Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada Bugün Otobüs ve Minibüsler Çalışmıyor

Myshkin

Öne çıkan mesajlar

İndirim kararını protesto etmek için bugün çoğu araç çalışmayacakmış. Arkadaşımla konuşuyorduk duraklarda insanlar birikmiş, özel arabası olanlar arabasıyla gitmeye çalışıyormuş.

Millet grev yapınca olan halka oluyor o yea diyenler bu olanları da görür inşallah. Tek mutluluğum bugün dersimin olmaması.
Sosyal ağlarda paylaş

Buna karşı protesto olarak tüm işler haklı olarak durdurulabilir. Ulaşım bir hak ve diğer işlerin yürümesi için gerekli. Durduğunda veya aksatıldığında ortaya bir çok sorun çıkar.

Bunun yapılacağı önceden söylenmişti ve bu konuda bazıları uyarmıştı yapmamaları için.
Sosyal ağlarda paylaş

Ee arkadaş çok normal. 7 sene önce o zamana göre haksız bir zam yapılıyor, dava açılıyor, adalet sisteminin yetersizliginden dolayı dava anca 7 senede sonuca varıyor ve 7 senede artık yeni ekonomik duruma göre "normal" hale geen fiyatlar 7 sene öncesine dönünce aşırı ucuz/az kaçıyor.

Kusra bakmayında en büyük suç ne grev yapan minibüsçülerde, ne mahkemelerde, nede 7 sene önce o aman icin haksız olan zamma dava açan tüketicide.

En büyük suç dava vs açılırsa bu tip bir bokluk olamabilecegini tahmin edemeyen vasıfsız belediyede.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle, ayrıca 7 sene önce odtüye gelmiş ve yıllarca odtüde kalmış mezuniyetin ardından da ankaradan koşarak kaçmış (allah düşman başına vermesin öyle şehri) biri olarak ben nasıl kurtaracam paramı diye sorarım, yıllarca kazık fiyattan bindik şimdi fiyatlar indi ama ben ankarada değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Beni kızdıran deli adamın biri çıkıp usulsüz iş yaparken kimsenin karşı çıkmaması, her taşıta zam gelince halkın mahkum olarak binmesi, özel halk otobüsü-belediye-dolmuş paraları kazanmaları. Şimdi mahkeme aleyhlerinde karar verince napcaz rararö yapmaları. Tabi ki 7 yıl önceki ücretle şuanda işlerine devam edemezler, haklarını savunmakta da haklılar ama keşke sağduyulu olmayı bilseler.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar itiraz etmek için daha ne yapsınlar, mahkemeye vermişler. Burada birinci suçlu bu işin 7 yıl sürmesine neden olan ve sonuçtada böyle saçma bir karara varan mahkeme(yada sistem mi desem) ikinci suçlu da bu davanın açılmasına neden olan ve işlerin bu hale gelmesine neden olan belediye. Burada sıradan vatandaşın hiçbir suçu yok. Adam nerden bilsin mahkemenin 7 yıl sonra böyle abzürd bir karar vereceğini.
Sosyal ağlarda paylaş

güyya burası türkiye'nin başkenti ama otobüs yok, sabah milli kütüphane önünde nerden baksanız 200 tane odtülü-hacettepeli öğrenci otobüs bekliyordu. Birinin kulakları çok çınlaşmıştır bugün diye düşünüyorum çünkü insanlar bayaa sövdüler bugün. Bir de utanmadan halktan anlayışlı olmasını bekliyoruz diyor! İnsanlar okuluna-işine gidemiyor ne anlayışı bekliyor anlamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

Mahkemenin verdiği karar saça. Toplu taşıma da indirim yapılması tamam güzel de 7 yıl öncesinin fiyatlarına dönülmesi komik olmuş.

xaty said:

Buna karşı protesto olarak tüm işler haklı olarak durdurulabilir. Ulaşım bir hak ve diğer işlerin yürümesi için gerekli. Durduğunda veya aksatıldığında ortaya bir çok sorun çıkar.

Bunun yapılacağı önceden söylenmişti ve bu konuda bazıları uyarmıştı yapmamaları için.

numberten said:

Mahkeme de eşşeğin kulağına su kaçırmış. off insanlar çok perişan olmuştur garanti.

mahkemenin kararı doğru, dolmuşçular da bunu biliyordu.
hatalı olduğu söylenen olayı, Melih Gökçek abilerinden aldıkları güçle umursamadılar, şimdi eylem yapıyorlar.

mahkemeye neden bu kadar yüklendiniz onu anlamıyorum. bir suç varsa cezası verilir, ceza olarak da bu tercih edilmiş.
merak etmeyin, birkaç aya kalmaz bir yolu bulunur, eskisinden de fazla paraya çıkartılır dolmuş ücretleri.

işin içinde Melih Gökçek varsa her şey olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...