin ameliyatla karnında ölen yavrularını ve rahmini aldığı Masum’un tedavisine başlandı.

Avcı, "Bütün organları zarar görmüş. Hayata küstü, bize bile bakmıyor, doğru dürüst yemek yemiyor" dedi. Avcı, M.A.'nın cezalandırılması için dava açacağını ve emsal bir karar aldırıp bu tür kişilerin cezalandırılmasını sağlamak istediğini söyledi.

http://www.milliyet.com.tr/hamile-kopege-tecavuz/turkiye/sondakika/15.03.2010/1211557/default.htm?ver=75


...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu topic için küfür etmek serbest olsun lütfen. soysuz, şerefsiz herif ya. bu adamı parçalayıp paketlesen toplum daha düzgün bir hale gelmez mi ? dexter'a hak veriyorum bazen. hayır kimsenin yaşam hakkını sorgulamak bana veya başkasına düşmez ama bu ve bunun gibi herifler yaşamamalı ya, aynı havayı solumamalıyız. yazık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

QueenofSpades said:

numberten said:

Bütün tecavüzcüleri hadım etmek lazım.



aaaa queen ????


noldu karma, enerji, herkes cezasını bulur ?

bırakın dokunmayın adamcağıza, doğa onun cezasını verecektir.20 sene sonra falan pipisi düşer diye bekleyelim olmadı cezalandırırız.


tecavüz başka kalp kırmak başka.
adalet sistemi ne güne duruyor değil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

köpeğe tecavüzün cezası yok ama, elini kolunu sallaya sallaya gezecek.

o yüzden bu adama herhangi bir yaptırım uygulamayacağız elimizde olsa bile, mesela alın dövün deseler dokunmayacağız çünkü karma police iş başında.


,işte hayvan haklarını koruyacak yasalar getirmemiz lazım ki bu adamlar da cezasını çeksin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...