HoeZ Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 [img=http://img527.imageshack.us/img527/9205/sdfl.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 adını görmediğimiz iyi oldu hemen facebook a ekleyecektik lan yoksa kendimizi tutamayıp. ayrıca özsuyu gibi gözüküyor sansür de girince soyadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 çok iyisiniz ne be sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ismin onur özgün moruk. eskşehirde oturuyorsun. adamlarımı oraya yöneltiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 soyadın da özçelebi dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 onur -> cok iyisiniz yemek sepeti -> B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Zeren'e odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ALIN BU FAKİRİ TOSTUNU HARAM EDİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 offf fakir tost yiyor ben gideyimde double quarter pounder alayım şimdi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 double quarter pounder çıktı mı ya onu istiyodum ben, anında 9000+ kcal patlaması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 benimki yolda şu an ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ÇOK IYISINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bi mesenesini alamadın mı la yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 tost mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Eğer adamın ismini çözdüyseniz, siz de şu gruba girerek kendisini destekleyebilirsiniz >:D< (sırf abuk bi post yazmak için facebookta aratınca kendisinden önce ilk olarak karşıma bu grup çıktı valla :D ) sadece ismini çözenler http://www.facebook.com/group.php?gid=325160375748 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ttrehber.turktelekom.com.tr'den; Onur Özgün Yenibağlar Mah, -, Eskişehir 0222 3304659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 oha adamın ağzına tükürmüşsünüz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 EYV ama ya EYV demiş sonda hauehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Alexi'de bizimkileri logları duruyor olması lazım, onları bulursam koyarım asıl. Herif bir kere 15 dakika tuttu müşteri hizmetlerindeki adamı, bu restoranda neden midye dolma yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 isim onur ozgun oylesine cizdim okunmamasını istesem full karalardım gizem olsun maksat ehuhe bir de lan patide ne derler diye iddiaya girdik kesin ismi okumaya çalışırlar diyen arkadaş kazandı :D kızdan msn isteme ve tosta fakir derler diyende oldu gerçi ama bariz isim okumaya çalışanlar win dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ben de msnden yazıcam diye yanlışlıkla "amk" li falan bişey yazmıştım burdan bi bayana özür diledim sonra önemli değil demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 (tu) :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Dün akşam 19:08 de verdiğim Mc siparişi 19:17 'de kapımdaydı. Mc on dakikanın altına inmeyi başararak bu alanda bir rekora imza attı benim nazarımda. Teşekkürler Mc not: tabi yemeksepeine de tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 /b/tard ları gecmiş ya garbage insanı, adamın adresini numarasını felan bulmuslar, ehuahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 açlık tribi sonrası notlara 'ABİNOLURABİ' yazmam hiç iyi olmamıştı bi kere. adam geldi kapıya. o fişte yazıyorya not. okudu. gülme krizine girdi. biz ayrı güldük ehehe falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar