Farinal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hadi bana post apo tavsiye edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 iyi oldu actigin. ben de istiyorum tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 98 den sora çekilmiş bütün türk filmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 waterworld ve postman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 afişli falan koyun abi ya güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/The_Scarlet_Plague şunun güzel bi filmini çekseler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 post apo nedir yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Farinal said: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Scarlet_Plague şunun güzel bi filmini çekseler ya ooo saygı duydum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Coder said: post apo nedir yaw post apocalypse madmax vari bir dünya düşün mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 büyük bi felaket olmuş. çok kişi ölmüş falan. böyle devlet kanun düzen vs kalmamış mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 i am the legend iste. cok mu sacmaladim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_dystopian_films#Post-apocalyptic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 the road izlemeyen mi kaldı şu son bir ayda paticikte :D i am legend izledim. başka? şöyle bilinmedik kalmamıştır hepsini izlemişizdir diyordum road'un çıkması ümit verdi bana o yüzden açtım başlığı arada derede kalmış vardır belki 1-2 diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 izlemedim ama the book of eli de öyle diyorlardı sanırım. pek beğenilmedi diye biliyorum bu arada. bizi aydınlatırsa iyi olur. demin babylon ad izledim ama açıkçası birşeye benzemiyordu. yarısı post apocalyptic, yarısı cyberpunkımsı...unrated versiyonu iyi diyorlar onu izlemek lazım. o konuda da aydınlatan olursa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 wall-e sevimli post-apo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 jericho var dizi onu izleyin o da post apo sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 post-apocalypse'e post apo diyenin post-apocalyptic film izlemeye hakkı yoktur diyorum (:P) Waterworld ve Postman'in yanında Tank Girl izlenmesi şarttır. Book Of Eli az post-apocalyptic çok hristiyan propogandası olmuş diyorlar. City Of Ember, Escape From New York, Judge Dredd, Wizards, "çöl dünyası"nda geçmiyor olsa bile, "apocalyptic" bir hadise sonrasında kurulan dünya düzeninden bahseder, güzel filmlerdir. ayrıca Postman, Mad Max, Tank Girl, Fallout severlerin Six-String Samurai filmini mutlaka izlemesini tavsiye ederim. Şahane bir film olmuş o, geçenlerde izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bayılırım post apocalyptic filmlere,The Road'un hala çıkmamış dvdrip'i,bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 12 monkeys izle gerçi kesin izlemişsindirde bir daha izle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Film bulamayanlara: http://forum.paticik.com/read.php?10,3518013,3559308 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Jahrein said: 28 days /28 weeks later zombi filmi diyen var. ama bana kalırsa daha çok post apo. zombi apokalips diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Quiet Earth de epey iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Omega Man Escape From New York falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Jahrein said: 28 days /28 weeks later zombi filmi diyen var. ama bana kalırsa daha çok post apo. mad max :D söylememe bile gerek yok dark city children of men mad max izlemedim bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 GERGE said: Quiet Earth de epey iyidir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar