Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS Uygulamaları

di

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Selamlar,
Bir oyun türü arıyorum. Oyun kültürüm olmadığı için nasıl anlatacağımı da bilemiyorum. Böyle diablo gibi savaştıkca levelim artsın. Harita üzerinde öldürdüğüm yaratıklardan set silah düşsün. Biriktirdiğim puanları stat olarak verebileceğim bir oyun türü ya da oyun varmıdır? Teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Anonim sosyal ağ SECRET app'i çıkmış. Paylaşmak istenilen sırları resme çevirip paylaşıyor. Sırrınız beğeni aldıkça 'çevrenizdeki' daha çok kullanıcıya ulaştırılıyor. Paylaşılan bir sırra yalnızca anonim olarak yorum yapabiliyorsunuz.

Buraya kadar herşey güzel. Ancak üye olurken zorunlu olarak mail adresi istiyor. Takıntılı iseniz üye olmadan önce sahte bir eposta almak için de uğraşmamız gerek. Opsiyonel olarak da rehberinizi ve konumunuzu paylaşmanızı istiyor. İzin vermeyince ise "arkadaşlarınızın sırlarını görmek istemez misiniz?", "kendi dilinizde, sizinle alakalı dedikodulardan haberdar olmak için konumunuzu görmemize izin verin" gibi uyarılarla tacize başlıyor.

Anonimlik konusunda bana samimiyetsiz geldi ama yine de merak eden olursa indirip bakabilir. Android sürümü de mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...