BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 beki meriçi bizden önce hatun kişi dövüyorsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 nileppezdel said: @buyse: Zaten meriçlik yapmadım diyen yalan söylüyordur bence. Herkes o yollardan geçmiştir =D Ama dediğim gbi senin o kadar çabana rağmen meriçe gidecekse sen daha iyilerine layıksın abiherkesi kendini gibi sanmayın bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Hergonan said: Acaba meric kendini baskasina dovdurtse kiza gitse "bak sevgilin ne yapti" diye, ne olur? abi o anca fox tv deki dizilerde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Hergonan said: Acaba meric kendini baskasina dovdurtse kiza gitse "bak sevgilin ne yapti" diye, ne olur? 2. dayağını yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hatundan ayrıl merice git. ole bi durumda babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 BabacumMostors said: beki meriçi bizden önce hatun kişi dövüyorsa? erkek arkadasımı harbiden seviyorsam ben döverim zaten meriçi ya en dogrusu bu, kız verecek agzının payını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bi dakka lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sipeyskeyk said: Hergonan said: Acaba meric kendini baskasina dovdurtse kiza gitse "bak sevgilin ne yapti" diye, ne olur? abi o anca fox tv deki dizilerde olur. ahahahah abi o gündüz dizileri foxun efsane ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Xaenin said: vivavale said: aynı sehirdeyseniz merici sallayabilirsin bi sekilde konusursun baktın anlamıyo fiziki müdahale eder cözersin. ama ayrı sehirdeyseniz kork hajı.ne yap et merici sevgilinden uzak tut hatta 100m yakınına bile yaklasmasın kızın.mutlaka aranızı bozar. ben eski hatundan mericin baslattıgı bir olay yüzünden ayrıldım ona göre hajı dikkat et İşte bu inanılmaz yanlış bişey. Ayrı şehirdeyseniz AMANAMANAMANAM, çünkü her kız gerizekalı, hepsinin aklına çok kolay girebilir herkes. Komik olmayın yahu. Yanlış anlama da senin eski hatunda problem varmış hajı. ehh hangi kız problemsiz degil ki =) (pati hanımlarını tenzih ederim :P ) benim anlatmak istedigim meric olayın kıvılcımını cakan olur her zaman,ondan sonra ara bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 QueenofSpades said: BabacumMostors said: beki meriçi bizden önce hatun kişi dövüyorsa? erkek arkadasımı harbiden seviyorsam ben döverim zaten meriçi ya en dogrusu bu, kız verecek agzının payını afferim kız! aynı performansı trafikte minibüsçülere atarlanma sırasında görmek istiyoruz (minibüsçülere kadın atarlanırsa bildiğin çekiniyorlar lan.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Böbreğini bağışla meriçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bakın size bir truestory. geçenlerde sarhoştum,canım sıkkındı gerçekten kötü bir niyetim yoktu ama kendi arkadaşlarım dışında farklı biriyle görüşmek istedim.bir kız var, 1 senedir falan tanıyorum çok fazla muhabbetim yok ama arada konuşuruz ederiz, kızın 2 senelik bir ilişkisi var.Kıza gecenin 12 sinde benim canım sıkıldı gel kahve içelim dedim ve kız o kadar güzel bir cevap verdi ki kendimden utandım.Şöyle ki; Ya isterim ben de seninle görüşmek, ama ne bileyim çok doğru olmaz gibi bu saatte kahve içmek falan, niyetinin kötü olmadığını anlıyorum ama yapamam nolur kızma bana. işte bir meriç böyle GÖT edilir.kız dediğin böyle yapmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kizlar meric sevmezler, sacindan tutup surukleyecek erkegi beklerlerken mericlerle beslenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 2. sayfayı okudum ve diyorum ki, evet ilahi adalet var nalet olsunki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Evet, gerçek kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ADAM GİBİ KIZA REPLER ŞEMDİNLİDEN GELİYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sdfsdfsdfsdfsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 BabacumMostors said: QueenofSpades said: BabacumMostors said: beki meriçi bizden önce hatun kişi dövüyorsa? erkek arkadasımı harbiden seviyorsam ben döverim zaten meriçi ya en dogrusu bu, kız verecek agzının payını afferim kız! aynı performansı trafikte minibüsçülere atarlanma sırasında görmek istiyoruz (minibüsçülere kadın atarlanırsa bildiğin çekiniyorlar lan.. ) abi deli misin, ben bi kere taksiciye atarlandım bildigin dövüyordu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Buyse said: en son kıza benim hakkımda konusurken "senin üzülmeni istemiyorum" demiş. ağzını burnunu kırasım var. ama şöyle bir şey benim ona karşı attığım her trip kız nezdinde - rep ona + rep yazılıyor. ama biliyorum bu piç deli gibi yazıyor kıza. sabrediyorum ama yavaştan dolmaya başladım. bi dakka lan. HMM. baska bi perspektiften bakarsak eger, hatunun seni kiskandirmaya calismis olma ihtimali, olasi bir meric ihtimalinden daha yüksek. abartarak anlatilir bu tip seyler genelde amac kiskandirmaksa. eger öyleyse de, kiz amacina ulasmis. tbrbrv. dedim ya meric karikatüründen sonra hepiniz daha bi hassas oldunuz. hemen gaza geliyosunuz. BEYLER SAKIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sen becereemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 başımda meriç yelleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yok ya herif bidligin meric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 meriçlere tepkiler çığ gibi b yüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Xaenin said: Evet, gerçek kız. gerçek kız ne olm iktirdinmi giriyosa kızdır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 e banlancan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar