sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 oncelikle, umarim acilmamistir. aramaya inandim ve bulamadim. http://www.ntvmsnbc.com/id/25067264/ Kadının alnında geçtiğimiz yıl oluşan şişkinlik, zamanla büyüyüp, uzamaya başladı ve 6 santim uzunluğunda bir boynuza dönüştü. Kızı Zhang Guozheng, geçtiğimiz yıl kadının alnında beliren şişliği ciddiye almadıklarını söyledi: "Zamanla bir boynuz çıkmaya başladı ve şimdi altı santim uzunluğunda. Şimdi de alnının diğer tarafında benzer bir çıkıntı var. Büyük ihtimalle o da boynuza dönüşecek." Güneşe fazla maruz kalan yaşlıların ciltlerinde şişkinlik ve çıkıntılar olabileceğini söyleyen doktorlar, böyle bir vaka ile ilk defa karşılaştıklarını belirtiyor. yorumum: OHA tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 X-men gerçek oluyor. 2012. foton kuşağına ufaktan girdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Boynuzlanmıştır diyecektim, 101 yaşındaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 anam, seytan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ben açıcaktım bunu acılmıştır diye açmadım. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 oğlu hellboymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 lan bole şeyler neden hem çin de oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 şeytanla anlaşma yapıp ölümsüz olmuş heralde 101 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 http://heavenawaits.files.wordpress.com/2009/09/horn-2.jpg http://www.burlingtonnews.net/horn_china.jpg http://cdn.myanimelist.net/images/characters/16/61873.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 resimlerin neden hepsi çekik gözlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 BUNLAR NE LAN!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 AĞMAN TANRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bence kadını sevgilisi aldatmıişX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hep söylüyorum zaten insanlarda boynuz olmalı kesinlikle. kuyruk ta lazım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 abi lütfen evrim laflarına başlamayın yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 işte ejderin çocukları, çinin gururu bunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 GERGE said: http://www.burlingtonnews.net/horn_china.jpg abi çok pis çağrışım oldu dsfdskfkdsf LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 DoruK said: oğlu hellboymuş Hellboy geldi bnmde aklıma direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 umarım başıma böyle bir şey gelmez. ürkütücü bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 dünyada her 5 kişiden birinde gözüküyomuş zaten Bonec aman dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 çinliler ne bulsa yedikleri için böyle yan etkileri oluyordur diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 unicorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Başınıza geldiğini düşünsenize. Ameliyat'da kalıcı çözüm olmuyormu, yeniden çıkıyormuş. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 zabraktır belki teyze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar