Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlayStation Move

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

sony ve mırosoftun bu sacmalıkların pesınden gıtmesı ıse cok cok cok daha komık

abi merak ediyorum ne zamana kadar o elindeki aynı controller ile oynamaya devam edeceksin? tamam bunlar şu an kullandıklarımızın yerini tutamaz ama elbet daha iyileri üretilecek ve daha iyi olacak controllerların bu gittikleri yoldan çıkma şansını da kaçıramaz şu yukarıdaki firmalar.
Sosyal ağlarda paylaş

kac senedir kalvye ile oynamaya devam ediyorsak o kadar senede gamepad kullanilicak

abuk subuk yok kafayla kontrol, yok sanal gerceklik kaski falan filan zibilyon tane kontrol cihazi cikiyor PC ye kac senedir hepsi patliyor

wii iyi guzelde wii de 40-50 dakika wiimote kullanan oyun oynayinca kollarin cikiyor, su anda ben kesintisiz 8 saat ff13 oyniyabiliyorum fiziksel olarak yorulmadan
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız microsoft ve sony nin bu işe girmesi iyi viktor be öyle deme. nintendo yanlızdı bu sektörde.

e bu 2 marka bu işe bukadar reklamla ve yatırımla giriyorsa yarıda bırakmıyacaktır. nintendo gene birşeyler koymak zorunda kalacak üzerine yoksa satışları düşecek. sonuçta natal ve move çıktığı zaman xbox ve ps3 konsol satışları artacak. 1 tane adam gibi exclusive fps ye bile bu controllerları adapte etseler fark yaratır. gidip sony god of war 3 e patch çıkarırsa mesela millet kolları koparcasına oynar be hehe

tabi sanal gerçekçilik, yok giyim kuşam, ekrandaki adamla konuşup gerçekçi tepki almalar falan fasa fiso.
Sosyal ağlarda paylaş

wii de denendi hepsi :p

pointer olarak kullandigindan mouse kadar rahat olmuyor strateji oynarken

FPS en azindan metroid cok basarili, wi isahibiysneiz veya arkadasinzi varsa wii si olan gidin deneyin, sahane kontroller direk ama anca exclusive FPS lerde olur o

bunlarin yaninda wii nin cok satmasindaki en buyuk faktor fiyati zaten, ps3 ilk ciktiginda 1 ps3 parasina xbox + wii aliniyordu neredeyse

god of war gibi basarili cevrilmis action oyunu var wii de, nasil oynaniyor soyliyim

nunchukdaki anolog stickle hariket ediyorsun, nunchuk ustundeki ziplama tusuyla zipliyorsun

wiimote u random sallayinca bir saldiri tarzi
B ye baisli tutup sallayinca bi saldri tarzi
A ya basip sallayinca baska bir saldri tarzi
hem B hem A ya basip sallayinca bambaska bir saldri tarzi

ayni hariketleri nunchuku salliyarak yapincada bi farkli kombinasyon daha

ama gamepadle oynadiginizdan ekstra olarak yaptiginiz sadece kontroloru cilginlar gibi saga sola sallamak

sanal gerceklik olmadigindan bir noktadan sonra oyundan kopuyorsunuz, kendinizi oyun icinde kaybetme sansinzi yok cunki hariket etmekten basan sicak (yaz ise ter) ve oturarak bole abuk subuk hariektler yapamadiginizdan ayakta durmaktan bacaklarinizin yanmasi ekleniyor buna

sonra kendinizi koltukta hafif hafif salliyarak ayni hariketleri yaparken buluyorsunuz ilk gaz evresini atlatinca, ve standart gamepad le oynamanin ustune yaptiginiz tek fark hafif hafif kollarinizi sallamak oluyor

3rd person action oyunlari icin baska formul yok yani

is 1st persona gelince bitek anlami oluyor, klavye ve mouse kombosu kadar etkili oda en az, hatta metroid gibi iyi kullanan bir oyunsa kapilari filan sol elle acarken sag elle silahi hazir tutmak filan, veya silahla teror estirirken sol elinizi kullanarak tavana kanca atma filan cidden anlatilmaz yasanir

ama dedigim gibi, yapan firma hem exclusive oyun yapicak hemde ozenli calisicak, oyle oyunlarda 3 senede anca yapiliyor zaten
Sosyal ağlarda paylaş

şöle züpper bi star wars oyunu yapsınlar. alalım ışın kıljını bıjınnn bıj bıj bıj yapabilelim 200$'da veririm sadece cihaza. :D başka birşeye vermem ama starwars falan diyince mantık kayboluyor.

ps3'ün kendisini bile SADECE force unleashed oynayabilmek için aldım :D biraz kısa sürdü patladık gibi ama olsun. yapsınlar şöle güzel bunu. bide güzel starwars oyunu yapsınlar... wii e çıkan çakma oyunlar giibi deil tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
hahah Jerry Lambert hastanım.

Kevin Butler karakteri gerçek olsa şöyle bi CEO yapsalar bunu bi oyun firmasına.

http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2010/09/kevinbutlermovead530pxplay.jpg

yeni move tanıtım videosu çıkmış.

http://www.youtube.com/watch?v=IouhLjSrYNk&feature=player_embedded

düğün fotoğrafını değiştiriyor hastasıyım. vikingim benim.
Sosyal ağlarda paylaş

adam gibi oynamak için kafadan 100 pound gerekiyor yalnız,

kamera, navigatör ve 2 wand desek, hadi wand'ı bire düşürsek yine neredeyse 65-70 pound ediyor. Ee buna oyunda gerekiyor falan derken pahalıya kaçıyor biraz,

Gerçi öncelikle almam gereken oyunları bir alayım, yıl başına kadar 8 oyunluk listem var hehe, Move'u en sona attım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...