Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS Uygulamaları

di

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Where's Geek - çok tatlı tasarımların olduğu bir oyun. resimdeki gizli karakteri bulmaca oyunu. ama game of thrones'tan tut star wars'a kadar karakter uyarlaması yapmışlar:)

sniper 3d - çatır çatır headshot yapmaca oyunu

checkpoint - drift yaparak bişeyler işte çabuk bitiyo

crossy road - salaklığıyla kendine bağlayan bi oyun sdfs amaç trafikte karşıya geçmek

retry - sinir bozucu bi uçak oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

Hep oyun tavsiyesi var birazda dergi ıvır zıvır tavsiye edin aljazeera dergi çok güzel,bir de sanal basın diye uygulama var haber sitelerini topluca sunuyor göz gezdirmek için ideal diğeri de yazaroku da fena değil. Manşet appı sıkıntılı düzgün güncelleme yapmıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

okumadan onaylayacağım terms of useda belki ona da bişey vardır diye sorayım dedim de, neyse kullanacağımda açarım madem yüklüyorum

Edit: e bunu kapatır kapatmaz geri açılıyo, onavonun özelliği mi tüm vpnler mi böyle

Edit2: çözdüm, sağdaki info tuşuna tıklayınca orda istendiğinde bağlan diye bişey var onu kapatınca kapandı
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Video izlemek için avplayer mı satın alayım its playing mi? İkisinin de beleşi ac3te telif sıkıntısı çıkardı, paralısının çıkarıp çıkarmayacağı hakkında bi bilgim yok. Parası neyse vereyim sıkıntı çıkarmasın sdf

İpad 3te kullanıcam ben, aile paylaşımıyla hatunun ayfon5te de kullanabilirsek iyi olur tabi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...