QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Küçüklüğümden beri hayvanları çok severim. Köpek(bahçede), kuş, su kamplumbağası, tavşan gibi bir sürü hayvan besledim. Kedi almak istediğimi anneme söylediğimde "Evde bakamayız" "Sen onu benim başıma bırakıp gidersin" vs vs gibi bir sürü bahane öne sürdü. Lisedeki resim hocam da evinin önündeki bir kedi yavrusundan bahsediyordu sürekli. 2 kardeş doğmuşlardı, yavrulardan birini araba ezince, anne kedi öteki yavruyu da terk etmişti. Bu ufaklık da tek başına yaşamaya çalışıyordu sokaktaki diğer büyük kedilerle... 2004 senesinin Ekim ayıydı, iki aylık aralıksız ısrarlardan sonra annemi ikna etmiştim. Resim hocam kediyi yakalayıp getirecekti. Okulun hemen karşısındaki veterinerde ilk bakımları yapıldıktan sonra eve götürecektik. Ders bitiminde heyecanla veterinere koştum. Resim hocamın kucağındaki kutuda ürkek, şaşkın siyah beyaz bir kedi yavrusu vardı. Leş gibi balık kokuyordu, çöpleri karıştırıyormuş o gün...Annem de orada tabii, "Ece bu çok pis ya alamayız" dedi. Resim hocam sağolsun, "Durun bi Canan Hanım, bi yıkansın öyle görün" diye ikna etti. Kediciği aldılar yıkayıp kurutup getirdiler. İyice korkmuş, korkudan dili dışarı çıkmış şapşal bir ifade ile "Beni kurtarın" der gibi bakıyordu. Ben görür görmez aşık olmuştum kediye, annem de kıyamadı. "Alıyoruz" dedik, "bundan sonra bizimlesin ufaklık"... 2004 senesi, 5 aylık bir kedi yavrumuz oldu, aldık eve getirdik. Annesi yetiştirmediği için miyavlamayı bile bilmiyor. Sokaktaki büyük kedilerden yediği dayaklar yüzünden sol gözü az görüyor, yaralı... O kadar savunmasız, o kadar sevgiye ve ilgiye muhtaç ki... Mamasını, mama kabını, oyuncaklarını aldık, aşılarını yaptırdık, artık benim kedimdi, kızımdı benim. "FISTIK" koymaya karar verdik adını, fıstık yeşili gözlerinden dolayı... Çekingenliğini attı yavaş yavaş,evde oradan oraya koşmaya fareleri ile oynamaya başladı. Okuldan geliş saatimi ezberlemiş kerata, beni kapıda beklerdi. İlk gece ve arada tatile gittiğim mecburi zorunlu ayrılıklar haricinde istisnasız her gece birlikte uyuduk. Ben eve geç kalsam, gelmesem uyumazdı zaten. Gittiğim her yere götürmeye çalıştım onu, 6 yıldır hiç ayrılmadı bebeğim benim yanımdan. Uslu uslu yatardı kucağımda ben ders çalışırken, canı sıkılınca kafasını kaldırıp "eee ee" derdi miyavlayamadığı için. Tararken zevkten hırıldar, göbeğini kaşıtmak için sırt üstü devrilirdi. Bebeğim, biricik kızım, fıstığımda malesef rahim kanseri şüphesi var. Rahim içi iltihapla dolmuş. Kısırlaştırmamıştım belki bebekleri olur diye, kıyamıyordum da açıkçası. Gördüğü kortizon tedavisinden ötürü çok kilo aldı, karnının iltihap ile dolduğunu o yüzden şiştiğini fark edemedim. Dünden beri kusuyor, kahroluyorum, ağlıyor ben de ağlıyorum. Yarın ameliyata gidiyoruz dostlar, rahmi alınacak ama kilolu olduğu için riskli bir ameliyat. İçerideki durumu da bilmiyoruz dedi doktorlar. Bize şans dileyin. Bebeğimi benden almasınlar, ben onsuz yapamam. http://img169.imageshack.us/img169/6157/bebeiml.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 :( inşallah bi sorun çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bol şans, iyi düşün iyi olsun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 of yerim çok şirinmiş, başarılı geçer umarım ameliyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 allah kahretmesin çok hüzünlü yazmışsın. birşey olmaz umarım.anlıyorum bu hayvan bağlılığını ve korkunu ya,köpeğim var benim de aşığım resmen. neyse umarım birşey olmaz.zaten birsürü şey çekmiş garibim.kıyamam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Teşekkür ederim hepinize :)-D Çok kötü hissediyorum kendimi, içimi dökmek istedim, wot için üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 burtonesk said: çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 geçmiş olsun, problemsiz atlatırsınız umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Ne lanet şey şu kanser, insanı da hayvanı da mahvediyor. Umarım fıstık sağlığına kavuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 İnşallah ameliyatı çok çok iyi geçer ve de en kısa zamanda sağlığına kavuşur fıstık. İsmi gibi fıstıkmış bide cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Teşekkür ediyoruz, iyileşince size yeni fotolarımızı koyarız inşallah bebeğimle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Umarım kedicik kurtulur. İyi haberlerini bekliyoruz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 of ece tekrar geçmiş olsun:/ haber edin bana da :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 dua et selinim, yarın ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Geçmiş olsun iyi geçer umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Geçmiş olsun ya. Umarım iyi geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 geçmiş olsun ama geçmez bence ölür o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyla alakalı değilde, kedi senden yaşlı ve erkek olsaydı "babama şans dileyin" diyecek miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 adamınbiri said: geçmiş olsun ama geçmez bence ölür o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 oyy yazık. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 işallah yarın yıne kucak kucaga yatarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 CapN said: Geçmiş olsun iyi geçer umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 eski said: işallah yarın yıne kucak kucaga yatarsınız amin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar