Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2010

Mille

Öne çıkan mesajlar

Inter-Chelsea beklediğimden iyi maç oldu...
Çok net ortaya çıktı ki teknik kapasitesi yüksek bir adam çok şeyi değiştirebiliyor...
Chelsea'de olmayan bu,evet güçlüler fizikliler ama teknik "0"...
Teknik derken adam eksiltme,öldürücü pasları kastediyorum..
Oyunun farkını Sneijder belirledi,maçın yıldızıydı...
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:

Totti 5 senedir yatıyor abi bırakın ya, ne bileyim benim gözümde hiç beckham wannabesi olmaktan öteye gitmedi, en iyi zamanlarındayken bile frikikler dışında attığı goller hep böyle beleşten falan... Gerardın liverpoolla şampiyonluğu bile yok yanılmıyorsam, tottiye şimdiye kadarki şeyle çok bile, yatsın kalksın capelloya dua etsin, ya da gitsin çocuklarının yaş gününü rai'den canlı yayınlatsın falan.

alın bu arkadaşı
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:

Totti 5 senedir yatıyor abi bırakın ya, ne bileyim benim gözümde hiç beckham wannabesi olmaktan öteye gitmedi, en iyi zamanlarındayken bile frikikler dışında attığı goller hep böyle beleşten falan... Gerardın liverpoolla şampiyonluğu bile yok yanılmıyorsam, tottiye şimdiye kadarki şeyle çok bile, yatsın kalksın capelloya dua etsin, ya da gitsin çocuklarının yaş gününü rai'den canlı yayınlatsın falan.

Totti'ye şirk koşma.

BulletRide said:

Inter sabaha kadar oynasa eleyemez Chelsea'yi

İddaa oynuyorum arkadaşla oynadığımız yerdeki tekelci ve arkadaş 10 liralık kuponda zorla chelsea'ye oynattılar.Berabere biter veyea İnter alır bu maçı dememe rağmen ortak kupon oldugundan seve seve oynadım. Tekelci arkadaşı aynen şöyle destekledi bide "20 dakika da chelsea 3ler diye" kuponum bir tek bu maçtan yattı bide.
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi Arda'yı anladık (ki onu bile benzetmek komiklik derecesinde saçma) de Serdar Özkan ne yahu, masamdaki kola şişesi daha çok benziyodur Messi'ye :D Geçen sene neydi o adamın adı Sivas aldı Bülent Uygun Messi'ye benzetiyomuş öyle demişti, hah Erman Kılıç, ona o kadar gülmüştük o bile daha yerinde olmuş :D
Sosyal ağlarda paylaş

Barcelona'nın işi sakatlığa bakar, geçen sene Eto'o golü kokluyordu, İbo mükemmel bir adam ama tutmadı o bölgede.Messi übermensch bir herif olsa da, iki kişilik oynuyor hücumda resmen.Ayrıca hücumda üçlüsünün alternatifi pek yok,Pedro iyi ama Bojan güven vermiyor.Keita'yı o bölgeye kaydırıyorlar bazen ama çok devşirme bir iş.Orta sahasına dua etsin Barcelona.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...