axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ben bu akşam yalan gibi duruyorum, siz isterseniz kalabalıkla deneyin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ohoo ilk günden olmuyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 mapin randomini bulduk valla bugün yeni gelenlerle yeni oyun açılabilir asdasdf shufflemış multide random mapin ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ben bu akşam geç gelicem sanırım ya, dışarı çıkıp sosyal etkinliklerde bulnucam malesef : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Abi daha once hic oynamadim da indiriyorum. Bir ogrenip gelirim araniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ışığı gören geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 hamsilipilav said: ohoo ilk günden olmuyor böyle paticik'te çok oturumlu oyun oynamanın yalan olduğunu hoi2'de test edip onaylamıştık heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Dedıgım senaryoyu oynayın işte, bır oturumda bıter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ya haftada bir gün toplanılsa yavaş yavaş oynanır bence. Sararsa daha fazla oynanır falan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Sam said: hamsilipilav said: ohoo ilk günden olmuyor böyle paticik'te çok oturumlu oyun oynamanın yalan olduğunu hoi2'de test edip onaylamıştık heh. haklıymışın sam reyiz... küçük oyun çevirelim bare bi tane 4 kişilik falan şöyle bir bilemedin 2 güne bitsin. kimler gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Perşembe sınavlarım bitiyor, o gece baslayabilirim. Kesin oynamak istiyorum. 3-4 kişi ama olmalı. 2 tane de AI koyarız daha zevkli oluyor öyle multi oynamak. Diplomasi için ayrı bir boyut katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 oyunlar save edilip devam edilebiliyor. aktif 10 tane oyun olabilir yani sorun değil. her akşam herkes müsait olucak diye birşey yok bir akşam 10 kişi olur. 10 kişilik oyuna başlanır ertesi gün yarısı olmaz. oynamak isteyenler 5 kişilik yeni oyun açar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ya yapılacak olay şu, yabancılar şöyle oynuyordu paradox oyunlarını: birisi oynamayı bırakırsa (bir günlük bile) ülkesi başkasına devrediliyor ya da ai oynuyor, geri gelirse alıyor ülkesini geri artık nasıl oynandıysa. darılmaca gücenmece yok. biz de böyle yapmazsak dört kişilik oyun bile yürümeyebilir heh. böyle yaparsak 10 kişilik oyun bile yürür. Redeagle said: Ya haftada bir gün toplanılsa yavaş yavaş oynanır bence. Sararsa daha fazla oynanır falan :/ haftada bir gün hiç olmuyor ya, ilgisini kaybedip bırakıyor ikinci haftada insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 neyse şu 6 kişilik oyuna bi bakalım da nolacak bi kişi hariç herkes var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Geyik falan da dönecekse daha sonra başlayan oyunlara katılabilirim. Exp'la dlclerim de var ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ben bugun buradayim, yarindan itibaren pazartesine kadar sehirdisindayim. laptop'tan oynamam imkansiz civ'i, yanar alet. bugun niye kolpaladiniz lan oyunu fsdjlkfjsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 kolpalama yok dediğim gibi yapıcaz. birden fazla aktif oyun olucak bu akşam oynıyabilecekler ses etsin bakalım ne çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 tamam ben takilirim, hafiften valizimi de yapmaya basliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ben varım da kaç kişi kim gelcek bugün oyun ne kadar sürer vs vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Benim spor işi yattara bugün, gelebilirim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 yarım saat sonra yeni bir oyuna başlıyoruz o zaman bakalım kaç kişi toparlıyabilecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 download etmis olaydım gelirdim. expansion ı satın aldım. artık kısmetse hafta sonu falan akarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 başlarken dürtün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Kaç kişisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar