aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 google calendar kullanin ortak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 aquila said: google calendar kullanin ortak. aynı mail adresini başka telefona senkronize edebiliyomuym aynı anda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Calendar'i bilmiyorum da spreadsheette cok rahat yapiliyor, inv atip yetki metki veriyorsun. Muhtemelen Calendar da benzer sekilde calisiyordur, tek calendar, ortak kullanim seklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ikinizin alette de ios varsa reminders da kullanışlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ikimizinki de ios ne kadar basit olursa kullanımı o kadar iyi. saat ve isim yeterli oluyo çünkü. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 o zaman ortak reminders kullanın hem randevu bitince tek tuşla yollarsınız ayrıca dürtüyor vakit gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Noldu bu klavye app'leri, auto complete'li falan çıkacaktı? Var mı kayda değer, kullandığınız app'ler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 swype beles bu hafta ama ben begenmedim ya. 4S ile hem klavyenin yuklenmesi 1-2 saniye gecikiyor, hem de turkce icin uygun degil bu kaydırarak yazma olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 soyleyin bakalim. ipad gazetelikte takip ettigim bir kac dergi var. is yerinde bilgisayar oldugundan ipad'i yanima almiyorum. macbook'ta o gazetelikleri emulator vs ile okuma sansimiz var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Leo's fortune The amazing spider-man 2 Hitman go Bunlar 2 liraya düşmüş. Enparayla 1 liraya geliyor tanesi (kampanyanın son ayı) Spotify 3 aylık pre 1 aylık fiyata düşmüş. Enparayla onun da yarısı iade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Ne zamandır piyasada bilmiyorum da Paperama'ya baya sardım bu ara. Kağıt katlamaca falan işte, oynayın çok zevkli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 stick hero oynuyorum cok sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Nitrome eski flash oyunlari Ice Breaker'i iOS'a port etmis. Onu yuklmedim, guzel oluyo metroda falan da eski tadi yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Where's Geek - çok tatlı tasarımların olduğu bir oyun. resimdeki gizli karakteri bulmaca oyunu. ama game of thrones'tan tut star wars'a kadar karakter uyarlaması yapmışlar:) sniper 3d - çatır çatır headshot yapmaca oyunu checkpoint - drift yaparak bişeyler işte çabuk bitiyo crossy road - salaklığıyla kendine bağlayan bi oyun sdfs amaç trafikte karşıya geçmek retry - sinir bozucu bi uçak oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Hep oyun tavsiyesi var birazda dergi ıvır zıvır tavsiye edin aljazeera dergi çok güzel,bir de sanal basın diye uygulama var haber sitelerini topluca sunuyor göz gezdirmek için ideal diğeri de yazaroku da fena değil. Manşet appı sıkıntılı düzgün güncelleme yapmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 İpadden online banka işlemleri yapıyorum bol bol, onavo vpn yüklesem banka hesaplarımla şlgili bi risk almış olur muyum? Vpnsiz devam mı edeyim yoksa? Bıktım telekomun otu boku engellemesinden bi yandan da, buna çözüm ne var vpn harici? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 tek dokunusla vpn kapat aç yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 okumadan onaylayacağım terms of useda belki ona da bişey vardır diye sorayım dedim de, neyse kullanacağımda açarım madem yüklüyorum Edit: e bunu kapatır kapatmaz geri açılıyo, onavonun özelliği mi tüm vpnler mi böyle Edit2: çözdüm, sağdaki info tuşuna tıklayınca orda istendiğinde bağlan diye bişey var onu kapatınca kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bankaya da girebilirsin ya onavo ile sıkıntı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 telefonla çektiğim bi videonun bi köşesine istediğim bi yazıyı ya da logoyu ekleyebilecek bi uygulama var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 https://itunes.apple.com/us/app/video-watermark-add-subtitles/id835841504?mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 6.49₺ a esaywatermark pro herbiseyi aldım ama aslında istedigim videoyu cekip bittiginde otomatik eklenmiş olmasıydı öyle bisey bulamadım, mecbur cektikten sonra üstüne yazdırıcam senin verdigin yapıyo mu bi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Video izlemek için avplayer mı satın alayım its playing mi? İkisinin de beleşi ac3te telif sıkıntısı çıkardı, paralısının çıkarıp çıkarmayacağı hakkında bi bilgim yok. Parası neyse vereyim sıkıntı çıkarmasın sdf İpad 3te kullanıcam ben, aile paylaşımıyla hatunun ayfon5te de kullanabilirsek iyi olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 İnfuse 3 kullanan var mı? Dts çalıştırabildiğini söylüyo prosunun ama 21 tl. Ac3 killer ile filmlerin ac3ünü aac ye mi çevirsem bunu mu alsam bilemedim. Enparayla da yarısı geri gelcek aslında, ama iyi midir işte programı kullananınız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 skyward oynayan var mı? flappy bird gibi sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar