Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyarbakır - Bursa (Cezalar)

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

normal sonuç, beklenen de buydu zaten. Gerçi bence ideali ağır para cezası + tarafsız sahada tekrardı ama türkiyede kural böyle

Ama ibb-diyarbakır böyle olmamalı, hem maç bitimine 3 dk var, hem de stad diyarbakırın stadı değil, haliyle güvenlikten sorumlu taraf ibb, diyarbakıra yüklenilemez %100
Sosyal ağlarda paylaş

Çok yanlış karar. Diyarbakır tribünlerinde yaşananlarla, sahada yaşananlar ayrıdır. Diyarbakır halkının malum sebeplerden dolayı gaza gelmeye çok müsait olduğunu biliyoruz. Bursa ilk maçta taşkınlık çıkarınca, aylar öncesinden bu olaylar bağıra bağıra 'geliyorum' demişti. Sen buna göz göre göre önlem alma, sonra oynamadan bir takıma 3 puanı ver.

Yahu hadi, önceden önlemini alamadın, bari sonra düzgün karar ver. Kural böyle olsa da, yanlış kural. Diyarbakır'a verirsin seyircisiz oynama cezasını, para cezası yapıştırırsın, tarafsız saha cezası yapıştırırsın, Bursa maçını da tarafsız-seyircisiz olarak 20. dakikadan itibaren oynatırsın.

Geçen sene Sivas, bu sene Bursa çok güzel ittiriliyor. Bu sene Bursa hele, baya baya ittiriliyor. Buna rağmen Bursalıların "bizi eziyorlar yea" moduna uyuz oluyorum. Gençlerbirliği taraftarı olarak, inşallah 3 büyüklerden biri (Galatasaray ve Beşiktaş olabilir gibi zaten) şampiyon olur. Bursa'nın sahada oynadığı futbola ok, ama dikkatli takip edenler Bursa'nın federasyon ve hakemler tarafından nasıl kayrıldığını çok net biçimde görebilirler. Anadolu'dan böyle şampiyon çıkmasını istemiyorum. Bursa bu şekilde şampiyon olsa ne olacak? Seneye kollanmayacaklar, yine Sivas gibi olmasa da düşüşe geçecekler. Bu işler böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle stadın güvenliğini federasyon sağlamaz ki. Bursa'nın ilk maçtan sonra ceza almaması açısından haklı olabilirsin ama Diyarbakır bu cezayı haketti. Kaldı ki forumdaki çoğu kişi küme düşürülsün diyo, sen maç neden iptal edildi diyosun.

Yorumlarının çoğu zaten kıskançlıktan gibi geliyo bana. Ben bursanın maçlarını her hafta olmasa da sık sık izliyorum. Aklımda kalan fenerbahçe ve beşiktaş maçlarında (ki ben beşiktaşlıyım) bursa'nın müthiş hakkı yendi. 3-2 beşiktaş maçında adamlar hakem hatalarına rağmen kazandılar. Kupada da fener maçlarının ikisinde de bursa aleyhine müthiş hatalar oldu.

3 büyükleri rahatça yenen Bursa'nın kalitesini tartışmak bile saçma geliyo bana ve bunca hakem haksızlıklarına rağmen fener, bjk, gs gibi çıkıp ağlamıyo başkanları. Açıkçası ben bjk şampiyon olamazsa kesinlikle Bursa'nın olmasını isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış karar diyenlere bir laf derdimde şimdi yeri değil , ulan diyarbakır seyircisi bunu senelerdir yapıyor bu ilk değilki , Fenerbahçe taraftarının kafası yarılırken , otobüslere taşlar yağarkendemi siyasi olaylar vardı , diyarbakır seyircisi hep böyle değişen hiç bir şey yok senelerdir , tff doğru kararı vermiş , bir doğru karar daha verip küme düşürürlerse birşeyler değişir belki bu ülkede..
Sosyal ağlarda paylaş

Diyarbakır küme düşürülürse işte o zaman İBB maçında sahaya atlayanların ekmeğine yağ sürmüş olurlar.

Diyarbakır'ın iç dengelerini bilmeden damgalamak çok yanlış. Diyarbakır'da 2 futbol takımı var ve diğer takımı tutan grup sabote ediyor Diyarbakırspor maçlarını malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz said:

Diyarbakır küme düşürülürse işte o zaman İBB maçında sahaya atlayanların ekmeğine yağ sürmüş olurlar.

Şu basmakalıp sığ mantıktan kurtulun artık. İki grup varmış da bilmemneymiş, diğer grup ve kulüp gerekli önlemleri alacak o zaman, taraftarını kontrol altına alacak. Yok eğer almıyor ya da alamıyorsa da düşüp gidecekler, Süper Lig bu ayılardan temizlenecek. Her Diyarbakır maçında "aman tatil olacak mı" diye oturup bekleyecek miyiz, sırf yönetimi (istemesine rağmen bile olsa) engelleyemedi diye?

Bursa maçında ilk maçtan ağır tahrik var diyip durdular, şaka gibi bir ceza aldılar zaten, İBB maçında ne oldu da indiler peki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...