Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 akşam 6-7:30 arasında pazaryeri o zaman abi gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 appstore'daki en iyi koşu uygulaması şu bence; https://itunes.apple.com/tr/app/zombies-run!/id503519713?mt=8 konulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 iPad'e lightroom gelmiş. kullananlar windoz versiyonuyla bir karşılaştırma yapabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 soccer moves oyununu öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 https://itunes.apple.com/tr/app/horn/id549350579?mt=8 Horn ücretsiz olmuş kısa süreliğine, oldukça iyi bir oyuna benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 hitman go çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Catze said: https://itunes.apple.com/tr/app/horn/id549350579?mt=8 Horn ücretsiz olmuş kısa süreliğine, oldukça iyi bir oyuna benziyor. çok güzelmiş, iyi ki söyledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Civ revo oynayan ya da deneyen var mı ipadde? Ya da civ like önereceğiniz oyun var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ios için ekrana otomatik dokunma/tıklama gibi macro yapılan program var mı bildiğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 valla ekrana dokunmatik macro fln bilmiyorum da. jb li ise telefon, cydia dan smart tap indirin. lg g2 gibi oluyor. tık tık- ekran açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 smarttap sağlammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 safari bookmarkları düzenlemek için tavsiye edebileceğiniz eklentiler var mı? favori klasörünü tamamen silmek istiyorum ama sildirmiyor. ipad kullanıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 wayward souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 wayward souls demeye gelmiştim, denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 100 Balls Tap Tap Ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Selamlar, Bir oyun türü arıyorum. Oyun kültürüm olmadığı için nasıl anlatacağımı da bilemiyorum. Böyle diablo gibi savaştıkca levelim artsın. Harita üzerinde öldürdüğüm yaratıklardan set silah düşsün. Biriktirdiğim puanları stat olarak verebileceğim bir oyun türü ya da oyun varmıdır? Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ya var öyle bi oyun. aedını hatırlayamadım da işte olmuyor ya. bütün oyunların sonu para harcamaya zorlaması. çok sıkıntı mobil aletlerde oyun oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ipad icin ebook reader onerisi olan varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 iBooks en iyisi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Anonim sosyal ağ SECRET app'i çıkmış. Paylaşmak istenilen sırları resme çevirip paylaşıyor. Sırrınız beğeni aldıkça 'çevrenizdeki' daha çok kullanıcıya ulaştırılıyor. Paylaşılan bir sırra yalnızca anonim olarak yorum yapabiliyorsunuz. Buraya kadar herşey güzel. Ancak üye olurken zorunlu olarak mail adresi istiyor. Takıntılı iseniz üye olmadan önce sahte bir eposta almak için de uğraşmamız gerek. Opsiyonel olarak da rehberinizi ve konumunuzu paylaşmanızı istiyor. İzin vermeyince ise "arkadaşlarınızın sırlarını görmek istemez misiniz?", "kendi dilinizde, sizinle alakalı dedikodulardan haberdar olmak için konumunuzu görmemize izin verin" gibi uyarılarla tacize başlıyor. Anonimlik konusunda bana samimiyetsiz geldi ama yine de merak eden olursa indirip bakabilir. Android sürümü de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Bu evernote card scanner gibi bir app arıyorum, ama sadece bussines card değilde bir telefon numarasını scan edebilecek bir app var mı ya ? Yada direk bir yazıyı okuyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 adam gizli ajan beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 OCR yazınca dünyaları buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 minecraft pocket edition nasil? yoklukta gideri var mi? is geregi ipadle geziyorum hep, oynamalik bisiler yukleyim dedim. clash of clans, heartstone, faster than light, xcom, worms 3 yukledigim oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Republique diye guzel bir oyun suan beles oraya yerles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar