aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 iner de ne zaman iner, kasimda filan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Anelor said: abi bu soruyu soruyosan hardda oynama bence culture point sınırları büyütüyor yok yok culture okey landle fln bişeylerle büyütüyorduk civ2 de sanki road fln. öle kalmıs aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Parayı bastırıp satın alma seçeneğin de var sınırlarını büyütürken. Tam istediğin resourceun olduğu karenin gelmesine 20 turn varsa say 50-100 goltu senin olsun o hex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Ama katlana katlana artiyor, amerikalilarla oynamiosan cok bel balamican parayi bastirip border alamaya, anca iste sexdice in dedii gibi cabuk resource kapmak icin kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Kültür veya bilim üzerinden yenmek isteyince askeri birlik hediye eden şehirlere komşu olmak işi acayip kolaylaştırıyor. Tabi asker birikene kadar ağır savaş durumlarına girmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Asker biriktirmem asla ben, en fazla garrison, o da sadece sınır şehirlerinde. Artık öyle üst üste 10 asker de konmadığı için para basıp asker alıyorum gerektiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 cultural victory için ideal şehir sayısı kaç acaba?? geçen sadece 2 şehir kurdum, benden önce başka bir medeniyet cultural victory yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Ya asker biriktirmediğim zamanda sınıra komşu olan şehirler ellerinde ne kadar tank, tüfek varsa sınırıma yığıyor. Caydırma amacıyla kullanmak zorunda kalıyorum. edit: Birde future era falan ekleyen güzel bir mod var mı bildiğiniz? Şöyle mechlerle falan kapışmakta güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 hoccemama said: cultural victory için ideal şehir sayısı kaç acaba?? geçen sadece 2 şehir kurdum, benden önce başka bir medeniyet cultural victory yaptı. Iki sehir az, en az uc lazim. Ust limit olarak da bes alti sehire kadar cikabilirsin sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 5-6 kendi şehrim, 10 küsür de puppet oynuyorum ben hep. Her victory'yi alabildim böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 zorluk seviyesi? herhangibir ekstra ayar? Barbarlar sıkıntı yaratmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 önemli olan şehir sayısının az veya fazla olması değil şehir sayısına oranla yeteri kadar hızlı culture gainini arttırabildikten sonra her türlü culture victory alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Single city en kolay culture victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 heh şöyle birşey yapmak lazım, ayarlarda victoryleri kaldırmasakta devam ediyordu dimi oyun? http://www.joystiq.com/2012/06/15/civilization-2-10-year-game-predicts-nuclear-wasteland-future-s/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 O oyun üzerine biraz konuşuldu da baya kolpa o ya. Mesaj kaygısıyla kasıntı o hale gelen bi oyun, yoksa eleman saveleri upload edince 50 turnde falan bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ediyo ediyo, ama or oyundaki bazı cok kilit seyler yok oyunda su anda. yonetim sekillerinin oyuncunun hareketlerini kısıtlaması, polar cap melting, isyanlar falan yok mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Bende standart civ v var gods and kings i alicam hazir %50 indirimler varken dlclerden de birkac aliyim diyorum map packlere gerek yok ama civ packlerden babylon cok konusulmus burda onu aliyim diyorum digerlerinden guzel olan kesin al eglenceli dedikleriniz var mi? korea guzel gibi hatta onun scenario da fena olmayabilir gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 hoccemama said: cultural victory için ideal şehir sayısı kaç acaba?? geçen sadece 2 şehir kurdum, benden önce başka bir medeniyet cultural victory yaptı. abi her sehir 10% mu katıyodu hedeflere her sehirde 1 unite kadar culture uretse(hepsi aynı uretiyo varsayalım) x de sehir sayısı olsa 1*x>1.1^x yaklasık 8 inci sheirde sehirler kar değil zarar olmaya baslıyo eger oran %10 ise ole hatırlıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Onu azaltan policy var. Ek olarak puppet sehirler culture vermelerine rağmen capi arttirmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Evet ek paketle kültür veren sehirler falan eklendi sanırım. Önceden var mıydı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 romslayer said: Bende standart civ v var gods and kings i alicam hazir %50 indirimler varken dlclerden de birkac aliyim diyorum map packlere gerek yok ama civ packlerden babylon cok konusulmus burda onu aliyim diyorum digerlerinden guzel olan kesin al eglenceli dedikleriniz var mi? korea guzel gibi hatta onun scenario da fena olmayabilir gibi geldi. arkada kalmasin 1 saat falan icinde alicam cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ya bende tüm dlcler deli indirimdeyken almıştım hepsi var. Sonuçta yeni civ ekliyorlar. Kore'nin birimleri güzel turtle shiple, ilk roketlerden var. Babil'i de karizması olduğundan seviyorum. Yazıyı keşfedince great scientist veriyor birde. Avantajlı oluyor science victory kasıyorsam. Bunun dışında Danimarka, Polonezya, Moğol falan ortama çeşit katıyor, yoksa civler arasında almayıp kaybedeceğin hiç bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Moğol biraz saçma güçlü, zaten conquest victorye kasmaya başlamak için en iyi zaman late mid. age / early reinnasance. Bi osmanlı bide moğol unitleri gereksiz iyi oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 kore babil danimarka ve gods and kings i aldim kore nin ve danimarkanin senaryo isi biraz daha ilgimi cekti ozellikle danimarka guzel olabilir gibi geliyor. spain zaten g&k de geliyor diye inca dual pack e gerek duymadim. polynasia da meh yani hic bir zaman naval agirlikli oynamadim bu oyunu gerek olucagini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 axedice said: Moğol biraz saçma güçlü, zaten conquest victorye kasmaya başlamak için en iyi zaman late mid. age / early reinnasance. Bi osmanlı bide moğol unitleri gereksiz iyi oyunda. dogru oynayinca rusya ask direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar