Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test Drive Unlimited 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Görevler inanılmaz iyi olmuş. (tu)

Anlayamadığım şeyler var. Bir görevde 30k aldım ama öbür görevlerin ödülü 2k-5k. Aynı tip görev bile 5k veriyor. Bir de şampiyonalar için belirli tip arabalar lazım, C4, A5 falan. Bu durumda araba upgrade'i için çoook sayıda görev yapmak mı lazım zira gördüğüm düzgün sayılacak tek gelir kaynağı şampiyonalar. Ancak misal, bir kez C4 şampiyonası kazanınca haritada başka C4 şampiyonası çıkmıyor. Kaçırdığım birşey mi var yoksa bildiğin grind mı?

Ferrari gibi arabalara modifikasyon kapalı. Acaba modifiye izinlilerden fiyat/performans güzeli, aynı seviye bir araba yapmak mümkün mü?
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Ben ilk gördüğümde böyleydi:

http://www.myabandonware.com/media/captures/T/the-duel-test-drive-ii/the-duel-test-drive-ii_11.png

hayran hayran bakmıştım. Sonra camlar çatlamıştı. Demiştim adamlar yapmış.

aaabi sapık gibi oynuoduk abimle,
o ferrari ben porche alırdık. Benim arabam dar diye iki arabanın arasından falan geçerdim.
Ulen neydi beeee
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold said:

Arabalar kalkmıyor. Bir de fizik motoru suyu yağ olarak algılıyor sanırım, ıslak zeminde bir arabanın öyle kaymasının tek yolu zeminin yağ kaplı falan olması çünkü.

aynen ole abi, su aptal licence seysinde canim cikti

su efektini direk abartmis adamlar ya, buzlanmada ole kaymaz araba hani anca buzun ustune yag filan dokucen o sekil kaymak icin
Sosyal ağlarda paylaş

Yazmayı unuttum, ben Robocop falan (en kötü ilk 3'e rahat girebilir) oynayabilecek kadar midesiz bir adamım oyun konusunda, ama bu kadar kötü seslendirme hayatımda görmedim (duymadım olacak tabi sdf) arkadaş.
Gram dikkat etmem seslendirmeye, öyle işlerden anlamam da. Müziklerini de beğenmedim de hadi o zevk meselesi sorun değil, seslendirmeler tek kelimeyle iğrenç.
Bütün kadınlar haber bülteni sunuyor, bütün erkekler hava durumu.
Saçma yerlerde diksiyon öne çıkarır vurgular falan ARRRGH.
Seslendirme yaparkenki yüz ifadelerini canlandırabiliyorsunuz öyle fena lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ehliyet muhabbeti oyunun kalanından zor ehueh. Ses namına herşey bence de kötü. Araba sesleri de bir garip. FO3 gibi aynı suratı 30 yerde görüyorsun falan.

Genel kanı sağlam bir yama ihtiyacı olduğu. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu haliyle bile yarış namına oyun akıyor arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

para yetismiyor ya, primm midir ne halttir ile guzel par agelmio, timedlar baya kasis olmus e para olmayinca turnuvalar icin araba ve o arabalari sakliycak ev de alinmiyor

ama TDU dan 10 kat iyi gene, yandaki arabayi cizince 4 blok oteden isinlanip 10000$ ceza kesen polislerdne kurtulmus oyun

oe neydi oyle ya, honolulu emniyet genel mudurlugu bariz imperial legion dan recruit almis gibiydi
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

araba sesleri çok az geliyor ya. bu arada garip lagimsi problemimi çözdüm: tdu ilk açıldığında çıkan pencerede menu var. ordan ayara girip directsounda çevirdim dedim sonra HAH lan böyle işte dsfjh

Bende o araçlardaki/tuşlardaki ağırlığı anlamsız bulmuştum. Deneyeyim bakayım.

Ehliyet sınavları ne zor kardeşim öyle abartmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...