Xaero Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben bunu elime dahi almam vibratöre benzio lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Viktor said: sony ve mırosoftun bu sacmalıkların pesınden gıtmesı ıse cok cok cok daha komık abi merak ediyorum ne zamana kadar o elindeki aynı controller ile oynamaya devam edeceksin? tamam bunlar şu an kullandıklarımızın yerini tutamaz ama elbet daha iyileri üretilecek ve daha iyi olacak controllerların bu gittikleri yoldan çıkma şansını da kaçıramaz şu yukarıdaki firmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kac senedir kalvye ile oynamaya devam ediyorsak o kadar senede gamepad kullanilicak abuk subuk yok kafayla kontrol, yok sanal gerceklik kaski falan filan zibilyon tane kontrol cihazi cikiyor PC ye kac senedir hepsi patliyor wii iyi guzelde wii de 40-50 dakika wiimote kullanan oyun oynayinca kollarin cikiyor, su anda ben kesintisiz 8 saat ff13 oyniyabiliyorum fiziksel olarak yorulmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yanlız microsoft ve sony nin bu işe girmesi iyi viktor be öyle deme. nintendo yanlızdı bu sektörde. e bu 2 marka bu işe bukadar reklamla ve yatırımla giriyorsa yarıda bırakmıyacaktır. nintendo gene birşeyler koymak zorunda kalacak üzerine yoksa satışları düşecek. sonuçta natal ve move çıktığı zaman xbox ve ps3 konsol satışları artacak. 1 tane adam gibi exclusive fps ye bile bu controllerları adapte etseler fark yaratır. gidip sony god of war 3 e patch çıkarırsa mesela millet kolları koparcasına oynar be hehe tabi sanal gerçekçilik, yok giyim kuşam, ekrandaki adamla konuşup gerçekçi tepki almalar falan fasa fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fpslere bitiyorum zaten. bu kontroler eğer dedikleri gibi çıkarsa ps3 ümüzün keyfine keyif katılır. birde RTS leri mouse kullanır gibi kullanabilsek. o günde gelecek eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 wii de denendi hepsi :p pointer olarak kullandigindan mouse kadar rahat olmuyor strateji oynarken FPS en azindan metroid cok basarili, wi isahibiysneiz veya arkadasinzi varsa wii si olan gidin deneyin, sahane kontroller direk ama anca exclusive FPS lerde olur o bunlarin yaninda wii nin cok satmasindaki en buyuk faktor fiyati zaten, ps3 ilk ciktiginda 1 ps3 parasina xbox + wii aliniyordu neredeyse god of war gibi basarili cevrilmis action oyunu var wii de, nasil oynaniyor soyliyim nunchukdaki anolog stickle hariket ediyorsun, nunchuk ustundeki ziplama tusuyla zipliyorsun wiimote u random sallayinca bir saldiri tarzi B ye baisli tutup sallayinca bi saldri tarzi A ya basip sallayinca baska bir saldri tarzi hem B hem A ya basip sallayinca bambaska bir saldri tarzi ayni hariketleri nunchuku salliyarak yapincada bi farkli kombinasyon daha ama gamepadle oynadiginizdan ekstra olarak yaptiginiz sadece kontroloru cilginlar gibi saga sola sallamak sanal gerceklik olmadigindan bir noktadan sonra oyundan kopuyorsunuz, kendinizi oyun icinde kaybetme sansinzi yok cunki hariket etmekten basan sicak (yaz ise ter) ve oturarak bole abuk subuk hariektler yapamadiginizdan ayakta durmaktan bacaklarinizin yanmasi ekleniyor buna sonra kendinizi koltukta hafif hafif salliyarak ayni hariketleri yaparken buluyorsunuz ilk gaz evresini atlatinca, ve standart gamepad le oynamanin ustune yaptiginiz tek fark hafif hafif kollarinizi sallamak oluyor 3rd person action oyunlari icin baska formul yok yani is 1st persona gelince bitek anlami oluyor, klavye ve mouse kombosu kadar etkili oda en az, hatta metroid gibi iyi kullanan bir oyunsa kapilari filan sol elle acarken sag elle silahi hazir tutmak filan, veya silahla teror estirirken sol elinizi kullanarak tavana kanca atma filan cidden anlatilmaz yasanir ama dedigim gibi, yapan firma hem exclusive oyun yapicak hemde ozenli calisicak, oyle oyunlarda 3 senede anca yapiliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 onayımı veriyorum wii deki metroid oyunu İNANILMAZ zevkli wiimote ile öte yandan brawldan hiçbi halt anlamadım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 This video contains content from Comcast Entertainment Group, who has blocked it in your country on copyright grounds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 abi wii alip wii sport ve mario kart disinda hic oyun almayan adam war 5 senedir bunnari oynuyo sirf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 şöle züpper bi star wars oyunu yapsınlar. alalım ışın kıljını bıjınnn bıj bıj bıj yapabilelim 200$'da veririm sadece cihaza. :D başka birşeye vermem ama starwars falan diyince mantık kayboluyor. ps3'ün kendisini bile SADECE force unleashed oynayabilmek için aldım :D biraz kısa sürdü patladık gibi ama olsun. yapsınlar şöle güzel bunu. bide güzel starwars oyunu yapsınlar... wii e çıkan çakma oyunlar giibi deil tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 http://i40.tinypic.com/2nvezuv.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 shopto preorderda gördüm alınırı var mı şimdi bu olayın.25-30 pound bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 1 parçası o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bide kamerası vardır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Kamera var, iki tanede kumanda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 hiç wii falan oynamadım ben merak ediyorum nasıl bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 o extra parça yerine sixaxis de kullanılabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=llAI7lNd6OQ http://www.youtube.com/watch?v=KywklJJoJ5s böle bişi işte. masa tenisi, normal tenis falan online olabilecek mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 razzRaziel said: http://i40.tinypic.com/2nvezuv.gif insanlar satın alsın diye ps3 developerlarını çalıştırıyorlar "oturun application hazırlayın lan" diye. kod israfı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Ne zaman geliyo bu he? nezaman tanroom sonunda wandla büyü yapmak!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hahah Jerry Lambert hastanım. Kevin Butler karakteri gerçek olsa şöyle bi CEO yapsalar bunu bi oyun firmasına. http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2010/09/kevinbutlermovead530pxplay.jpg yeni move tanıtım videosu çıkmış. http://www.youtube.com/watch?v=IouhLjSrYNk&feature=player_embedded düğün fotoğrafını değiştiriyor hastasıyım. vikingim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ben alcam ya starter pack mi ne cok pahalı değil bide extradan move gun alırım o da 10 poudn mu neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 adam gibi oynamak için kafadan 100 pound gerekiyor yalnız, kamera, navigatör ve 2 wand desek, hadi wand'ı bire düşürsek yine neredeyse 65-70 pound ediyor. Ee buna oyunda gerekiyor falan derken pahalıya kaçıyor biraz, Gerçi öncelikle almam gereken oyunları bir alayım, yıl başına kadar 8 oyunluk listem var hehe, Move'u en sona attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 çalışma prensibi ne ki bunun? wii de kızıl ötesi alıcı var bunda ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 playstation eye var iste, kamera, o ucundaki topu track ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar