fizban Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 arcane said: Ben daha bir NFS insanıyım, böyle inanılmaz OST olsun, hatunlar olsun, hikaye olsun, film gibi aksın, herşey gece olsun falan. Ama bu oyun yine sandboxın, araba kullanmanın kralı olmuş.of yok mu ? yandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 SeaGle said: Eski oyundaki gibi tamponlar yere falan vuruyo mu yokuş yukarı giderken. Yolun geometrisini düzeltmişler mi? sırf bu yüzden oyundan soğumuştum ikincisinide denedim o olay düzelmiş ama sürüş kalas olmuş oyunun renk paletide gerçekçi durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 nerden nereye gelmişiz vay be... before: http://img155.imageshack.us/img155/1440/td3.png after: http://img708.imageshack.us/img708/4849/1296032179.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Ben ilk gördüğümde böyleydi: http://www.myabandonware.com/media/captures/T/the-duel-test-drive-ii/the-duel-test-drive-ii_11.png hayran hayran bakmıştım. Sonra camlar çatlamıştı. Demiştim adamlar yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 aha cikti mi bu yau?! tez zamanda ekran karti aliyorum eheh. 5670 veya 5750 falan yeter heralde bu oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kokpit kamerası olan yarış oyunlarını daha oynamadan gözümde +3 puan kazanıyor ferrari süremedik bi nfs yüzünden açlığımı gidereyim bari sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Görevler inanılmaz iyi olmuş. (tu) Anlayamadığım şeyler var. Bir görevde 30k aldım ama öbür görevlerin ödülü 2k-5k. Aynı tip görev bile 5k veriyor. Bir de şampiyonalar için belirli tip arabalar lazım, C4, A5 falan. Bu durumda araba upgrade'i için çoook sayıda görev yapmak mı lazım zira gördüğüm düzgün sayılacak tek gelir kaynağı şampiyonalar. Ancak misal, bir kez C4 şampiyonası kazanınca haritada başka C4 şampiyonası çıkmıyor. Kaçırdığım birşey mi var yoksa bildiğin grind mı? Ferrari gibi arabalara modifikasyon kapalı. Acaba modifiye izinlilerden fiyat/performans güzeli, aynı seviye bir araba yapmak mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Xboxda oynuyorum da; Yahu bu ehliyet alirken son bolumde arabayi yolda nasil tutuyorsunuz yahu? Cildirtti yolda durmuyor araba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 gecko said: kokpit kamerası olan yarış oyunlarını daha oynamadan gözümde +3 puan kazanıyor ferrari süremedik bi nfs yüzünden açlığımı gidereyim bari sdfs ahaha zaten real lifetan ümidini kesmiş ferrari konusunda. nfs ye dert yanıyo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 super oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Keyifle oynuyorum ama araç upgrade için discovery istemesi inanılmaz uyuz etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Sakin ama sakin offroad icin hummer almayin. B4te anamagladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 oyunu klavyeyle mi oynuyosunuz yav. bana bi garip geldi input lag var sanki. dokunup bırakınca hiç dönmüyor sonra birden dönüyor böyle sanki geç tepki veriyor anlamadım. fps 60 civarlarında geziniyor ama anlamadım. virajı döneyim derken slalom yapmaya falan başlıyorum bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Arabalar kalkmıyor. Bir de fizik motoru suyu yağ olarak algılıyor sanırım, ıslak zeminde bir arabanın öyle kaymasının tek yolu zeminin yağ kaplı falan olması çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 full screen oynayamıyorum video ayarlarında yok nasıl yapabilirim bide klavye ile oynamak çok korkunç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Su bence de abartılmış. Kalkış zamanlama ile alakalı gibi geldi bana ama beceremedim. Kontrol sorunları, en azından benim yaşadıklarım araba kaynaklı. İyi arabamda sorun yaşamıyorum ama misal Golf sürerken mühendiz beyi çağırmak istedim :/ Fullscreen için Alt+Enter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 arcane said: Ben ilk gördüğümde böyleydi: http://www.myabandonware.com/media/captures/T/the-duel-test-drive-ii/the-duel-test-drive-ii_11.png hayran hayran bakmıştım. Sonra camlar çatlamıştı. Demiştim adamlar yapmış. aaabi sapık gibi oynuoduk abimle, o ferrari ben porche alırdık. Benim arabam dar diye iki arabanın arasından falan geçerdim. Ulen neydi beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 araçlar çarptığında lastik top tepkisi mi veriyor yoksa bana mı öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Griswold said: Arabalar kalkmıyor. Bir de fizik motoru suyu yağ olarak algılıyor sanırım, ıslak zeminde bir arabanın öyle kaymasının tek yolu zeminin yağ kaplı falan olması çünkü. aynen ole abi, su aptal licence seysinde canim cikti su efektini direk abartmis adamlar ya, buzlanmada ole kaymaz araba hani anca buzun ustune yag filan dokucen o sekil kaymak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Yazmayı unuttum, ben Robocop falan (en kötü ilk 3'e rahat girebilir) oynayabilecek kadar midesiz bir adamım oyun konusunda, ama bu kadar kötü seslendirme hayatımda görmedim (duymadım olacak tabi sdf) arkadaş. Gram dikkat etmem seslendirmeye, öyle işlerden anlamam da. Müziklerini de beğenmedim de hadi o zevk meselesi sorun değil, seslendirmeler tek kelimeyle iğrenç. Bütün kadınlar haber bülteni sunuyor, bütün erkekler hava durumu. Saçma yerlerde diksiyon öne çıkarır vurgular falan ARRRGH. Seslendirme yaparkenki yüz ifadelerini canlandırabiliyorsunuz öyle fena lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Ehliyet muhabbeti oyunun kalanından zor ehueh. Ses namına herşey bence de kötü. Araba sesleri de bir garip. FO3 gibi aynı suratı 30 yerde görüyorsun falan. Genel kanı sağlam bir yama ihtiyacı olduğu. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu haliyle bile yarış namına oyun akıyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 araba sesleri çok az geliyor ya. bu arada garip lagimsi problemimi çözdüm: tdu ilk açıldığında çıkan pencerede menu var. ordan ayara girip directsounda çevirdim dedim sonra HAH lan böyle işte dsfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 para yetismiyor ya, primm midir ne halttir ile guzel par agelmio, timedlar baya kasis olmus e para olmayinca turnuvalar icin araba ve o arabalari sakliycak ev de alinmiyor ama TDU dan 10 kat iyi gene, yandaki arabayi cizince 4 blok oteden isinlanip 10000$ ceza kesen polislerdne kurtulmus oyun oe neydi oyle ya, honolulu emniyet genel mudurlugu bariz imperial legion dan recruit almis gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 PrudenT said: araba sesleri çok az geliyor ya. bu arada garip lagimsi problemimi çözdüm: tdu ilk açıldığında çıkan pencerede menu var. ordan ayara girip directsounda çevirdim dedim sonra HAH lan böyle işte dsfjh Bende o araçlardaki/tuşlardaki ağırlığı anlamsız bulmuştum. Deneyeyim bakayım. Ehliyet sınavları ne zor kardeşim öyle abartmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Abi bunu aldım, bilgisayar bozuldu, oynayamadım içimde kaldı. Nasıl oyun, güzel mi :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar